Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 52756 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #1200 on: December 25, 2008, 01:01:54 PM »
....banovaste devila.....
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

acs

• Guest
« Reply #1201 on: December 25, 2008, 02:07:00 PM »
a ne no cemo od foruma napravit ring i zakazivat boks meceve i razbijanje vilica.  ali je moga ban npr na mjesec samo.

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1202 on: December 25, 2008, 02:47:11 PM »
......cekaj pa na koliko su ga banovali......

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #1203 on: December 25, 2008, 02:51:55 PM »
Koliko ja shvatih za stalno!Dobro pojavice se o sa drugim nalogom mislim da je toliko uporan!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1204 on: December 25, 2008, 04:00:49 PM »
.....bice reborn devil rofl rofl...a i ona nasa sa policajcem da se svadja rofl rofl rofl

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #1205 on: December 25, 2008, 05:47:30 PM »
Evo da se ukljucim u ovu temu posle duzeg vremena.Stvarno ne znam koliko STOCK menjac iz prelude moze da razvrti prvom ali Mladen je rekoa da ON nije nista radio, ne znaci da njie cackana prije njega.Ne vidim razlog sto nebismo vjerovali da je preluda mogla 100 prvom kad GTI mk2 prvom ide 75. Meni je drug konkretno cackao menjac u golfa 1.3 i taj menjac ima 4 brzine i drugom ide preko 120.
eo coek koji je jedini napisao pametan post u poslednje 2,3 strane...ja sam rekao da nisam radio nista a jel neko prije mene to ne znam..honda je dovedena iz italije davno...a tuningmanijak...samo ti trazi..i hvala ti sto mi vjerujesh brate..poz svima
Izbrisan clan

Offline MotobikeR

• View Profile
« Reply #1206 on: December 25, 2008, 05:56:01 PM »
Ja vas ne shvatam, ako vase auto ne moze sto prichate onda da neko drugo ne moze.. ako coek veli da je njegovo moglo ja mu vjerujem a pogotovo kad kaze da moze dokazat..

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #1207 on: December 25, 2008, 06:02:44 PM »
sjecate li se dvojke gti sa kombinata prije 2 3 ljeta..?kad smo nedje poceli da se okupljamo..denis je jos kalibru vozio???trka se sa nekim golfom i ima je radjeni mjenjac...prva mu je bila pola kombinata...ovaj je trecu skoro usalta ovaj je prvom picio....
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline SFU

• View Profile
« Reply #1208 on: December 25, 2008, 07:16:35 PM »
dobra fora za youtube snimak

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1209 on: December 25, 2008, 09:10:57 PM »
....vidjeh ovaj polpularni amerikan maslO.........ko ga nebi voljeo imat...brate uz kakaricku se ima slomit......Kakav zvuk...prsti ali nije ni primaci GTI-U ili HOndi po zvuku.......nemo samo da bude 50 strana oko ovoga ali za mene je tako ::tongue4::

Offline vuki

• View Profile
« Reply #1210 on: December 25, 2008, 09:15:46 PM »
dobra fora za youtube snimak
a sto nisi odgovorio na komentar ispod klipa? nije pristojno !!! rofl

SRT8

• Guest
« Reply #1211 on: December 25, 2008, 09:28:11 PM »
Vratite devil_may-cry! inache ja cu prestat da dolazim...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1212 on: December 25, 2008, 09:33:06 PM »
...nemo se nista bunit, da ti ne odes u kantu za smece mislim recycle bin......... rofl rofl roflsalim se ::msn-wink:: cheekkiss

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #1213 on: December 26, 2008, 12:21:35 AM »
nesto sad citam na ovaj net,i vidim da Karleusa kupuje djetetu benkice od 700 eura  ::bash::je li realnoda u vremenu kad se svijet nalazi u krizi,kad narod nema ljeba da jede,ona to radi,i javno prica o tome?zlatan li je komunizam po tom pitanju bio ...onaj ko ima dosta daje drugima pa svi imaju jednako...iznervirah se..i ne znam sto sam ovo napisa`...  throw

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #1214 on: December 26, 2008, 12:26:38 AM »
pusti krize i priche...nema toga :) ja bi kupovao djetetu to da imam milione al ne bih pricaoa jk je kreten kako god obrneshkad paris hilton svojoj pudlici kupuje vodu u srebrnim bocama sa swarovski kristalima koja kosta stotinjak dolara po litru...jebiga
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline MotobikeR

• View Profile
« Reply #1215 on: December 26, 2008, 12:38:45 AM »

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #1216 on: December 26, 2008, 02:56:11 AM »
nesto sad citam na ovaj net,i vidim da Karleusa kupuje djetetu benkice od 700 eura  ::bash::je li realnoda u vremenu kad se svijet nalazi u krizi,kad narod nema ljeba da jede,ona to radi,i javno prica o tome?zlatan li je komunizam po tom pitanju bio ...onaj ko ima dosta daje drugima pa svi imaju jednako...iznervirah se..i ne znam sto sam ovo napisa`...  throw
I pored svih nashih bizismena, koji cak i ne pjevaju a bogomi nemaju ni silikone, i nicim zasluzili nisu svoje perverzne makine, satove ili zajebavanje po najskupljim hotelima na svijetu ti spominjesh jednu budalu koja troshi 5000puta MANJE SVOJIH para nego ovi nashi moje i tvoje....eto de!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #1217 on: December 26, 2008, 08:23:51 AM »
Mijo slazem se sa tobom!
eo coek koji je jedini napisao pametan post u poslednje 2,3 strane...ja sam rekao da nisam radio nista a jel neko prije mene to ne znam..honda je dovedena iz italije davno...a tuningmanijak...samo ti trazi..i hvala ti sto mi vjerujesh brate..poz svima
Ja samo pricam realno!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1218 on: December 26, 2008, 10:44:30 AM »
Madjo, nemoj me sFatit pogresno, nije da ne vjerujem, mozda Ti znas sto tvrdis jer si je ipak Ti imao i vozio, ja je nisam vozio niti sam se u nju vozio, tako da lako moze bit da se varam, al dok ne vidju makar na neki klip ostacu pri ovom stavu. Nisam tvrdio da nemoze, nego mi malo nerealno bas toliko. Nego ajd da promjenimo temu jer ovako mozemo do iha-ha!Kako su fine stikle ovoj bebi, prave SuPack-50centi-KiksIzbit style!
« Last Edit: December 26, 2008, 10:49:03 AM by tuningmaniak »

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #1219 on: December 26, 2008, 12:32:40 PM »
@brzi_pas jes` ali ona to javno izjavljuje,i fali se sa tim,jos u Srbiju,dje je 10x gore n`o odje...