Author Topic: Sve o auto kozmetici...  (Read 7461 times)

Offline Filip

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #80 on: March 30, 2008, 10:18:54 PM »
cim da maknem one tachkice od kamenchica sa haube??
A kakve su to tackice? moze li neko sliku da mi pokaze?

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #81 on: March 30, 2008, 11:25:02 PM »
imam ih ja na klia na branik prednji...kad sam ishao za berane a ispred mene kolona kamiona i kamencici ispod tockova im lete.Imam 2 male tackice, iako je kamencic mali, meni odma skine farbu i ostane MAAAAALAA crna tachkica.To se ne skida...kupis onu touch-up paint u boji auta.Izgleda kao karmin happy2i predjes ...pitaj u bilo koju prodavnicu kozmetike.Isto imam na zadnji branik 2 cm ogrebotina crna kako me neko zakacio na parking.Tacno iznad tocka.Ne mogu se oko toga nervirat.Nervirao sam se prvih 3,4 mjeseca hahah
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #82 on: March 31, 2008, 12:45:44 PM »
.Ne mogu se oko toga nervirat.Nervirao sam se prvih 3,4 mjeseca hahah
ista stvar  hystericalbtw danas  na pumpu gledam te karmine. 3eura sonax, a kornjaca sa polir pastom 10 eura. neme vise nijansi (crna samo jedna)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #83 on: March 31, 2008, 02:45:43 PM »
ta kozmetika jedino da se naruchuje preko neta..ja cu morat da uzmem par litara dobroh shampona, vosak, onu mashinicu za "poliranje", a moze i za "voskiranje" i par onih pasti sto zatvaraju farbu, tkzv sealant, ..auto se opere, pa namaze jedan sloj voska, pa ovaj sealant pa onda drugi sloj voska i to se drzi na farbu 3,4 mjeseca i za to vrijeme auto se pere bukvalno samo da ga poprskash vodom.al to naravno nema da se kupi kod nasevo pogledaj kako lik "pere" ferrari f430, i to ne jedan,ne dva, ne tri dana..nego vishehttp://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=54411
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Filip

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #84 on: March 31, 2008, 03:53:34 PM »
a znaci to su ti kamenciciii... imam ih i ja na par mejsta... Iznerviram se swaki put kad cistim auto al shto cu... A owaj je ocisxtio owog ferarija za medalju. svaka mu cast. Da je meni da imam ovakvu garazu....

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #85 on: March 31, 2008, 04:26:04 PM »
neko da otvori ovako nesto u PGda naplacuje obicno pranje 10 eura, spolja detaljisanje i vosak 25 eura, full auto 30 do 40 eura...jednom mjesecno ti odradi auto, vala bi prezalio tih 25 eura.Imao bi posla vazda
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #86 on: March 31, 2008, 04:50:55 PM »
dje se moze kod nas kupit ova masinica za poliranje i koliko kosta?imali ko , valjali sto?

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #87 on: March 31, 2008, 06:54:37 PM »
nisam je gledao, ali mislim da se moze nac...Vidjecu pa javljam.I "valja li" - naravno da valja, bolje to odradit mashinicom nego rucno 3 sata.I moze da sluzi i za poliranje i za nanoshenje voska i svasta nesto
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #88 on: March 31, 2008, 07:03:21 PM »
aCid_cOokiEa sto znam, nedje sam cuo da je bolji rezultat sa rucnim poliranjem. e sad se sjetih da bi to moglo imat u okov

Offline Marinovic

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #89 on: April 01, 2008, 01:28:01 PM »
Ja sam radio obicnom brusilicom,naravno manje snage,samo se kupe ovi dodaci koji se montiraju umjesto brusa,sa masinom nisam imao priliku da se sretnem ne znam kako je radit s njom...

motorsport

• Guest
Sve o auto kozmetici...
« Reply #90 on: April 02, 2008, 11:52:11 PM »
imam ja masinu za poliranje, kupih je u dubrovnik prije 2 godine... nije losa sta znam...

Offline stefan123

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #91 on: April 03, 2008, 08:16:22 AM »
Kupite kruznu brusilicu pa onda kupite meke dodatke za auto...Eo kako uzgleda...E sad ove Bosch, B&D, Makita itd su skupe...150-200€ ali nadjite Einhell ili nesto tako, radice posao za 20-30€...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #92 on: April 03, 2008, 10:13:27 AM »
zasto bi se pravile ove stvari konkretno za auto ako mozemo svi da uzmemo bosch i sl i sa time?mozda su ove obicne brusilice prebrze...i preteske.Zamisli cecash onu veliki brusilicu i oces da dofatish neka zajebana podrucja.I da pazish da ti ne pane i ne nagrdish autoe ovako nesto treba imat...pogledajte coeku kolekcijuhttp://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=61788
« Last Edit: April 03, 2008, 10:17:04 AM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #93 on: April 03, 2008, 10:45:58 AM »
Ja reko kako jeftinije proc, jbg ako krenes da nabavljas masine od par 100€ onda je jeftinije placat ovima da poliraju...Ni one za kola nisu nista posebno, jedino sto se mozda vrte na manje obrtaja mada i ove vecinom imaju podesavanje brzine....Ja sam radio s par njih (ne kola...) i uopste nisu velike...ima ih velicine malo vece od sake, takodje nisu ni teske..
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Marinovic

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #94 on: April 03, 2008, 12:57:28 PM »
Pa kupi se brusilica koja je slicna snagom sa masinom za poliranje,jer i brusilice se naravno razlikuju po snazi a samim tim i brojem obrtaja....

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #95 on: April 03, 2008, 01:02:32 PM »
Nedje sam gleda u ovim prodavnicama bas masinicu za poliranje al se nemogu setit dje i nije bila skupa nedje oko 20eura.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Marinovic

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #96 on: April 03, 2008, 02:42:04 PM »
Bilo je u ono sto se uz novine dobijalo uz vijesti,ono sa akcija,neka od 25 eura al ne valja nista..

motorsport

• Guest
Sve o auto kozmetici...
« Reply #97 on: April 03, 2008, 06:57:38 PM »
trebalo bi pogledat u OKOV na stari a. tamo ima tih zaebancija...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #98 on: April 03, 2008, 07:10:44 PM »
centro-metal takodje...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sve o auto kozmetici...
« Reply #99 on: April 03, 2008, 07:34:43 PM »
A sto neka nevalja, ali vrijedi dat 20 eura probat, to opste nije skupo.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!