Posle duzeg odabira i drasticnih promjena planova smanjio sam kriterijum i uzeo slobodno mogu da kazem dobro auto. Kao sto sam u naslovu topica naveo rijec je o Skodi feliciji.Godiste je 2000. motor je 1.3 sa 50kw boja je metalik siva branici i retrovizori su u boju auta. Felme 13" celicne sa fabrickim rotkapnamaOd opreme ima: 2Xairbag, prednji el podizaci, centralna brava, kod kljuc, CD sony 4x50, maglenke, deljiva zadnja klupa 2\1, torba u sklopu daske koja dijeli prtljaznik i kabinu (torba je za kisobrane i slicne stvari), rucicu za otvaranje gepeka iz kabine, blatnjarice iza tockova, lajsne na vratima. Dosta od navedenog se doplacuje kao dodatna oprema pa sam zato naveo neke gluposti. Slike jos nemam jer sam bio bez komp-a neko vrijeme i nije mi padalo na pamet da je slikam. Nedostaje mi jedna lajsna i jedna blatnjarica sto cu da nabavim u najkracem mogucem roku. Kristalne bocne zmigavce sam narucio i neki alu tockovi od 14" su u pregovorima.Auto je na BD table i registrovano je do 22. decembra kilometraza je prava sto su mi potvrdili momci iz ovlascenog servisa SAMBA, nikad nije udarana ni farbana.Toliko za sada slike u najkracem mogucem roku kao dopuna ovog posta ili kao novi post.