Author Topic: vw corrado abt sportsline by pele  (Read 2958 times)

pele-79

• Guest
vw corrado abt sportsline by pele
« on: July 04, 2006, 10:20:17 AM »
corrado je 94god.sta da kazem ocuvan odrzavan,ja u cg jos nevidjeh boljega,motor 2.0 sa abt bregastom i potpuno izmjenjenom elektronikom sa abt sportsline(ko nije cuo za abt neka vidi audije na dtm),ima 145ks,ali pravih rasnih koji grizu!he,he!naravno i k&n filter(originalni),auto sam tako kupio kao i svaki corrado ima na gepeku spoiler koji se pri 120km na sat sam podize i stvara na zadnju osovinu dodatnih 40kg tereta zbog stabilnosti mada moze spoiler da se podize i spusta na dugme..podizaci,centralna,abs,servo se podrazumjevaju,jedino mi je zao sto nema klimu,ali ce se ugraditi.auto dakle redovno odrzavan,novi bilstein amortizeri na stelovanje tvrdoce,pozadi i visine,opruge bilstein...felne su 15-ice,stavio bi ja i 17-ice ali posto svako 4-5 mjeseci kupujem nove gume nikako mi se ne bi isplatilo davati za 17-ice 4x200e :roll:  sto se tice unutrasnjosti sve je fabricki sem rucica mjenjaca koju sam nabudzio od golfa 4 i alu pedala i naravno muzika,jar naravno bavim se muzikom i mora da bude the best,samo sto jos nisam zavrsio sve i slozio fino,vrucina mi velika 8) bice slika unutrasnjosti,nego em sto mi je vruce em sto od posla nemogu stignuti.sad trenutno od muzike je hu pioneer 8600mp,u vrata i tablu pioneer kompo sistem ts-a131c 2x40rms,pozadi su elipse ts-a6921 2x80rms,u gepek 1kutija radjena po obliku gepeka od poliestera,tapacirana naravno,u njoj je woofer kenwood kfc2510 175rms i trenutno 4kanalno pojacalo sony 1x125rms za woofer i 2x55rms za elipse,e sad sa druge strane gepeka pravim jos jednu kutiju od poliestera i ubacujem jos jedan kenwood woofer i pojacalo sony opet 1x125 rms za woofer i 2x55rms za prednje kompo zvucnike.narucio sam pioneer pojacala koja treba uskoro da mi stignu mada i ova sony rade dosta dobro(jedina stvar koja valja od sonija) ima li mozda ko jos kakvu ideju sta jos uraditi?                    

crnogorac

• Guest
« Reply #1 on: July 04, 2006, 12:02:19 PM »
kako se lepo vidi moja kostanjica iz druge slike hehehhehe...a kola pa nisu losa, samo prvi taj branik je nizak, jel ima problema na slabim cestama?                    

motorsport

• Guest
« Reply #2 on: July 04, 2006, 12:38:47 PM »
ima li mozda ko jos kakvu ideju sta jos uraditi?
cekaj brate, zar CORRADO nije na prodaju???                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #3 on: July 04, 2006, 01:30:30 PM »
jedino mi se felge ne svidjaju al ovo je ok                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

motorsport

• Guest
« Reply #4 on: July 04, 2006, 01:44:08 PM »
ja mogu da potvrdim da su felne mnogo ljepse uzivo... :wink:                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #5 on: July 04, 2006, 01:44:35 PM »
Morash stavit pele 16"ce!kolko sharafa ide zbilja?                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Sprinter

• Guest
« Reply #6 on: July 04, 2006, 03:09:12 PM »
autic je extra [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: October 27, 2006, 09:51:30 PM by motorsport »

pele-79

• Guest
« Reply #7 on: July 04, 2006, 09:10:13 PM »
kako se lepo vidi moja kostanjica iz druge slike hehehhehe...a kola pa nisu losa, samo prvi taj branik je nizak, jel ima problema na slabim cestama?
bilo je,vise nema,skinuo sam ga i stavio fabricki zasad,pa cemo opet malo promjeniti i tako u krug :wink:                    

