Author Topic: MRpricica  (Read 4586 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
MRpricica
« Reply #240 on: March 20, 2008, 08:56:14 PM »
Aoo...nemozete 2 rijeci povezat...pogleda u retrovizor i ne vidi passata... Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Nemanja

• View Profile
MRpricica
« Reply #241 on: March 20, 2008, 10:40:12 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake.Posle duge jurnjave po mokrom kolovozu,auto pochine da mi stuca nesto.Ja ne znadoh sto je,te pogledah u kazaljku za gorivo,ono ucrveno....

Offline Filip

• View Profile
MRpricica
« Reply #242 on: March 24, 2008, 09:34:48 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake.Posle duge jurnjave po mokrom kolovozu,auto pochine da mi stuca nesto.Ja ne znadoh sto je,te pogledah u kazaljku za gorivo,ono ucrveno.... Pogledah na mapu ima li pumpe

Offline oneya

• View Profile
MRpricica
« Reply #243 on: March 24, 2008, 11:55:34 PM »
namrtvo je smorila prica.  ::busted_cop::

Offline Filip

• View Profile
MRpricica
« Reply #244 on: March 25, 2008, 01:10:48 AM »
Pa PISI!!!! pa pisite...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #245 on: March 25, 2008, 12:36:25 PM »
smorila kad svi imate neke vizije u glavi i kad ne umijete da mislite i na onog ko sledeci treba da ostavi dvije rijeci !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #246 on: March 25, 2008, 03:00:01 PM »
prica je u fazonu The books of knjige  rofl rofl rofl rofl

Offline Filip

• View Profile
MRpricica
« Reply #247 on: June 08, 2008, 09:28:44 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivinip.s.aj malo prepuredih zadnju recenicu. Ocemo li NASTAVLJATI?

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #248 on: June 08, 2008, 09:30:58 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi ....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #249 on: June 08, 2008, 11:31:44 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW

sparco

• Guest
MRpricica
« Reply #250 on: June 18, 2008, 09:00:03 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednomPo nekoliko rijeci...NE recenica.
« Last Edit: June 18, 2008, 09:27:09 AM by stefan123 »

Offline tuningmaniak

• View Profile
MRpricica
« Reply #251 on: June 18, 2008, 11:34:03 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit ....

acs

• Guest
MRpricica
« Reply #252 on: June 18, 2008, 01:05:58 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac ...
« Last Edit: June 18, 2008, 01:08:33 PM by stefan123 »

Offline tuningmaniak

• View Profile
MRpricica
« Reply #253 on: June 18, 2008, 01:20:30 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac pametno postupih...

Offline devil_may_cry

• View Profile
MRpricica
« Reply #254 on: June 19, 2008, 12:35:10 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac pametno postupih i zacukah se ...
« Last Edit: June 19, 2008, 12:43:40 AM by stefan123 »
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
MRpricica
« Reply #255 on: June 19, 2008, 10:11:16 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac pametno postupih i zacukah se na.....

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #256 on: June 19, 2008, 10:13:27 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac pametno postupih i zacukah se na tigrastog smuka.

Offline tuningmaniak

• View Profile
MRpricica
« Reply #257 on: June 19, 2008, 10:16:24 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac pametno postupih i zacukah se na tigrastog smuka. Ja vidim.....manijak, mora li svaki drugi post biti tvoj??!!!
« Last Edit: June 21, 2008, 10:55:49 AM by Renault N1 »

Offline devil_may_cry

• View Profile
MRpricica
« Reply #258 on: June 21, 2008, 10:49:05 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac pametno postupih i zacukah se na tigrastog smuka. Ja vidim alfu gnjilu.....manijak,aj sad !
« Last Edit: June 21, 2008, 10:56:23 AM by Renault N1 »
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #259 on: June 21, 2008, 10:57:51 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac pametno postupih i zacukah se na tigrastog smuka. Ja vidim alfu gnjilu i feder iza nje ...