Ja kad sam uzeo auto 2002 bilo je na italijanske tablice i imalo je 100% zatamnjena sva stakla cak i prednju soferku , cim sam preveo auto pocela je dusa i non stop zaustavljanje ( otac mi je tad vozio auto) i skinuo folije . Prednja soferka zatamnjena vuce na ljubicasto fabricki i zadnje staklo je zatamnjeni fabricki mozda nekih 10-30% ono je crno , ostala cetri su isto zatamnjena onom zeleno/zuckastom bojom . Zatamnjivao sam stakla naknadno mnogo puta kasnije , prednji put zadnja dva 70% prednja dva 30% prednje i zadnje nisam dirao , vozio sam tako cijelo jedno ljeto , pred kraj ljeta bukvalno racija na auto dok sam isao kroz grad uleceli su mi kombijem ispred auto iz sporedne ulicice i izaslo njih 5 i ja gledam sto se desava sa strane ono kao mozda nekoga jure O.o , kad ono meni napustite vozilo , pretres auta , gledanje pod auto , unutra pod sjedista lampama i sranjima , gledanje dokumenata , opreme , skidanje folije , mene su cak pretresali na auto . . . znaci goveda pun je grad bio bilo me blam samo takav . . . kao kazu nekakva dojava nisu celi da kazu nista drugo . . . smijesno znaci . . . Zatamnio sam posle toga opet ta cetri stakla sa strane 10% ono primecuje se malo vise jer su sva zatamnjena ( ukljucujuci ova fabricka ) . Zaustavlja me policija opet nasi "specijalci" dobar dan dokumenta , bla bla , podigni malo staklo , ja podignem on zape ka sivonja za prelaz dje lijepljena folija de je skine i odlijepi je malo i skine ja izadjoh iz auta okle tebi pravo da mi auto grebes ovo ono , on se kao nesto izvini aj sad sam skini drugo O.o skinuh ga jer je ovo jedno bilo vec skinuto , moraces i ova zadnja . Rekao sam ocu kako necu , usao u auto i otisao . Od tad me nisu dirali , jos su mi ta dva zadnja zatamnjena 10% stim da cu opet da vidim da zatamim ta dva zadnja 30% umjesto tih 10% sto su sad a prednja cu stavit 10% . . . Od ovog sunca se ne moze zivjet , izgori mi cijelo auto propade sva koza volan se guli ne mogu tac nista u auto kad udjem i onako mi je svo mrc crno pa upija ono sunce to je smijesno , debilna retardirana zaostala drzava sa svojim zakonima . . . Inace sto se tice Masinskog fakulteta i atesta oni to ne mogu da izdaju bar ne tada kad sam ih ja pitao iz vise navrata jer oni to moraju da izdaju po zakonu kojeg u jednom periodu nije bilo a sad ne smiju da se zatamne uopste . Sa ovom potvrdom od doktora nisam probao al je dobra ideja moram da vidim i to .EDIT:BOLD- off