Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 52755 times)

Offline vuki

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #1140 on: December 23, 2008, 02:35:55 PM »
ne znam zasto mislite da je dobro ako auto ide prvom 100na sat ??? to je dugacak mjenjac a da je kraci i da je prva recimo na 70 auto bi imao dosta bolje ubrzanje.

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1141 on: December 23, 2008, 02:38:57 PM »
evo sam je malo spustio
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1142 on: December 23, 2008, 02:41:31 PM »
...evo neko moje razmisljanje odnosno uvjerio se ja u to.......puna gascina prvom auto jedva ide a ono na satu 100 na sat.......ne zajebavaj on toliko ne ide nego od slajfovanja kako se tockovi okrecu..........kazaljka skace.......neznam.....odbrojava....no ovo je odje bas off posra smo se u ovaj tpic ::offtopic::

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #1143 on: December 23, 2008, 03:34:20 PM »
vuki,prodaj je 240sx...reka je da je bio fenomenalan,za 2500 € je posa.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #1144 on: December 23, 2008, 04:07:46 PM »
ja se probam sa peticom gti, manuelna, 200 ks za vikend pa cu javit utiskei to sa onom koju sam prvu merachioonda cu njemu dat klia a ja peticu pa da vidimo je li istoi takoocekujem "pata pata" rezultat sa startom iz mjestom (nedje do 150) a onda ce da me ostavi maloa ocekujem da mi ode za duzhinu i po do dvije kad budemo kretali drugom od 50 kmh naprimer (za ocekivat od turba)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #1145 on: December 23, 2008, 05:31:53 PM »
evo sam je malo spustio
Kako je dobraaaaa...Iste ovakve felne 17 na cafemontenegro se prodaju,pa skoko i kupuj,stvarno extra stoje...

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #1146 on: December 23, 2008, 05:43:14 PM »
...evo neko moje razmisljanje odnosno uvjerio se ja u to.......puna gascina prvom auto jedva ide a ono na satu 100 na sat.......ne zajebavaj on toliko ne ide nego od slajfovanja kako se tockovi okrecu..........kazaljka skace.......neznam.....odbrojava....no ovo je odje bas off posra smo se u ovaj tpic ::offtopic::
netachno manijache...krenesh lagano bez slajfovanja..puni gas...od 9000 koliko ima navrti 8000 i ide 95..bez ikakvog slajfovanja...
Izbrisan clan

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1147 on: December 23, 2008, 06:26:50 PM »
masa x ubrzanje. I meni ce Octavija prvom ufatit 60 kad tad, al to ne da je mucenje auta, no sadizam, terorizam, gadjanje cizmom. Milion posto sam ubijedjen da prvom nije mogla ufatit 95km/h da si normalno krenuo da ubrzavas i da si saltao taman nedje kad ofatis crveno (sto bi trebalo da je normalno i dovoljno) jer posle nema smisla sa aspekta dinamike, vec samo eto da bi dobio opkladu ili nesto sl.Kuku sto mi brat uradi od kola, pa sto misli on, da je na ulicu parkiram, ovako s njom nebi moga preskocit rampu od kapije.

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #1148 on: December 23, 2008, 06:32:59 PM »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #1149 on: December 23, 2008, 06:34:21 PM »
hahahalagano je obrnuo 6ticu iz A6... tuzno
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline MotobikeR

• View Profile
« Reply #1150 on: December 23, 2008, 06:38:52 PM »
kuku vidji tugu... :suicide2:  jesu li mu ovo farovi od alfe?

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #1151 on: December 23, 2008, 06:47:12 PM »
 ::bye2::
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #1152 on: December 23, 2008, 06:50:38 PM »
najzwek mi je ovaj difJuzor na haubu...kukala mu majka ::bash::

Offline SFU

• View Profile
« Reply #1153 on: December 23, 2008, 07:12:30 PM »
...loading image...

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline X3M

• View Profile
« Reply #1154 on: December 23, 2008, 07:14:59 PM »
kakav je ovo shabanizam! (a9)

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1155 on: December 23, 2008, 07:17:39 PM »
E bolesnog naroda. Obrnuo znakove, masku, stopovi od megana, farovi od alfe, izduvi k'a na spejs satl, kukala mu majka. Pa sto je ovo, ne znma ko je gori ovaj ili onaj kosovar sa trojkom/cetvorkom.Ovaj nesrecnik je nedje vidio sliku Cupea Quattro sa relija iz 80-ih pa je stio na u tom stilu prepravi prednji dio  happy2!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #1156 on: December 23, 2008, 07:43:18 PM »
brat svija brata!kakav fck retardvidji mu hiltonku na haubu hahahahha
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #1157 on: December 23, 2008, 09:28:06 PM »
ne mogu da vjerujem svojim ocima...ne mogu da "biliv"  :suicide2:

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #1158 on: December 23, 2008, 10:42:02 PM »
masa x ubrzanje. I meni ce Octavija prvom ufatit 60 kad tad, al to ne da je mucenje auta, no sadizam, terorizam, gadjanje cizmom. Milion posto sam ubijedjen da prvom nije mogla ufatit 95km/h da si normalno krenuo da ubrzavas i da si saltao taman nedje kad ofatis crveno (sto bi trebalo da je normalno i dovoljno) jer posle nema smisla sa aspekta dinamike, vec samo eto da bi dobio opkladu ili nesto sl.Kuku sto mi brat uradi od kola, pa sto misli on, da je na ulicu parkiram, ovako s njom nebi moga preskocit rampu od kapije.
brate mnogo filozofirash..ali bash ono mnogo...KRENEM lagano...na 1200obrtaja bez ikakvog SHLAJFOVANJA i uprem gas i on ide do 8000 obrtaja dje je blokada i tu mi kuca 95...kakva masa x ubrzanje kakav sadizam kakav terorizam o cemu pricas brate meni apsolutno nije jasno...
Izbrisan clan

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1159 on: December 24, 2008, 09:57:24 AM »
Ne, ocigledno nismo se razumjeli. Ja Ti pricam o ovoj fori: pola komsija iz mog naselja (tobos trkaci samo takvi) je vozilo na sljedeci nacin. Npr. Golf II 1,8 drugom realno do crvenog moze ufatit nekih 80-90km/h, e a oni nastave da upiru drugu jos par kilometara, drze je u crveno, auto se muci i gnjavi, al brzinometar pokaze 100 pa 110 itd. I sad se fale kako im auto moze drugom 110km/h. O tome sam Ti pricao brate moj. E ja mislim da isto tako ako ga dovoljno dugo vozis prvom i nepustas je da ce przinometar pokazat to sto Ti velis. Mada mozda i ja grijesim, samo mi je mnogo nerealno brate da auto moze prvom ufatit toliku brzinu. Nemoj da me svatis pogresno nije da Ti ne vjerujem, ali znas li Ti sto je to za menjac i kompletnu transmisiju, cisto sumnjam da je Japanac napravio takvu glupost jos na Preludi! Evo sad cu malo kopat po YouTube-u da nadjem neko ubrzanje do stotke. Koji je motor imala ta Tvoja?Evo sam iskopa neki klip na kom se vidi koja je brzina u pitanje, obrtaji i V-max:http://www.youtube.com/watch?v=cgZzwuXRXmk&feature=related
« Last Edit: December 24, 2008, 10:05:19 AM by tuningmaniak »