Ne, ocigledno nismo se razumjeli. Ja Ti pricam o ovoj fori: pola komsija iz mog naselja (tobos trkaci samo takvi) je vozilo na sljedeci nacin. Npr. Golf II 1,8 drugom realno do crvenog moze ufatit nekih 80-90km/h, e a oni nastave da upiru drugu jos par kilometara, drze je u crveno, auto se muci i gnjavi, al brzinometar pokaze 100 pa 110 itd. I sad se fale kako im auto moze drugom 110km/h. O tome sam Ti pricao brate moj. E ja mislim da isto tako ako ga dovoljno dugo vozis prvom i nepustas je da ce przinometar pokazat to sto Ti velis. Mada mozda i ja grijesim, samo mi je mnogo nerealno brate da auto moze prvom ufatit toliku brzinu. Nemoj da me svatis pogresno nije da Ti ne vjerujem, ali znas li Ti sto je to za menjac i kompletnu transmisiju, cisto sumnjam da je Japanac napravio takvu glupost jos na Preludi! Evo sad cu malo kopat po YouTube-u da nadjem neko ubrzanje do stotke. Koji je motor imala ta Tvoja?Evo sam iskopa neki klip na kom se vidi koja je brzina u pitanje, obrtaji i V-max:http://www.youtube.com/watch?v=cgZzwuXRXmk&feature=related