Author Topic: Moderatori:  (Read 18267 times)

Offline Nemanja

• View Profile
Moderatori:
« Reply #880 on: December 05, 2011, 10:58:44 PM »
krenuh da okacim slike  projecta 404 mi iskace sto je problem? pa onda mi je blokirao IP adresu?

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #881 on: December 06, 2011, 12:41:09 AM »
mora da ti je prevelik :p

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Nemanja

• View Profile
Moderatori:
« Reply #882 on: December 06, 2011, 01:29:14 AM »
da,krenem da izbacam jednu po jednu nece...cccinace slicice po 200-300kb

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #883 on: December 06, 2011, 01:32:09 AM »
axaxa uiiiippp... velik ti je nemanja , ,,  moras manji kacit uuuuiiiiiiippp :p

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #884 on: December 12, 2011, 10:26:36 AM »
http://montenegro-racing.com/forum/index.php?topic=14375.0;topicseenmeni ova tema nekako nije za oglase,posto se bukvalno reklamira firma,tj kao prodavnica... ako oce reklamu,treba da se dogovori sa administracijom, pa da se postavi banner ili tako nesto... ovako mi zvuci oglas: prodaje neko nesto,pa ako vam treba i ako ima on to, mozete kupiti...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #885 on: December 12, 2011, 10:29:53 AM »
ja sam za to da se vidi sa Vallem da pita koliki je tacno popust za nas, pa ako kaze koliko i ako je ok popust onda da ga stavimo ovdje http://montenegro-racing.com/forum/index.php?board=18.0 sto mislite? Davore nek ti se javi Valle/
« Last Edit: December 12, 2011, 10:31:27 AM by Filip »

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #886 on: December 12, 2011, 11:05:50 AM »
Mozhe....no ne znam shto se popali narod....to su drangulije koje na pjacu postoje milion godina....eto ti brisachi su se zadesili ok, xenoni su skupi itd itd...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #887 on: December 18, 2011, 11:02:55 PM »
upozorrenje Zoranicu?? misli mda Milan nije nesto skrivio? Nemanja misli mda si ti pratio

Offline Nemanja

• View Profile
Moderatori:
« Reply #888 on: December 19, 2011, 12:13:12 AM »
,mda, je sta?? nisam izdao upozorenje,zakljucao i otkljucao topic to je sto sam uradio

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #889 on: December 19, 2011, 08:36:11 AM »
nisam u toku ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #890 on: December 19, 2011, 09:59:53 AM »
Davore, svadjali su se nekih 2-3 strane oko ukusa, uglavnom zoranic i Milan, doduse prvi je zoranic rekao kako milan nema ni kola ni ne umjije saraf da  okrene a ovdje nekima koji imaju volje svasta prica . . .milan je ok odgovarao. .  mozda je zoranic kriv radi dizanja tenzije.  pa minimalno upozorenje.moooj nemanja. . . :) misli mda Milan = greska u kucanju i onda bi bilo MISLIM DA MILAN. .. gledaj cijelu recenicu zajedno, mangupcicu :) aj da pokusam opet, nisam rekao da si ti radio bilo sta, nego da se dogovorimo ocemo li da izdamo upozorenje zoranicu jer si vidio sto je bilo. . . pa minimalno upozorenje da stavimo
« Last Edit: December 19, 2011, 10:01:38 AM by Filip »

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #891 on: December 19, 2011, 11:41:12 AM »
Samo udrite po tim mamlazima ;P

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #892 on: December 19, 2011, 11:44:53 AM »
ban 7 dana i degenjanje
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Nemanja

• View Profile
Moderatori:
« Reply #893 on: December 19, 2011, 11:59:00 AM »
ja ne izdajem nikome vise upozorenje :P

Offline Domo_TS

• View Profile
Moderatori:
« Reply #894 on: December 19, 2011, 01:42:23 PM »
ne bih ja tu nishta dirao... iovako enma puno aktivnih chlanova pa ako se opet posvadjaju onda upozorenje....

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #895 on: December 21, 2011, 09:20:37 PM »
Tico ,upravu su za onu "salu" . . .

Offline Domo_TS

• View Profile
Moderatori:
« Reply #896 on: December 21, 2011, 09:39:26 PM »
Meni se iskreno ne svidja odnos nas administracije prema nekim chlanovima... mnogo je lakshe nekog zajebavat nego ispravit?Shto ako je choek reka ono za njemachke gume... zar nije dobro isto stavit toyo ili yokohama na japansko auto...Nema se apsolutno nikakve tolerancije za ljude sa drugachijim ukusom.... al dobro... necu vas ja uchit ponashanju.

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #897 on: December 21, 2011, 09:47:52 PM »
slazem se . . Momak jeste lupio za gume stvarno . . ali eto i sam je rekao da je glupost al je predlozio . . Ne mozemo mi bit dovoljni sami sebi, nekad nas je na forum 12 aktivnih bilo i bio je smor, Sad su dosli drugi, i imaju neke ispade ali imaju i dobrih "stvari" . . ali se psie na forum i ima non stop nesto da se procita makar glupost bila. . npr. Tico ovo za godine golfa i racunanje sto si mu rekao, momak je imao razlog da se naljuti i prigovori on je iskulirao i prihvatio salu, cak su i ovi drugi reagovali i ti si opet prepotentno odgovorio i rekao "ne brinite se vi za nas administraciju" . . . mi treba zajedno da se drzimo ka i sto radimo, ali da sam ja na njegovo mjesto i onakav odgovor dobio, u kurac bi te poslao, nemoj mislit da sam se naljutio nesto, no samo kazem da treba da skalamo malo, jesmo mi zezalice velike u odnosu na njih, i da imamo neki nas stil, al jbg necemo ga namecat ljudima ako nisu stvoreni za to . .  Mi moramo da se njima dokazemo kao fer i korektni, na neki nacin uzori da im budemo, a ne da im se sprdamo sa glavama. Da nas postuju.  . . eto tako (ne ti davore )  :) :* aj pa se gledamo

Offline Nemanja

• View Profile
Moderatori:
« Reply #898 on: December 21, 2011, 09:50:34 PM »
zaebavas li se stari? na vw da stavis continental a na japanca toyo,to je nebuloza nenormalna...treba se kreveljit indijancima takvim..komentar fabricka guma? zaebavas li me to? kakva fabricka guma?

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #899 on: December 21, 2011, 10:20:20 PM »
ahahhahaha sprdate li se da uopshte obracate pazhnju na to, cush zoranic i njegovi ortaci razumesh ;PStvarno moram poklopit svaki 15tu glupost, cush njemachke gume da stavi hahahahaha uzhas