A sto da ne??? I dizeli mogu bit trkalice i to brzeeee, samo ako ima ko u njih da ulozi!!!! Na ovu moju definitivno ide chip na 115ks i jos mozda ali samo mozda sportske brizgaljke (kad se raspitam kako ce se ponasat na ovu "krstenu" naftu) i veci intercoler! Da ga zaokruzim na nekih 130ks! Mada bi trebalo i na kocnicama poradit, da micem vise ove dobose oTpozadi, tako da ima toga dosta, pokupilo se u p...m...!!!!Sjedista su mi nesto prvo sto mislim odradit, jer volim kad su profilirana da ne letim tamo vamo po ovi nasih krivina (jos ja vozim polako fala Bogu), a volan mi je preveliki ovaj serijski pa cu gledat da ga zamjenim nekim fabrickim manjim koznim u paketu sa rucicom mjenjaca i manzetnom! Mislio sam nesto vako sto se volana tice:

ovo je od Fabie Sport nove;

ovo je od Golfa V GTI;

a ovo od sport paketa za Octaviju, Golf IV ili Seat Leon/Toledo, pa cu vidjet sto ce me zadesit. Inace cijene se krecu od 250Evra za glanc novi sa komplet AirBAg-om pa nadalje.A ova bi sjedista najradije stavio:

i

, ovo su od Leon-a sportska profilirana, mogu se nac sa komplet za nekih 300Evra, pa sam mislio i njih ako mi dje iskoci!P.S. @aCid_cOokiE: Ja bi davno napravio i ludjih klipova od ovoga al sam nesto za svo ovo vrijeme sto vozim naucio, nikad nista ne planiraj sto ces sa autom uradit, jer ce Ti se vazda to "izjalovit"! Ja kad god sam nesto planira da izvedem ili snimim , zanosenje, "bacanje pod rucnu", makazice i ostale gluposti, vazda sam se u necem zajeba i zamalo napravio veliku glupost, tako da sve radim neplanirano, ako se slucajno zadesi ko to da snimi O.K. Mada mi zao dodje sto nemam snimljeno sve sto sam sa starim Citroenom radio, eh to su bile voznje ludacke!!!!