Author Topic: TV emisija o klubu Montenegro-racing  (Read 5460 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
TV emisija o klubu Montenegro-racing
« on: April 06, 2008, 03:09:56 AM »
denis jos nije postavio topik, a nemamo vremena za gubljenje tako daaaa...Kolega moga druga koji radi za TV Vijesti (za sad ih ima samo na extra tv kao expirementalni program a od maja ce bit na "obicnu" televiziju) je zainteresovan da napravi prilog o klubu.Koliko sam ja shvatio trebalo bi da ide nesto ovako - pocne prica o cescim udesima, mladi ljudi ginu..itd.I onda Denis (ili neko drugi) prica kako se klub bori da se trke pomjere sa ulica na bezbjednije mjesto i da ne dolazi do nepotrebnog ugrozavanja svog i tudjeg zivota.Taj prilog bi bio emitovan u Maju (znaci medju prvim prilozima hehe).Takodje bi snimili poneku 'trku'.ALi imaju frku sa vremenom....Tako da ako IKAKO MOZETE u ponedjeljak da podjemo do Kombinata, odradimo koju "trku" (ne mora prava,cisto za kamere) parkiramo kola, mozda malo paljenja guma vi sa bmw-ovima itd.Malo muzike iz GEPEKA ko je ima (kad bi Pele mogao doc to bi bilo extra).Mislim da je ovo shansa koja se ne smije propustiti...NAJVECA moguca reklama za klub, a ako vam nije stalo do toga, znam da bi vecina voljela da im auto bude na tv-u.Ne bi morao niko da prica (osim denisa ili neko kompetentniji) tako da nema frke od toga.Mogu "zamutit" lica a i tablice.Ja cu vidjet da dovedem plavog megana, a pokusacu i zutog mada tezhe i jos par kola.Valjalo bi da dodjemo ja, Mijo, Denis, Drashko, Vojo hamann, braveheart, Vuki, Pele, Stefan...ne mogu se sjetit sad ko josh.Ali sto vise to bolje.I ako ko zna broj onoga momka sto vozi alfu jtd na ct tablice sa finim felmama i onu plavu civic sto je bila na kombinat.I tako to...SJutra su izbori pa nece moc vecina, ali POKUSAJTE u ponedjeljak....
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
« Reply #1 on: April 06, 2008, 10:01:42 AM »
fuck, to je bas sjutra, mislim onako neplanirano. na posao sam do 2-3  jaonepostoji sansa za drugi dan ???

acs

• Guest
« Reply #2 on: April 06, 2008, 10:26:56 AM »
daj reci im barem da sacekaju do sledeceg petka subote.evo za sjutra i preksjutra kisa najavljena.bolje da bude fin dan.a i frka je ovako iznenada.da damo vremena da se narod pripremi ,dogovori ko sto kako itd itd...

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #3 on: April 06, 2008, 11:13:15 AM »
momci ovo bi bila nevjerovatna reklama, potrudite se da dodjete pa i ako je kisa ::msn-wink::

motorsport

• Guest
« Reply #4 on: April 06, 2008, 11:34:10 AM »
Upravo tako, nevjerovatna reklama za klub cak i vise od toga... E sad, ja sam rekao trilu, znaci definitvni problem je sto je sve to zbrzano sad u ova dva dana, jer ne mozemo se na brzinu organizovat ko ce doc sve (a valjalo bi da dodju "bolja" kola sa foruma), i plus treba sastavit neki fin tekst koji bi se pricao (jos uvijek ne znamo ko bi pricao)...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #5 on: April 06, 2008, 12:14:12 PM »
nije do mene...tako su mi rekliSvaki dan snimaju materijal za iducih par mjeseci tako da su u nevjerovatnoj frci.Ekipa kamermana se zakazuje par dana unaprijed.I nema veze ako je kisha..ne pravimo okupljanje iz zajebancije.Osim stvarno ako ne bude provala oblaka.Da vidimo ko bi mogao doc u ponedjeljak 1.ja2.mijo (!?)3.mladen4.denis.... ?
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #6 on: April 06, 2008, 06:17:33 PM »
JBG ja vozim kombi ... a slobodan sam sledeca tri dana ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Filip

• View Profile
« Reply #7 on: April 06, 2008, 07:55:06 PM »
a ja imam rotkape :) a slobodan sam do petka :)

Braveheart

• Guest
« Reply #8 on: April 06, 2008, 08:59:48 PM »
ja bih rado dosao , ali radim jbg....  jao

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #9 on: April 06, 2008, 09:11:57 PM »
centa nemam za gorivo,i vec mi je planirano nesto :/moze li se odlozit to kako?
« Last Edit: April 06, 2008, 10:24:12 PM by tiCo »
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #10 on: April 07, 2008, 12:55:36 AM »
Pretpostavljam da je Markovic odgovoran za sve,vjerovali ili ne ja sam isti pokusao da dodjem do njega da mu predlozim nesto ali ... sjecamse kad je u 05:00 izjavio : ''i evo pocinje prvi trk''

Majka mi je rekla da moze ...

