Author Topic: Skoda felicia  (Read 2917 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda felicia
« Reply #60 on: March 19, 2008, 10:11:27 PM »
Ova mi se felicija svidja opasno!Dje nadje te podatke o feliciji ja se ubih ne mogu ih nac?Mislim da su opruge i amortizeri isti kao za golfa 3.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #61 on: March 19, 2008, 10:59:32 PM »
Pa pomalo pratim Cesku tjuning scenu pa eto znam ponesto o nekom malo ljepsem autu koje mi zapane za oko poput ove skode. A naravno tu su i tjuning casopisi, internet i sl.Za amotizere i opruge nisam siguran, prije bi reko da pasuju od Pola. Znam da zadnju osovinu mijenjaju za onu od Golf-a II GTI sa diskovima i takodje pasuje od Seat Ibize na saraf komplet prednji + zadnji trap.Evo malo slika sto smo slikali ja i moj mali bato na jednom od najvecih Skoda okupljanja u Ceskoj: groupwaveA evo i po meni naljespe Felde koju sam do sad vid'o!i jos jedna sprijeda ( i to je to stvarno nemam vise ni sati ni zivaca jer ovo traje cijelu vjecnost).  Ova crna ima prednje farove, volan, sjedista, rucicu menjaca i jos po neku sitnicu od Octavije i sve nevjerovatno izgleda, uklopio ga je lik kao fabrika. Zadnji stopovi su kao od Golf-a III. Nijesam je moga slikat iznutra jer je bila zakljucana. ( a stakla zatamnjena tako da nebi slika ne bi vrijedjela ni za sto); Nadam se da je vrijedilo truda. Slike cabrio felicije cu drugi put izbacit!APEL ZA M-TEL: Ugradite mi taj internet vise nemogu sve pare mi brat dade na internet sate!!!!!!! ::offtopic::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Marinovic

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #62 on: March 20, 2008, 01:29:35 PM »
Pa kad kacis ovolike slika smanji ih na 640*480 i kakvi su to zadnji bijeli stopovi za 20 eura...ce to uzet..

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda felicia
« Reply #63 on: March 20, 2008, 07:04:53 PM »
Slike su ekstra samo ih smanji sledeci put na Microsoft Office Picture Manager da ti ne oduzimaju ovoliko vremena za kacenje!Bravo! Seat ibiza kao sto ima Oneya je dosta slicna Polu i Feliciji.Svaka cast za slike jos jednom.Dje se mogu nac ti kristalni zmigavci i farovi i stopovi za skodu vjerovatno u cesku  crying

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #64 on: March 20, 2008, 08:03:40 PM »
Naravno u cesku, ti se dijelovi prodaju kao dobar dan. A ko sto vidis bagatela cijena mozes pogledati na sledecu adresu: www.autodoplnky.cz to ti je e-shop tuniranih dijelova za auta. Zmigavce i stopove kao i mnogo drugih dijelova za skodu proizvodi poznata ceska firma "tiler tuning' (www.tiler-tuning.cz),pa pogledajte sto vam se svidi. Imas verzije ovih sajtova na engleskom (valjda) pa pogledaj ili kontaktiraj ih preko E-mail-a pa vidji salju li te djelove van ceske!

Braveheart

• Guest
Skoda felicia
« Reply #65 on: March 20, 2008, 08:12:16 PM »
uuu djivi skodilaka crnoga , opasno izgleda... ::yes::znate li za feliciu sto je vozi Vladica Rabrenovic u srpskom reli sampionatu?? eee to je prava azdaja sa motorom od 1 zapeta 3 litra  ::taz:: ::drive2::

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda felicia
« Reply #66 on: March 20, 2008, 08:21:18 PM »
Azdaja ko ova moja  happy2Cesi braca  cheers1 pogledacu kad uhvatim vremena.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #67 on: March 20, 2008, 08:35:07 PM »
Bice slika kad naleti internet dako se otvori novi topik u galeriji pa da vidite sto su skodilaci!!!!!!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda felicia
« Reply #68 on: March 20, 2008, 08:44:29 PM »
Oce samo necemo trcat nego polako na tenane kad nakupimo materijala onda.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #69 on: March 20, 2008, 08:59:05 PM »
Sto se mene tice ima materijala ali nema interneta ::taz:: ::taz:: ::taz:: ::taz::

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda felicia
« Reply #70 on: March 22, 2008, 05:42:54 PM »
Bice i interneta skoda se nece prodavat a internet ce se ubacit kad-tad.

motorsport

• Guest
Skoda felicia
« Reply #71 on: April 04, 2008, 05:59:26 PM »
tuningmaniak;slike kachi u topik skode u sobi galerija....

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #72 on: April 04, 2008, 06:05:32 PM »
No problem no sam mu i prije kacio 3-4 slike felicije kao predlog kako moze da sredi svoju.No problem!

Offline Marinovic

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #73 on: April 04, 2008, 06:38:18 PM »
Jaoo kako je dobra.... meni je san da imam mat crno auto pa bilo koje,moze i vise njih ali za to treba dobro pripremiti limariju jer ce se i majmanja tackica poznavati.Ova je stvarno sredjena sa ukusom i prave stvari su ulozene u nju...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda felicia
« Reply #74 on: April 05, 2008, 11:14:19 AM »
Svaka cast za ovu skodu! Bice felme za koji dan samo ako mi se svide...Donosi momak 14" petokrake pa da vidim u kakvom su stanju i kako mi stoje...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #75 on: April 05, 2008, 11:22:44 AM »
Ako ih uzmes onda obavezno lakiraj ili ofarbaj klijesta na kocnice kao i dobose u boji vozila ima bruka da izgleda.

Offline Marinovic

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #76 on: April 05, 2008, 02:54:58 PM »
Kolko para,i ako ti se ne svide javi,mozda se mene svide... ::msn-wink::

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda felicia
« Reply #77 on: April 05, 2008, 10:13:14 PM »
Vazi javljam ako ih ne budem uzimao, meni je bitno da one nisu krive ispravljane i varene ostalo je sve popravljivo...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #78 on: April 06, 2008, 08:23:22 PM »
Meni su na feliciu svake felge extra mislim svake felge joj lijepo stoje jedino ne volim da vidim na nju one uvucene duboko sa prstenom.Ako ih kupis izfotkaj to da vidimo. happy2 happy2 happy2

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda felicia
« Reply #79 on: May 04, 2008, 09:42:15 PM »
Danas me nagovarao jedan lik sto vozi golfa 2 GTI da mi proda sa njegovog golfa ATS felme doduse jesu 15" ali mi ih daje na probu prije kupovine a ja njemu da nadjem za to vrijeme neke 14 sa gumama  ::tongue4::Oce li to kako izgledat?Konkretno ovaj model felme je u pitanju.