Author Topic: Skoda Octavia 1,9 TDI  (Read 19745 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #220 on: June 14, 2008, 10:26:03 PM »
vidjecu to za xenone, treba bi uzet fabricke gore u cesku nijesu skupi oko 250 eura, znaci citav far.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #221 on: June 14, 2008, 10:27:58 PM »
vidji ti za sve ovo,naravno kako finansije budu dozvoljavale.p.s. naravno citav far  ::thumbsupup::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #222 on: June 15, 2008, 01:04:00 PM »
Branike cu probat nesto decentno odje da prepravim sam doma, al samo neke sitnice jer finansije su problem! A za interier ima vec plan samo da nadjem te djelove, evo vako: sjedista prednja+zadnja od Golf-a IV GTI (moja su extra ocuvana al su mi ljepsa ova od GTI), volan neki manji trokraki to cu jos vidjet ocu li od RS-ke, nove fabije ili mozda od Golfa V GTI, pedale aluminijumske od RS to pada 100% i jos po neka sitnica! A od izduvne sam odusta, mozda jedino ubacim fabricki izduvni sistem od nekog V6 TDI ako nadjem povoljno! A za ostalo cu vidjet! I dako se uz chip tuning i felne uguram do 1000 evrica!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #223 on: June 15, 2008, 01:37:25 PM »
ol to trkalicu od dizela da pravis???ostavi ta sjedista.. :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #224 on: June 15, 2008, 04:33:52 PM »
ne mari nista cus.odradi to.ubaci i poneki hrom detalj unutra.dobar plan sve u svemu,odradi to,pa onda pocini malo,skupljaj pare,pa onda spolja sredjivanje.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #225 on: June 15, 2008, 04:38:03 PM »
A sto da ne??? I dizeli mogu bit trkalice i to brzeeee, samo ako ima ko u njih da ulozi!!!! Na ovu moju definitivno ide chip na 115ks i jos mozda ali samo mozda sportske brizgaljke (kad se raspitam kako ce se ponasat na ovu "krstenu" naftu) i veci intercoler! Da ga zaokruzim na nekih 130ks! Mada bi trebalo i na kocnicama poradit, da micem vise ove dobose oTpozadi, tako da ima toga dosta, pokupilo se u p...m...!!!!Sjedista su mi nesto prvo sto mislim odradit, jer volim kad su profilirana da ne letim tamo vamo po ovi nasih krivina (jos ja vozim polako fala Bogu), a volan mi je preveliki ovaj serijski pa cu gledat da ga zamjenim nekim fabrickim manjim koznim u paketu sa rucicom mjenjaca i manzetnom! Mislio sam nesto vako sto se volana tice: ovo je od Fabie Sport nove; ovo je od Golfa V GTI; a ovo od sport paketa za Octaviju, Golf IV ili Seat Leon/Toledo, pa cu vidjet sto ce me zadesit. Inace cijene se krecu od 250Evra za glanc novi sa komplet AirBAg-om pa nadalje.A ova bi sjedista najradije stavio: i , ovo su od Leon-a sportska profilirana, mogu se nac sa komplet za nekih 300Evra, pa sam mislio i njih ako mi dje iskoci!P.S. @aCid_cOokiE: Ja bi davno napravio i ludjih klipova od ovoga al sam nesto za svo ovo vrijeme sto vozim naucio, nikad nista ne planiraj sto ces sa autom uradit, jer ce Ti se vazda to "izjalovit"! Ja kad god sam nesto planira da izvedem ili snimim , zanosenje, "bacanje pod rucnu", makazice i ostale gluposti, vazda sam se u necem zajeba i zamalo napravio veliku glupost, tako da sve radim neplanirano, ako se slucajno zadesi ko to da snimi O.K. Mada mi zao dodje sto nemam snimljeno sve sto sam sa starim Citroenom radio, eh to su bile voznje ludacke!!!!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #226 on: June 15, 2008, 09:18:44 PM »
Volan od golfa 4ke trokraki mozes nac po otpadima meni je drug u 3ku stavio taj volan i kostao ga oko 100 eura sa airbagom mislim da ga kupio u otpad piranic mada nisam siguran. Isto tako i za siceve mogu se nac samo treba stalno trazit po otpadima mislim da likovi sto drze otpade po PG mogu da ti donesu po porudbini siceve kakve hoces i da ti unaprijed kazu cijenu naravno nece uvijek biti kao novi ali onaj iz DG sto tapacira radi cuda!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #227 on: June 15, 2008, 10:21:47 PM »
A kad bi uzima volan uz'o bi neki ocuvani jer koja mi je svrha micat moj extra ocuvani a da stavim neki sto je do sundjera izlizan! Znam za toga sto tapacira, al kad bi vec nesto tapacira ne bi baca pare na sportska sjedista pa ih onda presvlacio, no bih ova moja sadasnja iskoristio! Mada mi je zalja da ugradim sjedista od nove Octavie - gleda sam nedje na internet da se i to moze izvest al ne znam idu li kakve prepravke. Vidjecu sto ce mi iskocit, krajem nedelje idem u castelanu da vidim sto imaju od felni, jer sad imaju neku akciju: kupis 3 felne jedna te ispane gratis, a istu akciju imaju i za gume, pa cu vidjet sto nude (samo da ne bude da su digli cijene za 50% pa onda te cascavaju jednu gratis ka sto je obicaj u nase prodavnice rofl).

