Author Topic: Tamna stakla & novi zakon???  (Read 8568 times)

motorsport

• Guest
Tamna stakla & novi zakon???
« on: June 21, 2006, 10:00:21 PM »
jel postoji ikakva mogucnost da se zatamne stakla sad po novom zakonu... da se plati nesto ili bilo sta...???                    

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #1 on: June 21, 2006, 10:05:32 PM »
mislim da ne,jer,moj otac kada je kupio e39,bila su zatamnjena stakla,ali n efolija,vec tinta u staklu,i bile su mu oduzete tablice dok nije ih makao...                    

motorsport

• Guest
« Reply #2 on: June 21, 2006, 10:09:21 PM »
pa kako je makao kad nije folia u pitanju...??? ahahaaa... oduzeli bi meni tablice, samo se pitam kako bi ih skinuli sa pop nitni... :wink:                    

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #3 on: June 21, 2006, 10:17:12 PM »
pa kako je makao kad nije folia u pitanju...???
jbg,nova stakla,tj polovna,ali su se ona prodala i montirala nova...                    

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #4 on: June 26, 2006, 04:16:05 PM »
Haha sto se jednom mom prijatelju desilo....Ima novog passata sa zamracenim staklima.Zaustavio ga je policajac i kaze znate li za novi zakon.....blablabla ovaj kaze znam ali ovo su fabricka stakla nisu folije.Kaze policajac otvori staklo.Ovaj otvori i policajac pocne da struze kljucem po staklu da vidi da li ce da se skine folija :shock: i kaze ajde ajde dobro je...Cega sve kod nas nema... :? Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #5 on: June 26, 2006, 04:28:13 PM »
Htjeo sam da pitam.Da li je zakon da se ne smije ni na jedno staklo stavljat folija ili samo na prednja.MOze li se npr. stavit na zadnja dva i na staklo gepeka.Pozdrav.                    

motorsport

• Guest
« Reply #6 on: June 27, 2006, 12:44:55 PM »
da ja znam ne smije ni na jedno...  ja sam mislio da stavim samo traku na prednju sofersajbu al me strah da ce me policija startovat da skidam to... :wink:                    

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #7 on: June 28, 2006, 11:11:46 AM »
nece te dirat za prednju soferku,mozes traku da stavis....                    

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #8 on: July 26, 2006, 07:38:21 PM »
samo odete doktoru specijalisti i trazite da vam ispise da vam skode suncevi zraci-kraj price.Ja znam par tipova koji su to uradili i lagano prolaze.                    

pele-79

• Guest
« Reply #9 on: July 28, 2006, 11:14:44 AM »
momci da vam malo pomognem,ja i brat radimo profi americke lummar folije sa 7god.garancije vec 7god. sto se zakona tice dozvoljeno je sve sem prednje soferke i vozacevog i suvozacevog stakla,medjutim kod nas svaki policajac odredjuje sam zakon kako se njemu digne ona stvar!medjutim dobili smo svijetlu foliju koja kad se montira izgleda kao malo tamnije fabricko staklo,a odbija 40posto sunceve toplote i 99posto uv zracenja(od kojih blijedi unutrasnjost).ja sam sebi montirao na prednja stakla kao i sva sem prednje soferke i policija nije provalila a isao sam po citavoj cg,a i negledaju vise! :wink:                    

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #10 on: July 28, 2006, 03:26:58 PM »
I koliko otprilike izadje takva folija za BMW E36 zadnja i prednja dva stakla i zadnja soferka.Kako to izgleda ... da nije ono dzaba stavljao... :lol: Pozdrav.                    

motorsport

• Guest
« Reply #11 on: July 29, 2006, 12:27:05 AM »
momci da vam malo pomognem,ja i brat radimo profi americke lummar folije sa 7god.garancije vec 7god. sto se zakona tice dozvoljeno je sve sem prednje soferke i vozacevog i suvozacevog stakla,medjutim kod nas svaki policajac odredjuje sam zakon kako se njemu digne ona stvar!medjutim dobili smo svijetlu foliju koja kad se montira izgleda kao malo tamnije fabricko staklo,a odbija 40posto sunceve toplote i 99posto uv zracenja(od kojih blijedi unutrasnjost).ja sam sebi montirao na prednja stakla kao i sva sem prednje soferke i policija nije provalila a isao sam po citavoj cg,a i negledaju vise! :wink:
mislimmmmm sta reciii :lol:  :lol:  :lol:  reklama do jaja :wink:  haha                    

pele-79

• Guest
« Reply #12 on: July 29, 2006, 07:16:39 AM »
za e36 je 100e sa garancijom 7god.a to dzaba stavljao,prvo bi morao na moj auto da vidis,ja sam prezadovoljan! :)  motorsporte,ljudi pitali sta kao,ja pomogao :wink:                    

pele-79

• Guest
« Reply #13 on: July 31, 2006, 07:31:13 AM »
znaci sva stakla bez prednje soferke je 80e,a prednja je jos 40e!da napomenem da folija ima atest iz Vince                    

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #14 on: August 01, 2006, 09:09:21 PM »
A daj neku sliku.Je li to 100€ sa postavljanjem i koliko je zadnja soferka  i zadnja dva stakla bez prednjih stakala (to je valjda zakonito mada who gives a f**k) za E36.Pozdrav.                    

pele-79

• Guest
« Reply #15 on: August 02, 2006, 09:13:06 AM »
za e36 bez prednje soferke i prednjih stakala je 70e folija i montaza naravno i 7god.garancije,sem naravno na mehanicko ostecenje :wink:                    

pele-79

• Guest
« Reply #16 on: August 02, 2006, 09:16:13 AM »
to je bilo u pocetku kad je uveden zakon,pandure uvatila manija skidanja,he,he!juce sam bio u pg,zaustavili me,nisu provalili,ma vise ih i neinteresuje,eno svaki drugi auto stranih tablica zatamnjen,pa sta sad,da nece reci njemcu,skidaj!he,he!!! :lol:                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #17 on: August 02, 2006, 08:52:45 PM »
a jes kod nas svaki zakon traje krace no carape pi :roll:                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #18 on: August 02, 2006, 09:05:36 PM »
stranci nemaju obavezu da skidaju zatamnjenje u CG ;)                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #19 on: August 02, 2006, 10:18:22 PM »
a najjace bi i to bilo sad da iz druge drzave dodju i da im skidaju folije  :roll:   :twisted:  :twisted:  :twisted:                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!