Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 52703 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #1180 on: December 24, 2008, 07:53:22 PM »
ako je to tvoj stara prelude,vjerujem ti da je isla tolko...mene je mercedes vata 60 kmh/ne znam zasto duplo jace auto,jos japanac ne bi moglo 90-100 km/h uvatitmanite se corava posla,i srecna nova godina.
ovo je vrhunac gluposti na ovom forumu. devile nemoj se ljutit ali tako ti je...
glupost je kad ne mucnes glavom.mislim da svi znamo kakav je menjac u tu preludu bio,cim madjo kaze da je fabricki.znaci da si pomislio na to,ne bi ti izgledalo kao glupost.nisam to spomenuo jer nisam mislio da ti se treba crtat,al sam pogrijesio izgleda ;)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline vuki

• View Profile
« Reply #1181 on: December 24, 2008, 07:57:34 PM »
mene je mercedes vata 60 kmh/ne znam zasto duplo jace auto,jos japanac ne bi moglo 90-100 km/h uvatit
ova recenica nije glupost?

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #1182 on: December 24, 2008, 08:05:24 PM »
direktno mislim na ex madjovu preludacu.mada mislim da je to dovoljno ocigledno da i sam skapiras.i zasto da to bude glupost?menjac koji je kao stvoren za takve "poduhvate",200 ks,japanac....mercedes 136 ks,2 tone,njemac,menjac kojemu je prva ocajna...ide kao trol prvom..i to polupjani.i opet je razlika -40 km/h:* kiss pusazdra'o.

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #1183 on: December 24, 2008, 08:13:12 PM »
ajde jbt sto se napravi frka sad...zhao mi je shto nemam tu hondu sad da dokazem..al ...nebitno..ima drug nissana pa cu vam dokazat POZ
Izbrisan clan

Offline vuki

• View Profile
« Reply #1184 on: December 24, 2008, 08:25:47 PM »
direktno mislim na ex madjovu preludacu.mada mislim da je to dovoljno ocigledno da i sam skapiras.i zasto da to bude glupost?menjac koji je kao stvoren za takve "poduhvate",200 ks,japanac....mercedes 136 ks,2 tone,njemac,menjac kojemu je prva ocajna...ide kao trol prvom..i to polupjani.i opet je razlika -40 km/h:* kiss pusazdra'o.
Boze sacuvaj  ::)kiss i tebi

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #1185 on: December 24, 2008, 08:45:21 PM »
A kako ste vi meni danas? ::bicycle::Mladen pravis li kakvu zamisao za okupljane?

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #1186 on: December 24, 2008, 08:49:43 PM »
da da..uskoro ... ne sjekirajte se :D bit ce bolje nego u deltu :D ::wub::
Izbrisan clan

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #1187 on: December 24, 2008, 08:51:19 PM »
vuki,ol objasnit u cemu je stvar?ajde tvoju poentu mi prikazi,jer je ne razumijem.samo znas da pricas "boze sacuvaj" i sl,a kad treba nesto da objasnis,nidje te nema.ajde,sto je glupo u ovo postu :
ako je to tvoj stara prelude,vjerujem ti da je isla tolko...mene je mercedes vata 60 kmh/ne znam zasto duplo jace auto,jos japanac ne bi moglo 90-100 km/h uvatitmanite se corava posla,i srecna nova godina.
ovo je vrhunac gluposti na ovom forumu. devile nemoj se ljutit ali tako ti je...
ajde ako fino pokazes sto je glupo (a ja sam ti vec objasnio na sto sam mislio) dobices javno izvinjenje,a ja ga necu uc vise nikad odje,a ako ne uradis to...zube cu ti slomit,jer mi je preko kurca vise da me prozivas bez ikakvog razloga.ja ti nisam osoba na koju ces da lijecis komplexe lepi..na pogresnog si naletio ;)

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #1188 on: December 24, 2008, 08:58:00 PM »
mi cekamo  ::msn-wink::....Obavezno dolazim sa E36-om  ::yes::.....devil trazi da ga vozim  happy2.....

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #1189 on: December 24, 2008, 09:03:44 PM »
docu i ja sa kolima,pa neka pisu kolko oce.mladene,neka bude ponedjeljak srijeda il petak,jer tada mogu auto uzet jedino na duze vremena.