Offline SFU

• View Profile
« Reply #11 on: April 07, 2008, 06:19:43 AM »
1.ja2.mijo (!?)3.mladen4.denis5.SFUSamo recite tachno kad! Svi mozemo prichat nije problem!Ali zar nije glupo da prichamo o bezbjednosti u saobracaju a onda se trkamo i bacamo poprechke!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

motorsport

• Guest
« Reply #12 on: April 07, 2008, 09:05:50 AM »
trile jesi dogovara sto??

acs

• Guest
« Reply #13 on: April 07, 2008, 09:20:56 AM »
kad vas molim napomenite da samo trazimo da nam se omoguci na sipcanik svake nedelje od 13h do 17h npr nedelja je tamo nema nikoga.bolje tako nego da mlatimo na kombinat.recite to samo mi iz kluba cemo dolazit i mi odgovaramo za sve sto se desi a slobodno mogu poslat jednu patrolu sa nama da nas nadgledaju

motorsport

• Guest
« Reply #14 on: April 07, 2008, 09:40:34 AM »
da, da.... najlakse je rec "odgovaramo za sve sto se desi"....

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #15 on: April 07, 2008, 10:33:11 AM »
To je trebalo znat ranije...Treba tekst i radnja da se smisli...Zamisli ono...Denis prica o bezbjednosti a Vojo cijepa guma dok se neko u pozadini gusi od dima  rofl
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline SFU

• View Profile
« Reply #16 on: April 07, 2008, 10:50:13 AM »
pa to i ja kazem $!&^@$^_ Nidje veze s vezom #@($&Evo ja prvi ne znam shta bi rekao!?*Ili bi prichao kako smo napaljeni i stalno se trkamo*Ili bi prichao kako se mi distanciramo od divljih okupljanja i kako mi samo prichamo o bezbjednosti u saobracaju ...Ne moze nikako zajedno ispali bi debili!?PS: MOze ovako, da ja pricham o bezbjednosti i kako se ogranichavamo od ovakih napaljenih debila a u sledecem kadru letim poprechke i zamagljene mi tablice i glava (kao to je KAO neki seljak s isharanim bmw-om)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

acs

• Guest
« Reply #17 on: April 07, 2008, 11:59:28 AM »
ali ostanes u istu majcu  hysterical   :D  denis mislio sam da smo odgovorni za sve sto naprave ,,nasi clanovi,,

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #18 on: April 07, 2008, 12:31:53 PM »
paljenje guma u mjesto ugrozava bezbjednost?maxe chastiti, to rade na f1 a ne sto drugoevo sam pricao sa momkom, zove se Damir tako da nije popularni Markovic u pitanju.NAJKASNIJE SRIJEDA, kad nama odgovara...Znaci moze ujutro, popodne, moze predveche.Pricace prije toga sa nekim od budza iz saobracajne policije, pricace o trkama kroz grad, o trkama na kombinat itd a onda snimaju nas, mi prichamo, snimili bi trke, snimili bi paljenje guma, muziku, druzenje itd itdznaci SRIJEDA!A Denise, ja cu se chut opet sa njim pa cemo se dogovorit sto da se pricha!Fala na paznjibtw, NE treba svi da prichaju.Necemo licne priche i dozivljaje...Pomenuce se Sipcanik I Spiro Mugosha.Reci cemo da smo se vec obracali nadleznima ali nismo nasli na razumijevanje.Valjalo bi i pomenut tj obratit se potencijalnim sponzorima koje bi reklamirali na forumu u zamjenu za sredstva koja bi omogucila organizovanje trka.LAGANO ce to da bude bre!
« Last Edit: April 07, 2008, 12:38:28 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Filip

• View Profile
« Reply #19 on: April 07, 2008, 12:37:09 PM »
Fino bi bilo da nabavite cd kad se swe to snimi posto ja npr nemam tu televiziju... Moze li to kako?Zaboravih da kazem da je owo extra shto ce da se snimi... samo treba dobra prica da se smisli. Da nas oni iz policije ne povezu sa ostalima i ispljuju po nama.