Author Topic: Tamna stakla & novi zakon???  (Read 7011 times)

Offline Bole

• View Profile
Tamna stakla & novi zakon???
« Reply #180 on: April 28, 2012, 05:56:43 PM »
U Srbiji je izašla dopuna pravilnika u kojem se dozvoljava zatamljivanje prednjih stakala, što do sada nije bilo moguce.BROJ SLUŽBENOG LISTA 040/2012Vozac suvozac do 30%Iza vozaca (iza B stuba) NEOGRANICENOStepen refleksije do 15%
Kad ce to bit kod nas

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #181 on: April 29, 2012, 06:39:07 PM »
nikad ...  >:(
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline comke

• View Profile
« Reply #182 on: May 26, 2012, 12:51:20 PM »
a mozda ni tad  :D :D

\"21ua15o.jpg\"

Offline MotobikeR

• View Profile
« Reply #183 on: May 30, 2012, 08:52:05 PM »
ajde da pokrenemo peticiju :D

Offline Filip

• View Profile
« Reply #184 on: May 30, 2012, 09:10:01 PM »
losa ideja, nije.  ;D 8)

Offline bojankov

• View Profile
« Reply #185 on: May 30, 2012, 09:29:44 PM »
odlicna ideja :)nek daju kao u Srbiji i taman :)
VW golf mk1 '79 1.8T

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #186 on: May 31, 2012, 05:51:09 AM »
Why NOT!

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #187 on: May 31, 2012, 07:04:50 AM »
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #188 on: June 01, 2012, 10:25:43 AM »
Potpisalo bi je 6vozaca iz moje familije ;) (5auta, malo li je?)
Nema prostora ovdje kapi!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #189 on: June 01, 2012, 08:13:52 PM »
odlicna ideja ... a argumenata za to ima nekoliko argumenata protiv ama bas ni jedan razuman .... tako da bi extra to bilo ... pozadi kolko oces naprijed osim soferke max 30-40% zatamnjenje i uzivancija  ;)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #190 on: June 02, 2012, 08:04:17 PM »
argumenata protiv nema?treba li da citiram samo jedan koji ce svaki policajac da ti kaze ? TI SE NE VIDIS. A to je NO NO za nedajboze posle izvrsenog krivicnog djela itd.Argumenata za ? Hm...da se manje grije unutra? :) Odma ce rec - da smeta sunce autu unutra, iz fabrike bi izlazio vas zatamLJen :)don't get me wrong, ja sam za to da dozvole neko zatamnjivanje...makar 30% 40%Ustvari lazem, nisam.Ocu da budem jedan od rijetkih muahahah :P
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline MotobikeR

• View Profile
« Reply #191 on: June 03, 2012, 10:47:28 AM »
Aj neka odradi to neko ko se razumije :)

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #192 on: June 03, 2012, 11:26:10 AM »
ja bih prvi zapucao na zatamnjivanje,imam nerealan problem sa temperaturom u auto!ili autukako godmislim na golfa
« Last Edit: June 03, 2012, 01:53:37 PM by Nemanja »

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #193 on: June 05, 2012, 09:37:54 PM »
argumenata protiv nema?treba li da citiram samo jedan koji ce svaki policajac da ti kaze ? TI SE NE VIDIS. A to je NO NO za nedajboze posle izvrsenog krivicnog djela itd.Argumenata za ? Hm...da se manje grije unutra? :) Odma ce rec - da smeta sunce autu unutra, iz fabrike bi izlazio vas zatamLJen :)don't get me wrong, ja sam za to da dozvole neko zatamnjivanje...makar 30% 40%Ustvari lazem, nisam.Ocu da budem jedan od rijetkih muahahah :P
pazi ima tu nezdrave logike policajske ali zakon u EU kaze naprijed do 20-30% nazad kolko oces sta ima sad neki mozak sa ulice da bistri vidi li se ili ne vidi osumnjiceni ... vidio ga ili ne vidio isto se fata i njemu a i policajcu ako kontas sta ocu da kazem ... to nije prepreka nikakva ni za izvrsenje/neizvrsenje djela a isto tako nije prepreka da se otrkije "osumnjiceni"a auta iz fabrike izlaze zatamnjena samo sto to ne znaju nazalost ... i ne grije isto u Nemacku i kod nas i u spaniju ... ma argumenti su smijesni ... ali si nazalost u pravu ... ribanje na ulicu sa ovakvim argumentima ne gine

Offline sparco_cg

• View Profile
« Reply #194 on: June 13, 2012, 07:36:37 AM »
ja ih imam evo godinu dana na sva sem prednje soferke. global folije 65 posto.. al kad ih uporedim sa lumar folijama isto 65 posto moje su tamnije kao da su 80 :)2-3 puta su me zaustavljali zbog stakala, jednom me jurio onaj cetkovic na skuteru :) veli zatamljen si ko premijer :) uglavnom prica, ako te vidi ilija komandir skinuce ih odma na lice mjesta :) sad me vise niko i ne dira, sad me za pojas cimaju vecinom :)
068-615-321

Offline LUKA

• View Profile
« Reply #195 on: June 23, 2012, 04:05:16 PM »
Moze li mi ko rec' dje je najbolje da se stave ove folije ili dje imaju da se kupe i koliko para?
But if you never try, you\'ll never know..