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1190 on: December 24, 2008, 09:23:14 PM »
...nemo'te prvoga hahaha rofl rofl rofl
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline vuki

• View Profile
« Reply #1191 on: December 24, 2008, 10:04:33 PM »
tebi se neke stvari ne mogu objasnit, pokuso sam sto puta al neces da shvatisdrugo stvar nemoj da prjetis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mene je mercedes vata 60 kmh/ne znam zasto duplo jace auto,jos japanac ne bi moglo 90-100 km/h uvatitjer ti shvatas da ako je na mercedesa jedno na hondu je drugo, ako je na jedan motor jedan mjenjac na drugi je drugi. to nema veze sa snagom!!!!!! jedino sto se na malo snaznije motore stavljaju duzi mjenjaci a na slabije kraci sto ne mora uvjek da bude slucaj.brate nemam nista licno protiv tebe, mozes vozit kao shumaher, mozes bit najveca faca na ct, ali dok sam ja na ovom forumu a necu biti jos dugo, ovakve stvari se nece tolerisata posto ti odje imas nas svasta da naucis nije mi jasno zasto nemas ni jednu temu otvorenu sa necim pametnimprema tome misli sta hoces i vjeruj u sta hoces ali dvaput razmisli sta ces odje napisat, da te sad ne podsjecam na neke ispade od prije i nemamo sta vise pricat, necu ti se nikad vise obratit...i jos nesto...prestani da psujes, ovo ti je posljednja opmena

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #1192 on: December 24, 2008, 10:28:46 PM »
hahhhahahahhahahaha a jel moguce ovo!  roflpa ja uprvo kazem da je prelude dala dusu za to!njen menjac joj to dozvoljava,i vec sam to napisa.vozio sam se u preludacu od 200 ks,i moze uvatit kad oces 100 prvom.jes jebavanje majke motoru,al to je nebitno.napisa sam to,al si zaglibio,pa ne umijes da reces ka coek,no izlazis na mala vrata ;)kad sam reka duplo jace auto,mislio sam na preludu,jer o njoj pricamo eo dugo!i sto sad?e pa strasno.nisi mi djelova ka ovakav lik zivota mi.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #1193 on: December 25, 2008, 06:27:53 AM »
a sto se nacinje od owoga owo je smijesn0. . .:D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Filip

• View Profile
« Reply #1194 on: December 25, 2008, 09:06:38 AM »
i ja vas pozdravljam.......

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #1195 on: December 25, 2008, 09:43:47 AM »
  ::busted_cop:: POLICE ::busted_cop::   rofl.....bez devila ovaj ce forum dosadan bit  ::msn-wink:: ::msn-wink::

Offline vuki

• View Profile
« Reply #1196 on: December 25, 2008, 10:46:36 AM »
decko opet nije skonto

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1197 on: December 25, 2008, 11:18:25 AM »
...... ali dok sam ja na ovom forumu a necu biti jos dugo, ovakve stvari se nece tolerisat....
A ko ce mene ondaK zajebavati sa dizelima?  happy2Nema smisla o ovome pricat, jer ce bit crvenija kUrtona! Ja cu samo da reknem da ni na jedan klip jos nisam uspio da nadjem to sto veli djoma, maximalno cca 70-80km/h i to je plafon.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #1198 on: December 25, 2008, 11:53:24 AM »
Evo da se ukljucim u ovu temu posle duzeg vremena.Stvarno ne znam koliko STOCK menjac iz prelude moze da razvrti prvom ali Mladen je rekoa da ON nije nista radio, ne znaci da njie cackana prije njega.Ne vidim razlog sto nebismo vjerovali da je preluda mogla 100 prvom kad GTI mk2 prvom ide 75. Meni je drug konkretno cackao menjac u golfa 1.3 i taj menjac ima 4 brzine i drugom ide preko 120.

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #1199 on: December 25, 2008, 12:06:47 PM »
Nije mi samo jasno kako mislite da se poboljsa rad foruma,i kako da se vise clanovi ukljuce u poboljsanje kad sami samo idete sa foruma i nema nikakve zainteresovanosti,evo vuki rece ide s foruma,banovan devil,moderatori se svake nove godien pojavljuju (cist primjer brisanje teme o felnama iz styling sobe posle 2 mjeseca,tek se tada vidjelo da se radi o reklami)...mislim na kraju krajeva koja je uloga npr Davora koji oce da promjeni stvari,koja je uloga Madja koji oce da organizuje okupljanja,na koja dodje par ljudi s foruma a dodje 5x vise bukaca koji naprave sranje,i zasto bi se pojedini clanovi trudili da pisu neke tekstove i da kace to na forum,koja je uloga toga,ne kritukujem i ne prozivam nikoga pojedinacno i po imenu,i volio bi da se ovo ne svati kao neka uvreda ili sto znam ja,ali ako mod. i adm. nisu aktivni redovno na forumu,a trebali bi,zasto bi drugi clanovi bili,bolje da se ugasi forum ili da se te titule daju nekome ko je redovan i ko oce da prati rda foruma...Opet na kraju krajeva malo da skrenemo sa glupe price o mjenjacima...(mene zastava ide 120 5-om... jao)