slazem se . . Momak jeste lupio za gume stvarno . . ali eto i sam je rekao da je glupost al je predlozio . . Ne mozemo mi bit dovoljni sami sebi, nekad nas je na forum 12 aktivnih bilo i bio je smor, Sad su dosli drugi, i imaju neke ispade ali imaju i dobrih "stvari" . . ali se psie na forum i ima non stop nesto da se procita makar glupost bila. . npr. Tico ovo za godine golfa i racunanje sto si mu rekao, momak je imao razlog da se naljuti i prigovori on je iskulirao i prihvatio salu, cak su i ovi drugi reagovali i ti si opet prepotentno odgovorio i rekao "ne brinite se vi za nas administraciju" . . . mi treba zajedno da se drzimo ka i sto radimo, ali da sam ja na njegovo mjesto i onakav odgovor dobio, u kurac bi te poslao, nemoj mislit da sam se naljutio nesto, no samo kazem da treba da skalamo malo, jesmo mi zezalice velike u odnosu na njih, i da imamo neki nas stil, al jbg necemo ga namecat ljudima ako nisu stvoreni za to . . Mi moramo da se njima dokazemo kao fer i korektni, na neki nacin uzori da im budemo, a ne da im se sprdamo sa glavama. Da nas postuju. . . eto tako (ne ti davore )

:* aj pa se gledamo