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #228 on: June 16, 2008, 01:35:45 AM »
ne mogu dizeli bit trkalicemoze leon iz btcc sampionata te ga vozi Jason Plato i kolege i tacka!end of pricha
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #229 on: June 16, 2008, 11:44:27 AM »
ne mogu dizeli bit trkalicemoze leon iz btcc sampionata te ga vozi Jason Plato i kolege i tacka!end of pricha
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #230 on: June 16, 2008, 01:27:23 PM »
Ovaj volan sto je ovaj drug uzeo je kao NOV nidje nema da je izlizan.A za siceve po meni je bolje uzet malo losije za manje para pa ih tapacirat u boju i materijal kakav hoces!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #231 on: June 16, 2008, 03:39:16 PM »
......i samo jedno pitanje zasto dizel nemoze biti trkalica...znaci prosto pitanje.....
« Last Edit: June 16, 2008, 03:45:46 PM by stefan123 »

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #232 on: June 16, 2008, 03:42:15 PM »
fali mu svjecica

Offline devil_may_cry

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #233 on: June 16, 2008, 10:12:16 PM »
tuning brate,nemoj uzet nista sa slomljenoga auta,u koje je neko povrijedjen bio il ne daj boze skapa.makse,prije bi se za m*da objesio nego nesto tako baksuzno na kola stavio!otpad - ni na 100 metara od njega!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #234 on: June 16, 2008, 10:16:35 PM »
ma ok postujem to.....mada sta znam, npr volan moze ako nije bio veci udes nije se moga naduvat airbag , to bi moglo proc,a bogami za ovo ostalo.......

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #235 on: June 16, 2008, 10:22:51 PM »
Brate, jedino nebih uzeo dio sa slupanog auta u koje je neko poginuo a da ne platim a inace dok god placam to sto kupujem sve je OK. Baksuz je ukras sa slupanog auta i sa auta u koje je neko poginuo a kupit sa njega nije - barem po meni, i meni nikad nije predstavljalo problem kupiti nesto sa otpada to sujeverje mi je nekako zastarjelo.Tuning poslusaj ti mene odradi ti octaviji styling koliko se moze a za budzenje kupi neku zujalicu tipa peugeot 1.6 rally, golf gti, clio williams, VR6, corrado, bravo HGT i eto ti kola za budzenje dizel je za familiju - mada nije da se ne moze dizel odradit nego zvuk daje ono zadovoljsto koje dizel ne moze da ti pruzi.

Offline stefan123

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #236 on: June 16, 2008, 10:24:49 PM »
Ljudi....RECITE MI DA OVO NE CITAM !!samo nam fale gatare i vracevi....jbt....
« Last Edit: June 17, 2008, 08:37:38 AM by stefan123 »
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #237 on: June 16, 2008, 10:28:44 PM »
Ma nisam ja toliko sujevjeran da nebi uzima dijelove sa otpada, al dat za extra ocuvan volan 100-150 eura kad mogu nac gainc novi sa garanciom za 200-250 eura...ne znam isplati li se?Meni je zvuk dizelasa i turbine toliko mocan, a kao sto sam prije reka da se neisplati dat jos najmanje 3000 eura za neko sportsko auto koje ce opet biti ko zna kakvo, a ovako ulazem u skodu i znam na cemu sam.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #238 on: June 18, 2008, 08:41:59 PM »
jes da nije cista ali.....mislim uljepsava prirodu...... :party:

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #239 on: June 21, 2008, 06:20:02 PM »
E'o posto niko nista u vezi MR filma ne radi, mi smo rijesili malo da vjezbamo, pa smo sastavili neki nas mali film, eto cisto onako da vidimo kako to izgleda. Nije bilo nekih suludih scena jer smo vecinu klipova snimali u najvecoj saobracajnoj spici (ka budale al sto je tu je), tako da nam necete zamjerit sto smo "sporo vozili". Inace bice ovoga jos mnoogoo vise, pa ako sto mozete iskoristite za MR film, ili cemo Vam poslati klipove kad bude se sto aktivno radilo.Inace vecinu kadrova je snima moj brat, sto sa sica, sto iz gepeka, sto spolja i svojski se potrudio. On je takodje reziser ovoga pa sto ne bude valjalo pricajte na njegovu adresu rofl!http://www.youtube.com/watch?v=x8lKW8sBKZ8