corrado je 94god.sta da kazem ocuvan odrzavan,ja u cg jos nevidjeh boljega,motor 2.0 sa abt bregastom i potpuno izmjenjenom elektronikom sa abt sportsline(ko nije cuo za abt neka vidi audije na dtm),ima 145ks,ali pravih rasnih koji grizu!he,he!naravno i k&n filter(originalni),auto sam tako kupio kao i svaki corrado ima na gepeku spoiler koji se pri 120km na sat sam podize i stvara na zadnju osovinu dodatnih 40kg tereta zbog stabilnosti mada moze spoiler da se podize i spusta na dugme..podizaci,centralna,abs,servo se podrazumjevaju,jedino mi je zao sto nema klimu,ali ce se ugraditi.auto dakle redovno odrzavan,novi bilstein amortizeri na stelovanje tvrdoce,pozadi i visine,opruge bilstein...felne su 15-ice,stavio bi ja i 17-ice ali posto svako 4-5 mjeseci kupujem nove gume nikako mi se ne bi isplatilo davati za 17-ice 4x200e :roll: sto se tice unutrasnjosti sve je fabricki sem rucica mjenjaca koju sam nabudzio od golfa 4 i alu pedala i naravno muzika,jar naravno bavim se muzikom i mora da bude the best,samo sto jos nisam zavrsio sve i slozio fino,vrucina mi velika

bice slika unutrasnjosti,nego em sto mi je vruce em sto od posla nemogu stignuti.sad trenutno od muzike je hu pioneer 8600mp,u vrata i tablu pioneer kompo sistem ts-a131c 2x40rms,pozadi su elipse ts-a6921 2x80rms,u gepek 1kutija radjena po obliku gepeka od poliestera,tapacirana naravno,u njoj je woofer kenwood kfc2510 175rms i trenutno 4kanalno pojacalo sony 1x125rms za woofer i 2x55rms za elipse,e sad sa druge strane gepeka pravim jos jednu kutiju od poliestera i ubacujem jos jedan kenwood woofer i pojacalo sony opet 1x125 rms za woofer i 2x55rms za prednje kompo zvucnike.narucio sam pioneer pojacala koja treba uskoro da mi stignu mada i ova sony rade dosta dobro(jedina stvar koja valja od sonija) ima li mozda ko jos kakvu ideju sta jos uraditi?