Author Topic: Vic0teka  (Read 3746 times)

Offline Domo_TS

• View Profile
Vic0teka
« Reply #100 on: July 15, 2009, 09:16:21 PM »
istetovirao peder traktor na polni organ i kaze mu momak:- shto nisi istetovirao ferari ili tako neshto?- jes, pa da ferarijem idem u govna!   ::taz::i jedan konichki za tica  roll2- Majko! majko! Udarilo Alena auto!- Shto je bilo?!- Shto shto je bilo!!!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Vic0teka
« Reply #101 on: July 15, 2009, 11:24:59 PM »
nije to konicki..to je iz naftalina
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Filip

• View Profile
Vic0teka
« Reply #102 on: September 04, 2009, 05:52:24 PM »
Sto kaze Podgoricanka za lijepog momka koji nema kola!Lijep li je, gre'ote...a za ruznog sto je nabavio prevozno sredstvo? uuu kako se proljepsa ovaj momak....

Offline bo8an

• View Profile
Vic0teka
« Reply #103 on: September 14, 2009, 05:38:55 PM »
Otisao Perica kod uciteljice i pita je:- uciteljice, dali biste mi pokazali sise???- sta ti pade na pamet, Perice!!!- Dacu vam 50 Eura.- To je cetvrtina moje plate, ajde moze.Ona mu pokaze, i posle on nju pita:- Dali biste mi pokazali pi*ku za jos 50 Eura??- Zajedno sa onim od prije, to je onda pola moje plate, ajde moze.Ona mu pokaze a on nju posle pita:- Uciteljice, da ja vas malo poje*em??- Iju perice!!!- Dacu vam 100 Eura!!- Sa onim od prije, to je onda cijela moja plata, ajde moze.On nju poje*e, posle se ona obuce, i ojde do zbornice, sretne direktora, a on nju pita:- Jeli vam onaj mali Perica donio platu???
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline Nemanja

• View Profile
Vic0teka
« Reply #104 on: September 14, 2009, 06:11:50 PM »
Vadile 2 Zecanke krompir iz zemlje:i kaze jedna: ,,ovakvo ti je mudo mom Milovanu,,pita druga: ,, takoo veljiko???,,odgovara ova : ,,ne nego ovako gljibavo,,  happy nemoj ko da se uvrijedi ::msn-wink::********************************************************************************************************************Seta baba unuka kroz Zetu i kupila mu zvaku,a unuk zvace i pravi balon kad balon puknu baba mu zalijepi samar i rece brzo li je djavolisa mali  happy2********************************************************************************************************************

Offline tmBROTHER

• View Profile
Vic0teka
« Reply #105 on: September 15, 2009, 08:09:18 AM »
Mislim da je: "..brzo li je pokari....."

Offline zbeka

• View Profile
Vic0teka
« Reply #106 on: September 15, 2009, 10:50:31 AM »
Chuck Norris spava sa JASTUKOM ISPOD PISHTOLJA  jao  jao  jao  jao

Offline tmBROTHER

• View Profile
Vic0teka
« Reply #107 on: September 15, 2009, 01:39:48 PM »
Chuck Norris spava sa JASTUKOM ISPOD PISHTOLJA  jao  jao  jao  jao
rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Vic0teka
« Reply #108 on: November 14, 2009, 04:15:35 PM »
Usao narkos u prodavnicu i kaze : ''Dajte mi plazmu , cush mene jafu , plazmu plazmu ... ''

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Filip

• View Profile
Vic0teka
« Reply #109 on: November 17, 2009, 10:17:48 AM »
Kako mjauce SFUova macka???OSTORGA MI mjau

Offline tmBROTHER

• View Profile
Vic0teka
« Reply #110 on: November 17, 2009, 10:06:49 PM »
Kako se zove vrtic za gay djecu?TRTIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Offline zbeka

• View Profile
Vic0teka
« Reply #111 on: November 18, 2009, 12:40:27 PM »
ovo je istinita prica, meni je bila smijesna pa reko da je podijelim s vamaPokupili se narkosi u blok 5 kod druga u stan da se drogiraju i drug ciji je stan (Dejo) kaze ODOH JA MOMCI NESTO DA ZAVRSIM A VI OSTANITE TU, vele drugovi NEMOJ DEJO, STO CEMO AKO KO NAIDJE veli dejo NECE NEMATE FRKE...drugovi ostanu sami u stan kad posle par minuta otkljucava vrata otac dejov, ovi narkomani nisu znali dje da se sakriju pa odabrase terasu (koja je odma pored dnevne sobe)...dejov otac je gledao tv dok su narkici stojali na terasu i kovali plan kako da eskiviraju dejovog tatu...Posle sat vremena su dosli do ideje, pokucali su na vrata od terase (sa spoljne strane) i otac dejov zacudjeno im otvori a oni ga pitaju DOBAR DAN JE LI DEJO TU?  roll2  roll2  roll2

Offline SFU

• View Profile
Vic0teka
« Reply #112 on: November 18, 2009, 12:47:04 PM »
ja sam to chuo za malu djecu iz CT!Dobar dan chiko .... jel Miro doma?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline zbeka

• View Profile
Vic0teka
« Reply #113 on: November 18, 2009, 01:22:09 PM »
e ako znam, to sam cuo od druga koji zivi u blok 5 i veli da je 100 posto istina...mene iskreno boli uvo, ali sam se nasmija fino  ::blowup::

Offline vuki

• View Profile
Vic0teka
« Reply #114 on: November 18, 2009, 08:15:31 PM »
Vic;--DIESEL POWER BECAUSE REAL CARS DON`T HAVE SPARK PLUGS-- rofl rofl rofl

Offline TROPHY

• View Profile
Vic0teka
« Reply #115 on: December 08, 2009, 01:43:44 PM »
 Kako je nastao tochak???Chak Noris radio kolut naprijed a ljudi vikali: to chak,to chak,to chak!!! rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl

Offline zbeka

• View Profile
Vic0teka
« Reply #116 on: December 08, 2009, 03:46:34 PM »
zashto grom ne bije dva put na isto mjesto, jer ga chak noris trazhi  jao

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #117 on: December 08, 2009, 04:54:10 PM »
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Filip

• View Profile
Vic0teka
« Reply #118 on: December 08, 2009, 06:02:01 PM »
podgoricaninu treba 86.30e da bi izasao u grad! Zasto?1.30 za kafu i 85 za pauka....

Offline zbeka

• View Profile
Vic0teka
« Reply #119 on: December 08, 2009, 10:08:28 PM »
Otisa coek u prodavnicu i nailazi na vrh ribu, plavusu i ona zastaje i pita ga OPROSTITE DA NISTE VI OTAC MOG DJETETA? a pobro sav ushicen DA NISTE VI ONA STO MI JE SA DRUGARICOM STAVLJALA KRASTAVCE U  ::busted_cop:: I STO MI JE LIZALA  ::busted_cop:: a plavusa odgovara JA PREDAJEM ENGLESKI VASEM SINUtako nekako ide vic  really!pa kako ide?EDITkaze prijatelj prijateljuimam za tebe jednu losu i jos jednu goru vijestkaze ovaj drugiaj prvo tu gorua cini prviPA IZGLEDA DA NAM NEKO JEBE TVOJU ZENU
« Last Edit: December 08, 2009, 10:14:06 PM by zbeka »