Author Topic: Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)  (Read 8970 times)

Offline ulicni trkac

• View Profile
Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)
« Reply #200 on: November 27, 2009, 09:13:15 PM »
@trophy  komsija mi ima tricu sa tim 'narucenim' felmama,felme su fine i sve to...al mu nisu dovoljno 'rejs' za gti....a i sig. nece pogrijesit da ih uzme,slazem se i to..

Offline Bole

• View Profile
« Reply #201 on: November 27, 2009, 09:23:38 PM »
ovdje smo svi da damo svoja mishljenja...valjda...tako da cu ja dat svoje misljenje...trojka je boca..mnogo dobro i ochuvano izgleda..e sad..ovi smoked tachnije skroz crni zmigavci u branik mi se ne svidjaju..zatvaraju je i prave je uzhom..mada...to je samo moje misljenje :) pozdrav
uvjek imam nitro razredjivac kao alternativu,mogao sam i svjetlije uradit nego namjerno ih ovako radit...a kad mi dosadi vidjet cemo do kakve ce izmjene doc[color=][/color][color=][/color]

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #202 on: November 27, 2009, 09:35:15 PM »
znam brate...tachno...moj predlog...vidish ovaj dio fara kroz staklo ovo sivo..predlazhem ti da  ga ofarbash u CRNO...al ne sochivo...nego ovo shto ne dovace svjetlost..nemam kad..uradio sam u ps neshto za 10 sec.loshe izgleda na sliku..uzhivo bi bilo boom.edit:nadjoh sliku na net...http://www.comotorsports.ca/osCommerce/catalog/images//Products/Lighting/G3SMKHLfront_MKD.jpgposlushaj me ! znachi to je obichni far kao tvoj...ugrij fenom mjesto izmedju stakla i plastike..doc ce kao zhvakaca meko..odvojish..ofarbash i opet zalijepis..samo se kod lijepljenja morash potrudit malo da ti nebi maglilo na kishu..
« Last Edit: November 27, 2009, 09:39:48 PM by RENAULTSPORT »
Izbrisan clan

Offline Bole

• View Profile
« Reply #203 on: November 27, 2009, 09:47:58 PM »
znam sta pricas to je bas u planu nego ne stigoh danas zadrzao sam se na posao...uradih trakice i zmigavce...to moram uradit na farove jer sva mi je u blek fazonu i gledam je veceras iz daljine u grad parkiranu pod svijetiljku i farovi ovi odudaraju sad sljaste nekako...hvala na savjetu brat znam.fenom ih otvaram ja :p[color=][/color]
« Last Edit: November 27, 2009, 09:49:48 PM by boskovic85000 »

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #204 on: November 27, 2009, 09:50:21 PM »
e to brate...razumijemo se.  respectne samo da ce se vidjet crna plastika unutra...nego ce i staklo izgledat masu tamnije...samo jedno upozorenje...nemoj lijepit na sochivo nikakvo lepilo,papirnu traku, selotep..ili slichno jer cesh upropastit sochivo tj. skinut zajedno sa trakom taj niklovani "dio" :)srecno braleedit:ao...uvijek li ja moram editovat...lakshe ti je da nadjesh kvalitetnu TAPETU ..crnu..da je zalijepish preko cijele plastike i skalperom jednostavno izvuchesh tj. iscijepash rupu za kratko i dugo...kapiras ? :P poz :D
« Last Edit: November 27, 2009, 09:51:52 PM by RENAULTSPORT »
Izbrisan clan

Offline Bole

• View Profile
« Reply #205 on: November 27, 2009, 09:58:24 PM »
dobro si mi to reka inace bi ja kolko je sjutra udario trakom po socivu i sprejom ... zaljepicu crni ploter jednostavno i skalperom ga odrezat...posto sjutra cu da radim i to i da skidam ventilatore hladnjaka spao mi je onaj mali kais sto vrti onaj pomocni ventilator pi...nego nbt to...gledam ovu sliku i u socivo kratkog je prelijepljeno odje na donji ravni dio ili mi se cini.Bili mi smanjilo to vidljivost?[color=][/color][color=][/color]