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #196 on: June 23, 2012, 06:54:42 PM »
dalmatinskasunfilm069555113daje par godina garancije (3 ili 5)radi vladina auta izmedju ostalog.meni radio oba audija, profesionalno.sva stakla osim prednje shajbne 130tak eura cini mi se za srednje-veliko auto.za shajbnu jos 100
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stevann

• View Profile
« Reply #197 on: June 23, 2012, 07:12:30 PM »
radi vladina auta izmedju ostalog.
potvrda!Radio je nase auto za stopeset eura (sve sem prednje soferke, hyundai i30 pg*cg)  ;D

Offline Milan.S.90

• View Profile
« Reply #198 on: June 25, 2012, 04:45:02 PM »
ako budes dolazio u bg dacu ti broj, momci rade perfektno a nisu skupi uopste, za komplet auto bi ti 150 uzeli (sa soferkom)

Offline Ognjen-Bar

• View Profile
« Reply #199 on: July 08, 2012, 02:28:08 PM »
Ja kad sam uzeo auto 2002 bilo je na italijanske tablice i imalo je 100% zatamnjena sva stakla cak i prednju soferku , cim sam preveo auto pocela je dusa i non stop zaustavljanje ( otac mi je tad vozio auto) i skinuo folije . Prednja soferka zatamnjena vuce na ljubicasto fabricki i zadnje staklo je zatamnjeni fabricki mozda nekih 10-30% ono je crno , ostala cetri su isto zatamnjena onom zeleno/zuckastom bojom . Zatamnjivao sam stakla naknadno mnogo puta kasnije , prednji put zadnja dva 70% prednja dva 30% prednje i zadnje nisam dirao , vozio sam tako cijelo jedno ljeto , pred kraj ljeta bukvalno racija na auto dok sam isao kroz grad uleceli su mi kombijem ispred auto iz sporedne ulicice i izaslo njih 5 i ja gledam sto se desava sa strane ono kao mozda nekoga jure O.o , kad ono meni napustite vozilo , pretres auta , gledanje pod auto , unutra pod sjedista lampama i sranjima , gledanje dokumenata , opreme , skidanje folije , mene su cak pretresali na auto . . .  znaci goveda pun je grad bio bilo me blam samo takav . . . kao kazu nekakva dojava nisu celi da kazu nista drugo . . . smijesno znaci . . . Zatamnio sam posle toga opet ta cetri stakla sa strane 10% ono primecuje se malo vise jer su sva zatamnjena ( ukljucujuci ova fabricka ) . Zaustavlja me policija opet nasi "specijalci" dobar dan dokumenta , bla bla , podigni malo staklo , ja podignem on zape ka sivonja za prelaz dje lijepljena folija de je skine i odlijepi je malo i skine ja izadjoh iz auta okle tebi pravo da mi auto grebes ovo ono , on se kao nesto izvini aj sad sam skini drugo O.o skinuh ga jer je ovo jedno bilo vec skinuto , moraces i ova zadnja . Rekao sam ocu kako necu , usao u auto i otisao . Od tad me nisu dirali , jos su mi ta dva zadnja zatamnjena 10% stim da cu opet da vidim da zatamim ta dva zadnja 30% umjesto tih 10% sto su sad a prednja cu stavit 10% . . . Od ovog sunca se ne moze zivjet , izgori mi cijelo auto propade sva koza volan se guli ne mogu tac nista u auto kad udjem i onako mi je svo mrc crno pa upija ono sunce to je smijesno , debilna retardirana zaostala drzava sa svojim zakonima . . .  Inace sto se tice Masinskog fakulteta i atesta oni to ne mogu da izdaju bar ne tada kad sam ih ja pitao iz vise navrata jer oni to moraju da izdaju po zakonu kojeg u jednom periodu nije bilo a sad ne smiju da se zatamne uopste . Sa ovom potvrdom od doktora nisam probao al je dobra ideja moram da vidim i to .EDIT:BOLD- off
« Last Edit: August 18, 2012, 06:58:35 AM by 2fast4you »