Author Topic: TV emisija o klubu Montenegro-racing  (Read 5455 times)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
TV emisija o klubu Montenegro-racing
« Reply #140 on: April 14, 2008, 11:52:36 PM »
http://www.youtube.com/watch?v=k0W8BGZ-fLgne moze vise,vazda nesto cekate i trazite ! sto je 3le sad ? ajde pusti me,neces nikad dobit' ONAJ snimak kad si brzi od Mija ! (ovako :p)

Majka mi je rekla da moze ...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #141 on: April 15, 2008, 12:06:37 AM »
a kako vuche ovaj klio hahaahah sto je ovoDaj ako imash snimaka kachi ... i cime je ovo snimano ?
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #142 on: April 15, 2008, 12:10:16 AM »
Bas su losi snimci,ovo je olympus fe-190 a sa njim sam i radio one slike sa fudbala nego ga jos nisam provalio kako treba,jos nije nikakvo ''stelovanje'' palo ... evo jos jedan snimak a ostale gledajte pa postavljajte link odje jer ja ne mogu da vam javljam kad da pisete posle mene kad ja ne mogu da uradim ''reply'' sam sebi ... eto takohttp://www.youtube.com/watch?v=jeToyX9ZUHQ

Majka mi je rekla da moze ...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #143 on: April 15, 2008, 12:16:18 AM »
ne moras reply...samo MODIFY i napishi "edit" da znamo da si editovaopiece of cake (parche torte)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #144 on: April 15, 2008, 08:12:31 AM »
Renault N1 valjda ima podesavanje da podesis rezoluciju ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #145 on: April 16, 2008, 05:11:57 PM »
svi kllipovi su extremno dobri ali losh kvalitet:S :D renault N1  :D
Izbrisan clan

vtec

• Guest
« Reply #146 on: April 22, 2008, 09:04:38 PM »
ja ne znam meni je ovo smijesno...ovo vise lici na neko prosjecno okupljanje nego na snimanje i to za tv , nego je sve na brzinu ispalo pa nije ni cudo. ja nisam moga doc jer sam radio popodne a i da sam dosao moje auto bih parkirao sa strane a ne bi ga kao neki turirao tu zbog  kamera i ne znam ni ja...kad se vec snima emisija o trkma i na tu foru,tu obicnim kolima nije mjesto , lljudi nemojte da se brukamo pogledajte dokumentarac ADRENALIN prije 10 godina u srbiju sto se snimao sve masine za ono vrijeme bruka, pa ne snimise nijedan jugo.. ovim nisam htio nikog da uvrijedim ali sama pg je puna svakakvih kola...kad bi honda vti plava dosla (momka sa foruma) , pezo 106 gti moj bivsi(ali onaj drugi) , siva kalibra i jos koji M3 i poneka getacha i jos mnooooogo kola moglo bi fino ispast ipak ce to na tv da bude nejmote da nam se sprdaju.no da se zakaze snimanje unaprijed pa svi da se potrude da dodju na vrijeme
« Last Edit: April 22, 2008, 09:22:40 PM by vtec »

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #147 on: April 22, 2008, 09:24:26 PM »
Kad budemo mi za sebe pravili, bice extra, ne no najbolje sad da se svi polomimo da stignemo u dan, i to sve za 2munuta priloga.... odlicno je ovo, da sam znao nebi ni ja doshao  ::msn-wink::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #148 on: April 22, 2008, 09:53:40 PM »
@vtec,to za turiranje...glup ti je komentar namrtvo...dalje,aj macak organizuj ti nesto da vidis kako je lako...
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #149 on: April 23, 2008, 12:47:51 AM »
ja ne znam meni je ovo smijesno...ovo vise lici na neko prosjecno okupljanje nego na snimanje i to za tv , nego je sve na brzinu ispalo pa nije ni cudo. ja nisam moga doc jer sam radio popodne a i da sam dosao moje auto bih parkirao sa strane a ne bi ga kao neki turirao tu zbog  kamera i ne znam ni ja...kad se vec snima emisija o trkma i na tu foru,tu obicnim kolima nije mjesto , lljudi nemojte da se brukamo pogledajte dokumentarac ADRENALIN prije 10 godina u srbiju sto se snimao sve masine za ono vrijeme bruka, pa ne snimise nijedan jugo.. ovim nisam htio nikog da uvrijedim ali sama pg je puna svakakvih kola...kad bi honda vti plava dosla (momka sa foruma) , pezo 106 gti moj bivsi(ali onaj drugi) , siva kalibra i jos koji M3 i poneka getacha i jos mnooooogo kola moglo bi fino ispast ipak ce to na tv da bude nejmote da nam se sprdaju.no da se zakaze snimanje unaprijed pa svi da se potrude da dodju na vrijeme
adrenalin?jel to  ono dje su vozacima "zamucene" face a svaki snimak je ubrzan pa izgleda kao da voze 300.. reno 5, golf 2 i 3, calibra, corrado i slicno.I to je dobar film ?A kao drugo...taj pezo 106gti, siva kalibra, m3, getache i slicno nisu CHLANOVI foruma ni kluba i nemaju nikakve veze sa njimAl dobro.Shvatam ja sto ti oces da kazes.Ovo je odradjeno vishe kao APEL javnosti i drzavi da se organizuje nesto nego kao reklama kluba i nashih kola.I treba li sad neko od nas da se stidi sto vozi jugo, 2ku i slicno?Pola te shvatam a pola ne.I nijedno auto nije "turirano" zbog kamera kolko sam ja vidio.Meni AKo se pojavi auto to ce bit ono u kolonu kad smo svi prosli pored kamere.Ponudio sam se kamermanu da ga vozim u klia a on da snima mustanga kako prolazi i kako me pretiche (kad bi moga heheh) i ja njega.Nije moglo biti organizovano ranije, jer se ZHURILO da se snimi prilog.A nedje da se dogovorimo MI fino, uzmemo par finih kamera i foto-aparata i snimamo...damo to nekome da montira, narezemo dvd-ova i dijelimo i kachimo na net.Fala i prijatno
slam.poke.drop.tuck.dope

motorsport

• Guest
« Reply #150 on: April 23, 2008, 01:02:21 AM »
aj da ne bi isli u nedogled sa ovakvim komentarima zakljucat cu temu pa cu je otkljucat kad saznam kad ce ovo bit emitovano na tv...