Author Topic: Skoda felicia  (Read 2915 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda felicia
« on: February 07, 2008, 10:33:02 PM »
Posle duzeg odabira i drasticnih promjena planova smanjio sam kriterijum i uzeo slobodno mogu da kazem dobro auto. Kao sto sam u naslovu topica naveo rijec je o Skodi feliciji.Godiste je 2000. motor je 1.3 sa 50kw boja je metalik siva branici i retrovizori su u boju auta. Felme 13" celicne sa fabrickim rotkapnamaOd opreme ima: 2Xairbag, prednji el podizaci, centralna brava, kod kljuc, CD sony 4x50, maglenke, deljiva zadnja klupa 2\1, torba u sklopu daske koja dijeli prtljaznik i kabinu (torba je za kisobrane i slicne stvari), rucicu za otvaranje gepeka iz kabine, blatnjarice iza tockova, lajsne na vratima. Dosta od navedenog se doplacuje kao dodatna oprema pa sam zato naveo neke gluposti. Slike jos nemam jer sam bio bez komp-a neko vrijeme i nije mi padalo na pamet da je slikam. Nedostaje mi jedna lajsna i jedna blatnjarica sto cu da nabavim u najkracem mogucem roku. Kristalne bocne zmigavce sam narucio i neki alu tockovi od 14" su u pregovorima.Auto je na BD table i registrovano je do 22. decembra kilometraza je prava sto su mi potvrdili momci iz ovlascenog servisa SAMBA, nikad nije udarana ni farbana.Toliko za sada slike u najkracem mogucem roku kao dopuna ovog posta ili kao novi post.

Offline Laki

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #1 on: February 07, 2008, 11:07:06 PM »
Nek je sa srecom "fabija" roll2 Milane.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Skoda felicia
« Reply #2 on: February 08, 2008, 03:07:11 AM »
srecno bilo clap2 ChopperEmo

Offline ulicni trkac

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #3 on: February 08, 2008, 06:42:40 AM »
neka je srecno,boljom je mijenja...oce li se sto radit na nju po pitanju staJlinga...a skoda izgleda ovako neshto,jel?

Offline SFU

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #4 on: February 08, 2008, 07:50:46 AM »
Nek je sa srecom "fabija" roll2 Milane.
felicia laki!SRECNA BILA! clap2dobar joj je motor (1300 golf2)  jao

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Marinovic

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #5 on: February 08, 2008, 10:55:18 AM »
Srecna bila,daj okaci slike, i moramo se povatat nedje da vidimo koja je bolja

Offline vuki

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #6 on: February 08, 2008, 05:25:18 PM »
neka je srecna!!  laughbounceimali servo? dugo sam vozio jednu bez serva i volan je  chair

Offline bo8an

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #7 on: February 08, 2008, 06:20:08 PM »
srecno  happydanceal kolko si cekao da kupis auto, ja sam mislio da ce bar bit neka octavia rs  clap2
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #8 on: February 08, 2008, 07:10:17 PM »
nek je srecna i da je zdravo vozis ::thumbsupup::

Braveheart

• Guest
Skoda felicia
« Reply #9 on: February 08, 2008, 09:02:59 PM »
aj neka je sa srecom....svi se nesto ponavljamo u poslednje vrijeme   ::yes::

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda felicia
« Reply #10 on: February 08, 2008, 09:26:31 PM »
Hvala svima.I ja sam mislio da ce biti nesto robusnije i skuplje ali zbog nekih nenadanih troskova, spustio sam kriterijum na vozila do 3000 mada u planu imam kupovinu jos jednog NOVOG auta koje ce biti porodicno, tako da do tada cu najvjerovatnije cijedit skodu.Vuki velika mana joj je sto nema servo, i u pravu si sto se tice volana nedaj boze nikome! Ali to cu vjerovatno da ugradim samo da vidim koliko ce me ispas pa ako bude prihvatljivo ugradiciu.SFU nije motor iz golfa2 motor je mozda radjen na njegovom principu al je skodin pecat i koliko sam obavijesten da je to jedan od najboljih skodinih motora (kad kazem skodinih mislim one koje je ona samostalno konstruisala) vise podsjeca na trojkin 1.4 izgledom.Od stajlinga nece se raditi nista, osim promjene bocnih zmigavaca u kristalne i mozda nekih aluminijumskih 14".Trkac taman ovako izgleda, BIce slika uskoro.
« Last Edit: February 08, 2008, 09:29:45 PM by 2fast4you »

Offline Marinovic

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #11 on: February 08, 2008, 10:36:56 PM »
Ni u moju nije motor od golfa no skodin,ajde kad se budes raspitao za servo javi,mozda se i ja odlucim za ugradnju

Offline Domo_TS

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #12 on: February 09, 2008, 12:08:30 AM »
aj sa srecom! dugo te sluzila!

Offline Filip

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #13 on: February 09, 2008, 02:41:18 AM »
neka je srecan!!! Dugo te sluzila

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda felicia
« Reply #14 on: February 11, 2008, 10:15:48 PM »
Hvala, hvala...Nisam se jos raspitao za servo mada sam se sad navikao na volan.Slike ubrzo nemam kad a i planiram u ova 2-3 dana da nabavim lajsnu koja mi hvali pa ce biti sve na mjesto.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #15 on: February 11, 2008, 10:22:34 PM »
Ajd da ih vise izbacis pa da vidimo tu Cesku ljepoticu!!!Sudeci po onome sto si napisao auto ima dosta dobru opremu jer kod nas nije bas cesto vidjena Felicija sa 2 AirBaga. Servo bi ti dobro dosao al.sam cuo da su sa ugradjenim servom pri vecim brzinama Felicije dosta zaj.....! Sto se tice motorizacije ubo si pravu, ide solidno (13s do 100km/h) a ne trosi puno. Vozio sam se u nekoliko njih i mogu ti reci da je ova 1,3 pravi mali zvijuk ( moze se i drugom potpisati na suvo). Fino i decentno je tjunira i srecno vozio.P.S. Bolja je od ijednog Golfa III 100%.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda felicia
« Reply #16 on: February 11, 2008, 10:36:53 PM »
Potpiao sam je ja na suvo drugom kao nista trecom uhvati krug i to je to a na mokro ko luda  happy2To sam i ja cuo je je volan dosta krut bez serva a sa servom je perce i da je potrebna paznja dok se ne uvati ruka.Motor je startan sto mi je potrebno za gradske uslove, potrosnju joj nisam testirao ali po mom nekom misljenju ne trosi preko 7-8, necu nju tjunirat, malo cu taj izgled da dovedem u solidno stanje, presvlake za sjedista, mozda jos koji zvucnik i mozda neke felme i K&N filter da dobijem malo zvuka. Al za sada ostaje stock.

Offline Marinovic

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #17 on: February 13, 2008, 04:52:06 PM »
Oce li te slike.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda felicia
« Reply #18 on: February 19, 2008, 08:21:19 PM »
Evo slike jes da sam reko da cu je oprat i da cu stavit lajsnu al nisam... nemam kad shvatite me, al ubrzo... Ovako bi na kraju trebalo da izgleda (to je neka moja zamisao).

Offline vuki

• View Profile
Skoda felicia
« Reply #19 on: February 19, 2008, 08:35:40 PM »
nisam je jos gledo u metalik sivoj  heh