SMF - Just Installed!
Majka mi je rekla da moze ...
Zovi Milana Tarot on popravlja trapove ,samo obrnesh broj:D
najlakse se sprdat,covjek ne trazi da mu niko popravi auto preko foruma,nego pita u smislu je li se nekome desavalo slicnomeni se desavalo,da su mi tockovi bili rascepljeni naprijed,i zbog toga mi je trosilo gumu,i pravilo cudan zvuk kad mi je volan na pravozamolicu administaciju jos jednom,da se angazuje malo,i da uozbilji ovo,a ne samo da warm-uje koga moze,da ove teme lice na ozbiljne stvari,a ne na "idi vidi sam,imas tender oglase",itd
Sve se nadgleda i sve je ok, ne brini ti nista. . ne moze sve biti i preozbiljno, mora se malo sale ubaciti. Inace mislim da je dobio dovoljno odgovora i misljenja od clanova. . Na kraju svakako kod majstora mora poci i vidjeti o cemu se radi. Kotoranin, kad rijesis problem napisi ovdje sto je bilo, da vidimo je li ko pogodio . .
ovo ti je oke,zovi ti druze tarota da vidi sto ti je s glavomovo su ozb teme bar po meni,i gledam na ovaj forum kao na ozb stvar,ako cemo sa sprdnjom da se i ja pocnem,pa ce svaka prica licit na tarotaa za sprdnju ima drugih tema,pa neka se sprdaju preko pp
www.spedicija.me