Nije mi samo jasno kako mislite da se poboljsa rad foruma,i kako da se vise clanovi ukljuce u poboljsanje kad sami samo idete sa foruma i nema nikakve zainteresovanosti,evo vuki rece ide s foruma,banovan devil,moderatori se svake nove godien pojavljuju (cist primjer brisanje teme o felnama iz styling sobe posle 2 mjeseca,tek se tada vidjelo da se radi o reklami)...mislim na kraju krajeva koja je uloga npr Davora koji oce da promjeni stvari,koja je uloga Madja koji oce da organizuje okupljanja,na koja dodje par ljudi s foruma a dodje 5x vise bukaca koji naprave sranje,i zasto bi se pojedini clanovi trudili da pisu neke tekstove i da kace to na forum,koja je uloga toga,ne kritukujem i ne prozivam nikoga pojedinacno i po imenu,i volio bi da se ovo ne svati kao neka uvreda ili sto znam ja,ali ako mod. i adm. nisu aktivni redovno na forumu,a trebali bi,zasto bi drugi clanovi bili,bolje da se ugasi forum ili da se te titule daju nekome ko je redovan i ko oce da prati rda foruma...Opet na kraju krajeva malo da skrenemo sa glupe price o mjenjacima...(mene zastava ide 120 5-om... jao)