Pa pomalo pratim Cesku tjuning scenu pa eto znam ponesto o nekom malo ljepsem autu koje mi zapane za oko poput ove skode. A naravno tu su i tjuning casopisi, internet i sl.Za amotizere i opruge nisam siguran, prije bi reko da pasuju od Pola. Znam da zadnju osovinu mijenjaju za onu od Golf-a II GTI sa diskovima i takodje pasuje od Seat Ibize na saraf komplet prednji + zadnji trap.Evo malo slika sto smo slikali ja i moj mali bato na jednom od najvecih Skoda okupljanja u Ceskoj: groupwave

A evo i po meni naljespe Felde koju sam do sad vid'o!

i jos jedna sprijeda ( i to je to stvarno nemam vise ni sati ni zivaca jer ovo traje cijelu vjecnost).

Ova crna ima prednje farove, volan, sjedista, rucicu menjaca i jos po neku sitnicu od Octavije i sve nevjerovatno izgleda, uklopio ga je lik kao fabrika. Zadnji stopovi su kao od Golf-a III. Nijesam je moga slikat iznutra jer je bila zakljucana. ( a stakla zatamnjena tako da nebi slika ne bi vrijedjela ni za sto); Nadam se da je vrijedilo truda. Slike cabrio felicije cu drugi put izbacit!APEL ZA M-TEL: Ugradite mi taj internet vise nemogu sve pare mi brat dade na internet sate!!!!!!! ::offtopic::