Author Topic: MRpricica  (Read 4858 times)

Offline nezo

• TroubleMaker
    • View Profile
MRpricica
« Reply #280 on: May 27, 2012, 07:29:38 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger

\"40_years_bmw_3_series_images_18.jpg\"

Offline Kimi

• View Profile
MRpricica
« Reply #281 on: May 27, 2012, 10:30:32 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds.
Nema prostora ovdje kapi!

Offline Nemanja

• View Profile
MRpricica
« Reply #282 on: May 27, 2012, 11:55:25 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #283 on: May 27, 2012, 11:56:17 PM »
Idemo iz pochetka.Nevalja ova pricha kapi.
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline SFU

• View Profile
MRpricica
« Reply #284 on: May 28, 2012, 07:36:27 AM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline nezo

• TroubleMaker
    • View Profile
MRpricica
« Reply #285 on: May 28, 2012, 09:08:22 AM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #286 on: May 28, 2012, 09:21:56 AM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #287 on: May 28, 2012, 09:36:46 AM »
Ja bih da se ne skracuju recenice kao ovo nezoo sto je skratio... mogla se nastavit posle chelik shampion...

Offline stevann

• View Profile
MRpricica
« Reply #288 on: May 28, 2012, 10:18:11 AM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako

Offline nezo

• TroubleMaker
    • View Profile
MRpricica
« Reply #289 on: May 28, 2012, 10:59:01 AM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila

Offline bojankov

• View Profile
MRpricica
« Reply #290 on: May 28, 2012, 01:25:08 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina
VW golf mk1 '79 1.8T

Offline Shon

• View Profile
MRpricica
« Reply #291 on: May 28, 2012, 08:24:05 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se
Strast ne bi smjela imati granice.

Offline Enjoy_The_Silence

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #292 on: May 28, 2012, 11:25:04 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze

Offline nezo

• TroubleMaker
    • View Profile
MRpricica
« Reply #293 on: May 29, 2012, 05:33:50 AM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali

Offline bo8an

• View Profile
MRpricica
« Reply #294 on: May 29, 2012, 05:41:55 AM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline nezo

• TroubleMaker
    • View Profile
MRpricica
« Reply #295 on: May 29, 2012, 05:42:48 AM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda

Offline Bole

• View Profile
MRpricica
« Reply #296 on: May 29, 2012, 07:34:44 AM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina

Offline Shon

• View Profile
MRpricica
« Reply #297 on: May 29, 2012, 10:17:18 AM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i
Strast ne bi smjela imati granice.

Offline bo8an

• View Profile
MRpricica
« Reply #298 on: May 29, 2012, 11:07:29 AM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici.
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline KenWood

• View Profile
MRpricica
« Reply #299 on: May 29, 2012, 01:16:27 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji?
« Last Edit: May 29, 2012, 03:18:36 PM by KenWood »