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #206 on: November 27, 2009, 10:06:40 PM »
poshto je donja strana u pitanju...mislim da nebi smanjilo vidljivost...mada ako cemo realno vjerovatno bi al nishta strashno..bitnija je gornja strana koja "rasprashuje" smjer svjetlosti i onu liniju...a znam da bi zalijepio traku..zato sam ti rekao..a znash zashto znam !? zato shto sam ja bachio 2 fara zbog toga hahahahah :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease:
Izbrisan clan

Offline Bole

• View Profile
« Reply #207 on: November 27, 2009, 10:13:20 PM »
znao sam da si na neki takav nacin platio tu skolu...pa dobro je bar ja cu sacuvat valjda ove farove jer su ka novi oprani cakle se vrhunski.pa dako sjutra kad budem radio ne zajebem stvar pa bude sve kako treba :)[color=][/color][color=][/color]

Offline Shon

• View Profile
« Reply #208 on: November 28, 2009, 08:34:19 AM »
vidjeh je prije neko vece kod GMG-a (dje i vazda) iz daleka bomba izgleda.. sa crnim farovima ce jos bolja bit.. Black Edition :) :) 
Strast ne bi smjela imati granice.

RuTuTuKi

• Guest
« Reply #209 on: November 28, 2009, 09:36:34 AM »
e to brate...razumijemo se.  respectne samo da ce se vidjet crna plastika unutra...nego ce i staklo izgledat masu tamnije...samo jedno upozorenje...nemoj lijepit na sochivo nikakvo lepilo,papirnu traku, selotep..ili slichno jer cesh upropastit sochivo tj. skinut zajedno sa trakom taj niklovani "dio" :)srecno braleedit:ao...uvijek li ja moram editovat...lakshe ti je da nadjesh kvalitetnu TAPETU ..crnu..da je zalijepish preko cijele plastike i skalperom jednostavno izvuchesh tj. iscijepash rupu za kratko i dugo...kapiras ? :P poz :D
i ja ti kazem ne lijepi nista jer ces skinut sjaj sa sociva iz iskustva:=) ja sam ga punio novinama i samo po ivici nalijepio trake malo

Offline Bole

• View Profile
« Reply #210 on: December 05, 2009, 05:15:17 PM »
Danas se konacno radilo ono o cemu smo mladjo i ja pricali prije jedno nedelju dana :) hbeat hbeat hbeatZamjenih danas kais na ventilatore od hladnjaka bez skidanja icega :) tako da znaju strusnjaci koji su tvrdili da to nemoze, da moze samo vjesti prsti i volja :p

Offline SFU

• View Profile
« Reply #211 on: December 05, 2009, 06:34:42 PM »
odlichno ispade far!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Bole

• View Profile
« Reply #212 on: December 05, 2009, 06:39:55 PM »
eo i drugi far zavrsih sad...kupih tapet crni jutros i krenuh da radim i nije mi nesto bilo to to...pa sam prskao crnim mat sprejom cetkicu za likovno i farbao sam ih cetkicom :p

Offline SFU

• View Profile
« Reply #213 on: December 05, 2009, 06:55:27 PM »
hahahahahahahasperem chetkicu pa chetkicom farbao!? dobro te neko nije vidio da to radish!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #214 on: December 05, 2009, 07:06:22 PM »
a jbg brale parola snadji se...nisam nista zasticiva itd...laganini cetkicom polako i vrh bez greske je izaslo :)
« Last Edit: December 05, 2009, 11:16:09 PM by boskovic85000 »

« Reply #215 on: December 05, 2009, 07:34:01 PM »
extra ispalo  cheers1

Offline Filip

• View Profile
« Reply #216 on: December 05, 2009, 09:26:17 PM »
dobro je ispalo nema sto...

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #217 on: December 05, 2009, 10:39:34 PM »
svaka cast,extra je ispalo.....slikaj kad montirash...

Offline Bole

• View Profile
« Reply #218 on: December 05, 2009, 11:11:21 PM »
ocu slikat kad montiram naravno,nego ono nisam trca danas da zavrsim jer ga i ne vozim skoro nikad bez po nekad za merak pa ono nije mi trka bila...mislim da cu sjutra motirat farove i bice slika :)

Offline SFU

• View Profile
« Reply #219 on: December 06, 2009, 11:21:37 AM »
ne kazem ja extra si se shjetio i odlichno je ispalo, ali ja ne mogu izbit iz glave sliku "choek shjedi na shkanj i prska sprejem u chetkicu"!