Author Topic: vw corrado abt sportsline by pele  (Read 3298 times)

motorsport

• Guest
vw corrado abt sportsline by pele
« Reply #20 on: July 12, 2006, 06:32:02 PM »
hehe vidi mog druga RACHICA...  :wink:  (inace clan naseg foruma pod nick-om RESPECT)  :wink:                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #21 on: July 12, 2006, 09:43:05 PM »
puno je ljepshi (meni) sa standardnim branikom (eh da je onaj malo dublji)                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #22 on: July 12, 2006, 10:30:02 PM »
Aj slikaj kako si stavio woofere u gepek.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

pele-79

• Guest
« Reply #23 on: July 13, 2006, 10:02:22 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]hehe vidi mog druga RACHICA...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  (inace clan naseg foruma pod nick-om RESPECT)  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [/quote] jeste nas drug raco pod nick-om respect!kupovao neko woofer-ce kod mene,vidjeli ste na slici!
« Last Edit: October 27, 2006, 09:53:40 PM by motorsport »

pele-79

• Guest
« Reply #24 on: July 13, 2006, 10:31:39 AM »
evo momci,nisu jos kablovi slozeni(nemam vremena) i jos treba u drugi kos da se uradi jos jedna kutija sa woofer-om,ali najbitnije je da sam poceo(slike izrade kalupa cu postaviti u sobu music in car,kao pomoc onima koji zele to samostalno da rade 8)                    

pele-79

• Guest
« Reply #25 on: July 13, 2006, 10:37:49 AM »
evo i slika stigla roba za prodaju iz belog grada beograda :wink:                    

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #26 on: July 13, 2006, 10:47:27 AM »
Je li ovo Kenwood 25cm ili 30cm.Fino izgleda samo jod da sakrijes kablove.Gdje si nasao bas-refleks.Ja sam u CG nasao samo u Bollino - neka radnja u Hercegovacku sto prodaje SAL opremu...Pozdrav.                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #27 on: July 13, 2006, 12:34:01 PM »
dje se obichno parkirash da provirim kasno uveche u gepek da ga ochistim (prljav je)? :D                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #28 on: July 13, 2006, 02:35:37 PM »
bolest :)smeta li ti prejaka muzika dok vozis :?:                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Laki

• View Profile
« Reply #29 on: July 13, 2006, 02:38:54 PM »
Extra izgleda.                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

pele-79

• Guest
« Reply #30 on: July 13, 2006, 07:13:46 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Je li ovo Kenwood 25cm ili 30cm. Fino izgleda samo jod da sakrijes kablove.Gdje si nasao bas-refleks.Ja sam u CG nasao samo u Bollino - neka radnja u Hercegovacku sto prodaje SAL opremu... Pozdrav. [/quote] u bg kanibal,a sal je k. ali taj bas reflex je obicna plastika tako da ne skodi  kenwood je 25cm,nisam mogao od 30,ali zato dolazi mucenik jos jedan u drugi kos,a kablovi ce ove dane,nemogu da stignem od posla[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]dje se obichno parkirash da provirim kasno uveche u gepek da ga ochistim (prljav je)? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]da znas da i jeste prljav malo,bukvalno!he,he parkiran pod budnim okom uz alarm!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]
« Last Edit: October 27, 2006, 09:57:17 PM by motorsport »

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #31 on: July 14, 2006, 05:36:17 PM »
Ma znam za bas-refleks moze i kanalizaciona cijev ali je malo ruzno.Kako ima sinu ? :D                    

pele-79

• Guest
« Reply #32 on: July 14, 2006, 07:29:12 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ma znam za bas-refleks moze i kanalizaciona cijev ali je malo ruzno.Kako ima sinu ? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]jovo!po djedu! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]bolest [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]smeta li ti prejaka muzika dok vozis [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_question.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_question.gif\\" /][/quote]zavisi,ali  zavisi i od kvaliteta zvuka,negdje kod nekog u auto sjednes i odvali ti pa se mjesaju tonovi da te zaboli glava,zato prave komponente kod cika peleta da vas nauci kako i sta [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: October 27, 2006, 09:56:19 PM by motorsport »

Offline shajo

• View Profile
« Reply #33 on: August 08, 2006, 12:00:06 AM »
koji je ovo vufer?kenvud jel                    
ohajtenzgut nei shpikinguz

pele-79

• Guest
« Reply #34 on: August 09, 2006, 09:39:02 AM »
aha kenwood 2510,jos nisam montirao ovaj drugi!uzeo sam pojacalo pioneer 6200f za ta 2 woofer-a,a sony pojacalo 4-kanalno ostaje za elipse i prednje kompo sistem! a cd je pioneer deh-p9600mp!vrh-vrhova! :wink:kablovi su za pojacala od 20kvadrata,kondezator us blaster 1.2 farada!bice to ok.kad se sklopi! :lol:                    

pele-79

• Guest
« Reply #35 on: March 25, 2007, 07:14:59 PM »
evo moracu i ja da slikam mog corrada u novom izdanju,a dosta je toga promjenjeno.farovi su montirani angel eyes sa xenonimastopovi lexus look sa crnom pozadinomcekam maglenke i zmigavce od bistrog stakla da stignuzatamnjen blagom folijom naravnoubaceni detalji od karbon look folijemuzika hu pioneer high end serija deh-p88rscd sarzer pioneerprednji zvucnici magnat Xcess 213 kompo sistem 2x100rmszadnji zvucnici elipse magnat Xcess 693 2x150rmsna njih pojacalo magnat rx 44 4x125 rms ili u bridge 2x320rms2 woofera kenwood 10 inca DB+ takmicarska 2x500rms u kutijama po obliku gepeka od poliesterapojacalo alpine mrd 1005 digitalni monoblok najace alpine pojacalo 1000rms na 2omakondezator dietz chrom 1 faradkablovi 2x20 kvadrata i jos nebrojeno sitnicajedino sto ce da se mijenja uskoro je umjesto kenwood 2 magnat XTC 12 inca woofer-i,drugacija kutija i jos jedan dietz kondic i to je to!uskoro slike kad se nakanim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":razz:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
« Last Edit: March 25, 2007, 08:59:36 PM by motorsport »

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #36 on: March 25, 2007, 07:33:45 PM »
Nisi treba dirat braik taj ti ruzannnnn!!!!!!!!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

pele-79

• Guest
« Reply #37 on: March 25, 2007, 07:38:12 PM »
koji ruzan?fabricki?neka,neka onaj mi je kacio na svaku neravninu,eno mi ga doma stoji
« Last Edit: March 25, 2007, 08:59:58 PM by motorsport »

eno

• Guest
« Reply #38 on: March 25, 2007, 09:08:28 PM »
please slike....thx...P.S.Auto ti je zmaj,svega mi...Jednom si pretekao mene(tj.autobus koji vozi nas studente za HN,a ja gledao,a ono samo nešto crno pro?e,kao strijela!Zna?i to si ti. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /])
« Last Edit: March 25, 2007, 09:09:40 PM by eno »

coma

• Guest
« Reply #39 on: March 26, 2007, 10:08:15 AM »
poz pele, tjuneru bokeljski i ex kolega, okaci te bistre slike, da i mi malo progledamo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] ..to mi je zelja ostala - providni farovi, doduse ja bi stavio one crne, i m3 style stopke..ne znam kakve si ti porucio..ebiga mozda jednog dana kad budem uzeo nekog da `restauriram` za svoju dusu..