pele-79

• Guest
« Reply #8 on: July 04, 2006, 09:13:56 PM »
neznam sta da ti kazem,treba mi veci auto,radi posla,ali mi ga je zao,kad bi ga prodao kao da bi dio sebe prodao! stvarno me sluzi extra,evo peta godina je kod mene,i jedino sto sam vece radio na njega je 2 puta mjenjao lamelu. :wink:  bas si me sad dovati do srca denise! :evil: he,he                    

pele-79

• Guest
« Reply #9 on: July 04, 2006, 09:18:28 PM »
Morash stavit pele 16"ce!kolko sharafa ide zbilja?
4sarafa su,ali nije problem kupiti 16-ice nego su gume malo paprene,a da polovne kupujem nepada mi napamet ili da stavljam jeftine nove.sve ja to znam da mocnije izgleda,ali kazah da svako koji mjesec mjenjam gume,a da placam za jednu sto ovdje kupim 2 nepada mi napamet,a polovnu nikad ne bi stavio!vidjecete ga uzivo kad se okupimo pa cete promjenit misljenje :wink:                    

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #10 on: July 05, 2006, 12:54:12 AM »
Auto je stvarno extra, oduvjek mi se svidjao corado, josh "abt" mmmmmmmmm                    
Nobody move, nobody get hurt!

motorsport

• Guest
« Reply #11 on: July 05, 2006, 01:02:18 AM »
neznam sta da ti kazem,treba mi veci auto,radi posla,ali mi ga je zao,kad bi ga prodao kao da bi dio sebe prodao! stvarno me sluzi extra,evo peta godina je kod mene,i jedino sto sam vece radio na njega je 2 puta mjenjao lamelu. :wink:  bas si me sad dovati do srca denise! :evil: he,he
hahaaaa... ovo je sad kao neka fora, tj. reklama za laksu prodaju...  :lol:  :lol:  :lol:  haha, salim se  :wink:                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #12 on: July 05, 2006, 06:24:30 AM »
="pele-79"  bilo je,vise nema,skinuo sam ga i stavio fabricki zasad,pa cemo opet malo promjeniti i tako u krug :wink:
Aj postavi sliku s fabrichkim branikom (puno mi je ljepshi!)Nije valjda da ti gume toliko ne mogu!?!?!?!?!?!?4 nove 16"ce su 400e                    

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #13 on: July 05, 2006, 08:17:30 AM »
auto je extra nema sto,svidja mi se...veliki mu je plus abt oprema,ali jedna zamjerka...nisi trebao stavljat onaj branik naprijed,ne uklapa se sa autom...sve ostalo je extra                    

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #14 on: July 05, 2006, 12:05:44 PM »
Auto je ekstra samo ako si vec stavio prednji branik stavi i zadnji i sajtne jer malo glupo izgleda samo prednji :? I na prednji izvadi maglenke zakrpi :D  tu rupu i na pravi dole dve kao rupice za male maglenke.Ako ti je i zmigavac u braniku onda jbg. moras i nove farove.Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

pele-79

• Guest
« Reply #15 on: July 05, 2006, 06:44:40 PM »
branik je sada fabricki,a sto se tice guma ima po 100e komad 16-ice ali koja?i auto bi bio ruzan kad ne bi imao fabricke maglenke,gledao sam na net jednog,fuj! da uhvatim vremena pa cu da slikam unutrasnjost!ocuvan je i unutra odlicno! :wink: denise kad cemo na crtu corrado vs. calibra 8)                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #16 on: July 05, 2006, 10:18:53 PM »
="pele-79"denise kad cemo na crtu corrado vs. calibra 8)
Chekajte mene! :DVrh je je shto smo vecina "GTI klasa" (do 150ks) bice fajta!Ostavi taj fabrichki koradov branik (josh ako je onaj dublji) mnogo je ljepshi, aj postavi slike!                    

pele-79

• Guest
« Reply #17 on: July 06, 2006, 08:28:15 AM »
moze,moze! :D                    

pele-79

• Guest
« Reply #18 on: July 12, 2006, 05:55:27 PM »
evo novih slicica nesto mi ovi momci traze po gepeku :D vidi sta smo nasli,he,he                    

pele-79

• Guest
« Reply #19 on: July 12, 2006, 06:01:42 PM »
malo je autic prljav,nomojte zamjeriti :oops: