Author Topic: TV emisija o klubu Montenegro-racing  (Read 5433 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
TV emisija o klubu Montenegro-racing
« Reply #20 on: April 07, 2008, 12:39:17 PM »
filipe, ta emisija ce da bude u Maju kad TV Vijesti pocnu sa emitovanje, a emitovace se koliko sam razumio na OBICNU televiziju.A nju sigurno imash.A bice i na BBM valjda
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Filip

• View Profile
« Reply #21 on: April 07, 2008, 12:45:38 PM »
:):) imam imam. Povezao bih i topik "Vozila sa prvenstvom prolaza,njihove moci i njihovi prekrsaji,slike,snimci,nema" sa owom pricom. Posto ce policija vjerovatno okriviti nas za neke stvari, bil' kako moga materijal iz ovoga topika da se prilozi i pokaze??

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #22 on: April 07, 2008, 01:04:25 PM »
mozemo to pomenuti kao kontra-argument na onu pricu policije da je nezakonito nase okupljanje na kombinat, chak i kad se ne trkamo nego samo parkirana kola a mi prichamo.Ko nam moze zabranit...nas 10toro odemo parkiramo se kod BK i izadjemo ispred kola i pricamo? jel to nezakonito okupljanje?Ne valja provocirat policiju bezveze, da nam ne udare sankcije dozivotne na trkanje.Ne napadamo dok nas ne napadnu :)i da, dok traje prilog mozemo ubacit slike sa nekih okupljanje, ono od ljetos kad je bilo masu kola i ljudi.Bice to dobro, samo da se vi skupite
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #23 on: April 07, 2008, 01:49:15 PM »
ja se nadam da ce poslije tog priloga nas nerazumni narod crne gore, shvatiti da smo jedan normalan klub koji voli da se trka a da ne ugrozava bezbjednost gradjana...a vi momci se skupite u sto vecem broju  ::msn-wink::

motorsport

• Guest
« Reply #24 on: April 07, 2008, 04:47:35 PM »
aj da vidimo ko bi pricao, sto ste svi odma navalili na Denisa??

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #25 on: April 07, 2008, 05:49:43 PM »
pa tvoj je forum..ti si sve poceo..tvoja ideja..mislim sto se tice foruma ..kluba..
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #26 on: April 07, 2008, 05:52:19 PM »
Yes,you are Director ! Ti pricas  ::angryarms:: a mi cemo pozadi da se suncamo i salimo  hysterical

Majka mi je rekla da moze ...

Braveheart

• Guest
« Reply #27 on: April 07, 2008, 08:35:12 PM »
ideja mi se jako svidja , nadam se da cemo konacno naci na neko razumjevanje nadleznih da nam omoguce neki prostor u nekom vremenu da i mi mozemo malo da damo oduska i sebi i masinama, jer stvarno je postalo nesnosljivo i nemoguce voziti "malo brze" po gradskim ulicama....evo meni danas oduzese auto , mislim cista glupost  fist ali sta da se radi dako se auto vrati sjutra .... i prvi cu doci da podrzim ovaj projekat , jer je konacno ja mislim doslo vrijeme da se nesto preduzme povodom legalizacije okupljanja....
« Last Edit: April 07, 2008, 08:37:56 PM by Braveheart »

Offline Filip

• View Profile
« Reply #28 on: April 07, 2008, 08:37:07 PM »
ako uzmem auto iz zetatransa , docicu i ja obecavam.... jbg uzeli mi danas  ::busted_cop:: moga miljenika  ::thumbdown::
kad si juce po gradu "divljao" po krivina :) polako... Ne treba samo Denis da prica neka prica jos jedno "lice" :) Neko ozbiljniji. Nemojte Davora  happy2 happy2 Salim se bilo ko, samo da se spremi prica da ne pricaju npr. 2 osobe istu pricu. Neko prica jednu ovaj drugi isprica neshto drugo i te 2 price da cine savrsenu cjelinu koja nas stavlja do znanja narodu da nsimo divljaci i manijaci :)
« Last Edit: April 07, 2008, 08:39:59 PM by Filip »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #29 on: April 07, 2008, 10:39:22 PM »
Ja sam ozbiljan kad treba ali ja volim da pricam u svoje ime a ne u tudje tako da ... mogu da dam ideje i prijedloge ali ako mi date moc najebali ste ! Shutra kucamo o jos jednoj ideji koja mi je sijevnula u mojoj pametnoj glavici ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #30 on: April 08, 2008, 02:28:35 AM »
ajte ljudi aktivirajte se...i da se nadjemo mi "pametniji" malo ranije da se dogovorimo sto da se zbori itdZovite ljude sa malo brzim kolicima i naravno MOTORE
slam.poke.drop.tuck.dope

cookie

• Guest
« Reply #31 on: April 08, 2008, 06:56:23 AM »
a sta ako se pojavi hrpa napaljenika koji inace prave probleme i po gradu i na kombinat? odma ce rec da su i oni sa foruma :) ::busted_cop::

Offline SFU

• View Profile
« Reply #32 on: April 08, 2008, 07:56:51 AM »
aj denise ne zajebavaj "DOSHLO JE I TVOJIH 5 MINUTA SLAVE"! EVO TI GOVOR!!!!!evo sad KAO novinar i on kaze:"Evo danas smo na razgovor pozvali predsjednika MR kluba Denisa Motorsport-a (Motorsporti su starinom Cuce) da nam kaze neshto vishe o tom klubu"pa kaze:"Prije svega dobar dan!"ovaj veli:"Dobar dan"pa se zakashljesh i:"Nash klub je osnovan .....  i danas ima .... aktivnih chlanova (tachnije 10) ne samo iz cg nego i zemalja iz okruzenja i shire! u nashoj "garazi" se nalazi ili je kroz nju proshlo vishe od .... automobila i motocikala (i jedno tico-vo biciklo)! Na nashem forumu se mogu dobiti sve informacije novosti i pomoci iz Auto-moto industije i sve vijesti auto-moto sporta kako u cg tako i u svijetu (i beogradu)!"e sad ako ne daj boze pita:"Koje su aktivnosti vasheg kluba"jbg onda:"Nash klub se prije svega bazira na radu foruma! Forum MR Kluba se trudi da svakom chlanu pomogne ako postoji neki problem na njegovom ljubimcu ili savjet shta uraditi da bi se poboljshalo neshto na njegovom ljubimcu od stylinga, tuninga ili audio video sadrzaja! (tu se malo josh razvuche)....... Ipak aktivnost kluba se ne ogranichava samo na internet sadrzaj, organizujemo i okupljanja chlanova radi njihovog upoznavanja i razmjene iskustava (chu razmjene iskustava)!a ova legenda veli:"I bash tu postoji problem - u okupljanju mladih momaka zeljnih dokazivanja i svog i svoga ljubimca i to na javnim mjestima i putevima po cg"shta tad:"Ne bih se slozio (hahahahaha vrh), na nashim okupljanjima se ne deshavaju nikakvi problemi ili veci prekrshaji (groba mi moga) i na nashim okupljanjima se nije desio nijedan eksces ili nesreca (ako ne rachunamo ove do sad) jer se klub zalaze prvenstveno za bezbjednost (ne kazesh "u saobracaju", necesh slagat jer nismo naoruzani)! MR se ogradjuje od "divljih okupljanja" koja ste upravo pomenuli, nasha nesreca je shto je nekad lokacija ili termin poklapaju ali to odavno nije sluchaj!(onda klishe) MR klub podsjeca na veliki problem u cg a to su teshke saobracajne nesrece koje odnose mnoge mlade zivote, stoga MR klub apeluje na sve institucije koje mogu uticati da se taj problem rijeshi! (ondan mozesh/ a nemorash)Predlog MR kluba je da se u cg izgadi staza po uzoru na zemlje u okruzenju na kojoj svaki pojedinac sa tehnichki ispravnim vozilom moze platiti temin i tu isprobati svoje znanje i svoj automobil, a ne po gradskim ulicama ili putevima cg! Ta staza ne mora biti po standardima Formule 1 ne mora biti skupa i nije skupa s obirom koliko bi doprinijela saobracaju, dovoljno je zadovoljiti osnovne sigurnosne uslove (staza bez velikog pravca, obavezna kaciga i pojas, odredjeni vozachki staz ...) jer svi uslovi su bolji nego na javnim putevima gdje vozachi ugrozavaju i sebe i druge! Mislim da tom predlogu se prikljuchuju i sva sportska auto moto drushtva zbog "boljitka" sporta u cg!"on:"Prijatno"ti:"Prijatno"!
« Last Edit: April 08, 2008, 08:04:09 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #33 on: April 08, 2008, 08:14:42 AM »
SFU odusevio si me tako pametno recno pa da covijek nemoze da povijeruje rofl rofl rofl rofl
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Filip

• View Profile
« Reply #34 on: April 08, 2008, 10:01:20 AM »
SFU za predsjednika 2012 :)  Pa taman ce ovakva bit koncepcija razgovora...! Bravo

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #35 on: April 08, 2008, 10:48:36 AM »
bravo slavko bravoInace se snima iako bude kishe, tako da...samo da znate.Cookie, ne brini, uvijek mozemo reci "eto vidite to je ta razuzdana omladina koju pokushavamo da ukrotimo" hahah tako nestoZnaci, ko sigurno dolazi?edit: zvah ovoga momka.SRIJEDA U 4, kombinat aluminijumamogu li admini kako da posalju PM svima sa foruma odjednom jer vidim da masu ljudi ne gleda ovaj podforum uopstei organizujte seajmo!
« Last Edit: April 08, 2008, 12:01:40 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #36 on: April 08, 2008, 12:15:17 PM »
shjutra!?
« Last Edit: April 08, 2008, 12:20:27 PM by tiCo »
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #37 on: April 08, 2008, 12:25:33 PM »
danas je utorak tille.sutra u 4 je snimanje znaci?a da ebe oca probacu da dodjem.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline SFU

• View Profile
« Reply #38 on: April 08, 2008, 12:29:54 PM »
probacu i ja!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #39 on: April 08, 2008, 12:35:26 PM »
sjutra u 16h ? dolazim.
Izbrisan clan