Author Topic: Tamna stakla & novi zakon???  (Read 12617 times)

Nikolica

• Guest
Tamna stakla & novi zakon???
« Reply #100 on: July 25, 2008, 09:26:46 PM »
A moze li da se udje kod vas sa zatamnjenim staklima?Hoce li da  zezaju na onom prelazu ili sta je vec?!?Zna li neko nesto o tome....

motorsport

• Guest
« Reply #101 on: July 26, 2008, 01:01:06 PM »
moze, strance ne smiju da diraju.... samo vozila koja su reg. u MNE....

Nikolica

• Guest
« Reply #102 on: July 26, 2008, 01:40:30 PM »
moze, strance ne smiju da diraju.... samo vozila koja su reg. u MNE....
E to mi je vazno ! Da znam dali da dolazim kolima ili ne....

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #103 on: July 27, 2008, 03:36:45 AM »
nocaas na izlaz iz kotora dok meni pisashe nesto, zaustavljaju momka u golfa 5 cip crnog, tamnija stakla ne mogu bit - on veli "takvog sam ga kupio" .U redu, prijatno
slam.poke.drop.tuck.dope

duka

• Guest
« Reply #104 on: July 30, 2008, 07:07:11 AM »
Izgleda su malo olabavili, masu auta ja srijecem sa zatamnjenim staklima

Djole

• Guest
« Reply #105 on: November 28, 2008, 07:48:52 PM »
Ljudi Poz Svima,ja Cisto da se nakacim na temu o ovam staklima... Meni je otac ima octaviu caravan i imao je full satmna stakla bash od 2002 god ja mislim,e sad posto on ne buka kola niko ga nije dirao dok nisu ubili ovoga Iz Dana kako se zvashe ne znam... I tada je pocela neka zabrana ugl se digla prasina jer je trojka koja iz koje je pucano imala tamna stakla.I neki penali su Izbacili clanak u novine kako tamna stakla plashe narod-QuQU penala... I Posle par puta su ga pustili,pa ga je jedan zaustavio napisa krivicnu Prijavu,platio je kaznu 150 eur,bla bla ne znam detalje sad,a ne Prekrsajnu prijavu tipa pojas itd ono so pisu na ulicu,nego je na sud ishao-gledao sam mu resenje :P...  I onada je maka samo napred i tako vozi dan danas nez problema... :) Al uglavnom Niko VAas nece dirati ako imate pola auta Zatamnjeno 100%,jer sam i ja tako vozio dvojku non stop... Jer svaki bolji auto ima fabricki zatamnjeno... A ja sam napred stavio folije koje se ne poznaju nikako bash blaga nijansa.Zaustavljali su me ali nikad stakla nisu spominjali,al jbg ja spustim stakla kad prolazim pored i ne bukam pored njih...A sad su malo popustili I gledaju kroz prste,sve vishe momaka tamni stakla,cak ima i ko zatamni 100 % cijeli auto... Bojim se da ce im se dic qurac opet da ih skidaju :(((( Narod se opushtio malo...

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #106 on: November 28, 2008, 09:38:40 PM »
sto znam meni je ruzno kad je pola zatamnjeno,a pola ne...  ::bash::

Offline cedo

• View Profile
« Reply #107 on: February 12, 2009, 11:15:34 AM »
Ja sam na juga imao zatamjnena sva osim soferke,i rekli su mi da ako hocu da ih ostavim,a da sve to bude legalno,da moram da idem na mashinski fakultet,da mi daju atest na folije.A svrha atestiranja je da utvrde da pogled na ulicu iz auta nema izoblicenja,a da se svjetlost ne prelama.Takodje ako je sve sto se trazi u okviru nekih njihovih normi onda provjeravaju koliki je procenat zatamnjenja stakala,i ako je to ok onda ti daju atest za ta stakla-folije.To je valjda na mashinskom u PG.Tako mi je bar receno.Poz.Cedo
Ne pustaj gas ni za zivu glavu,mog`o bi da pogines !!!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #108 on: February 18, 2009, 08:24:20 AM »
Nisu olabavili nego im ne treba para u budzet  happy2 cim im prihvali para ima da pocnu da nagrdjuju prijavama za svaku sitnicu a tamna stakla nisu sitnica.Drug mi je dao u Kotor 150 eura za potamljivanje svih stakala i posle 20 dana mu je rekao policajac da skine sve ili da vozi auto u sup.

