Ljudi Poz Svima,ja Cisto da se nakacim na temu o ovam staklima... Meni je otac ima octaviu caravan i imao je full satmna stakla bash od 2002 god ja mislim,e sad posto on ne buka kola niko ga nije dirao dok nisu ubili ovoga Iz Dana kako se zvashe ne znam... I tada je pocela neka zabrana ugl se digla prasina jer je trojka koja iz koje je pucano imala tamna stakla.I neki penali su Izbacili clanak u novine kako tamna stakla plashe narod-QuQU penala... I Posle par puta su ga pustili,pa ga je jedan zaustavio napisa krivicnu Prijavu,platio je kaznu 150 eur,bla bla ne znam detalje sad,a ne Prekrsajnu prijavu tipa pojas itd ono so pisu na ulicu,nego je na sud ishao-gledao sam mu resenje

... I onada je maka samo napred i tako vozi dan danas nez problema...

Al uglavnom Niko VAas nece dirati ako imate pola auta Zatamnjeno 100%,jer sam i ja tako vozio dvojku non stop... Jer svaki bolji auto ima fabricki zatamnjeno... A ja sam napred stavio folije koje se ne poznaju nikako bash blaga nijansa.Zaustavljali su me ali nikad stakla nisu spominjali,al jbg ja spustim stakla kad prolazim pored i ne bukam pored njih...A sad su malo popustili I gledaju kroz prste,sve vishe momaka tamni stakla,cak ima i ko zatamni 100 % cijeli auto... Bojim se da ce im se dic qurac opet da ih skidaju

((( Narod se opushtio malo...