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #109 on: February 18, 2009, 09:21:35 AM »
Znaci mozda bi mogao provuc ona blago zatamnjena stakla (SunSet sto imaju ova novija vozila). ::msn-wink:: Ja sam mislio da uradim prednja bocna blago u tamnu zelenu, zadnja bocna malo jace i u istoj nijansi zadnju soferku. Cim budem imao kad poc cu da se raspitam na Masinski da vidim smije li se tako.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #110 on: February 18, 2009, 08:15:32 PM »
Nisu olabavili nego im ne treba para u budzet  happy2 cim im prihvali para ima da pocnu da nagrdjuju prijavama za svaku sitnicu a tamna stakla nisu sitnica.Drug mi je dao u Kotor 150 eura za potamljivanje svih stakala i posle 20 dana mu je rekao policajac da skine sve ili da vozi auto u sup.
ne bilo davat tolke pare za zatamnjivanje  jao ::msn-wink::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #111 on: February 18, 2009, 10:23:34 PM »
Ja imam foliju,skoro plava,bas kao boja kola ... a imam i crnu pa ako imate nekoga ko postavlja to povoljno javite mi ! Ja cu skinuti stakla i ponijeti mu ih da se napravi svaki milimetar kao da su fabricka .

Majka mi je rekla da moze ...

Offline BLUE_STILL

• View Profile
« Reply #112 on: February 18, 2009, 10:35:33 PM »
A ti to ne umijes sam postavit no ces nosit kod majstora ??????!!!!!!!!!!!!!!
BLUE_STILL
MONTENEGRO

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #113 on: February 18, 2009, 10:37:33 PM »
tebi cu prvo ova crna pa ako ne bude valjalo idem kod majstora :p

Majka mi je rekla da moze ...

Offline BLUE_STILL

• View Profile
« Reply #114 on: February 19, 2009, 09:40:20 AM »
vidjecemo ako ne budu previse tamna mozda se i dogovorimo nekako
BLUE_STILL
MONTENEGRO

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #115 on: February 20, 2009, 01:47:58 PM »
Davoire kad to budes postavljao samo u pumpicu sa vodom dodaj tecnost za sude da vidis kako se lako postavlja jer samo sa vodom nikad neces namjestit.

pele-79

• Guest
« Reply #116 on: March 22, 2009, 08:09:44 PM »
Jos kad bi pele79 bio dobar pa nam fino okacio frste folija sa detaljnijim opisom za sta je koja, koja bi mogla proc kod strumfova, koja ima atest, i sl. I jos na kraj kad bi moga dati cijene za neke najcesce modele auta koje radi i sl. podatke!
pele kacio cijene i vrste folija,ali mu kompleksasi brisu postove tako da vise nemam ni namjeru dolazit na ovaj forum.cast izuzecima ali malo ih je!

Nikolica

• Guest
« Reply #117 on: April 23, 2009, 08:59:40 PM »
Pa kod nas smeju da se voze kola sa zatamnjenim staklima ! E sad kazu da kao ne mogu da se registruju kola koja imaju zatamnjena stakla sto nije tacno, ja sam ih registrovao ! Mada panduri malo prave problem zbog toga ali nije nista strasno, pominju neke kazne i neka cuda od kojih nema nista.Mene su zaustavljali i par puta su mi rekli da skinem foliju sa stakala, ali nisam ih skinuo ni ne nameravam!Njih troje me zaustavljaju i svaki razlicito prica za foliju, sto znaci da kenjaju mnogo. clap2

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #118 on: May 14, 2009, 11:30:35 AM »
Vidite ljudi, mene vec poludje sunce u pezooa! Jos mu zatvorim onaj panorama krov jer da mi je otvoren rak glave bih dobio ali i onda je prevruce ne moze klima ohladit'! Crna mi je ona....dashbord... pa se to ugrije bruka, jos je SW-karavan pa ima velike prozore a oni su nesto malo zatamnjeni ali ne pomaze. Ocu da zatamnim sve osim panorama krova, znaci i sofersajbnu. Ne nesto precerano crno vec samo malo.Oce li me cimati cajci?Dje mogu da uradim to?Koliko?
Nema prostora ovdje kapi!

Offline X3M

• View Profile
« Reply #119 on: May 14, 2009, 12:43:59 PM »
za sofersajbnu ce te vjerovatno cimat