Author Topic: MRpricica  (Read 4573 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #260 on: June 21, 2008, 10:59:28 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac pametno postupih i zacukah se na tigrastog smuka. Ja vidim alfu gnjilu i feder iza nje koji viri iz sjedista w124 ciji se motor na plin vrtio u blokadI
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
MRpricica
« Reply #261 on: June 21, 2008, 12:46:55 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac pametno postupih i zacukah se na tigrastog smuka. Ja vidim alfu gnjilu i feder iza nje koji viri iz sjedista w124 ciji se motor na plin vrtio u blokadI.......nekad mi se digne obrtaj na........
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #262 on: June 21, 2008, 12:57:09 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac pametno postupih i zacukah se na tigrastog smuka. Ja vidim alfu gnjilu i feder iza nje koji viri iz sjedista w124 ciji se motor na plin vrtio u blokadI.......nekad mi se dignu obrtaji na 20K ka u F1 ali onda se probudim ...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline devil_may_cry

• View Profile
MRpricica
« Reply #263 on: June 21, 2008, 01:41:20 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac pametno postupih i zacukah se na tigrastog smuka. Ja vidim alfu gnjilu i feder iza nje koji viri iz sjedista w124 ciji se motor na plin vrtio u blokadI.......nekad mi se dignu obrtaji na 20K ka u F1 ali onda se probudim i svatim da sam ostavio alfu gnjilu daleko iza sebe...
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #264 on: June 21, 2008, 01:56:27 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac pametno postupih i zacukah se na tigrastog smuka. Ja vidim alfu gnjilu i feder iza nje koji viri iz sjedista w124 ciji se motor na plin vrtio u blokadI.......nekad mi se dignu obrtaji na 20K ka u F1 ali onda se probudim i svatim da sam ostavio alfu gnjilu daleko iza sebe, koju je btw vozila gore-pomenuta baba Senka ...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
MRpricica
« Reply #265 on: June 21, 2008, 04:49:44 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac pametno postupih i zacukah se na tigrastog smuka. Ja vidim alfu gnjilu i feder iza nje koji viri iz sjedista w124 ciji se motor na plin vrtio u blokadI.......nekad mi se dignu obrtaji na 20K ka u F1 ali onda se probudim i svatim da sam ostavio alfu gnjilu daleko iza sebe, koju je btw vozila gore-pomenuta baba Senka ...Pri cemu...
« Last Edit: June 21, 2008, 05:57:46 PM by stefan123 »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #266 on: June 21, 2008, 06:04:31 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabode na nesto ostro. Onda krenuh da je podignem al zazvoni mi mob. Javih se i neko rece "Dje si budalo,sto mi sestru prebi", "Mnoge sam ja prebio" drsko odgvorih!Konobarica se vec spustila s namjerom da izvadi skriveni pistolj,sto je osta` djedu od pljacke supermarketa. Brzo se "pokupih" i istrcah kroz zadnja vrata a Filip povika "sto bi ovim momcima te padose?" U tom trenutku ispade mi skakavac, bacih se za njime u stilu 007, naravno bezuspjeshno i razocarah sve prisutne. Tako posran odoh na ruchak, na zelje, bumbare i kastradinu. Pridruzi mi se Vuki i pojede mi sve bumbare. Ustasmo se i pocesmo bjezat`sa Alfom Romeom put mora no naidjosmo na "cuvenog Passata" koji patrolira na relaciji  Murino-Chakor-Pec. Poceli oni da me "mame" i stiskaju gas, no predjoh 3000rpm i pogledah u kazaljku od brzinometra, koja je odskocila nebu pod oblake. Shaltam vecu i ostavljam ih u krivini jer Passat loodacki lezi, jer ipak je to VW, koji je odjednom poceo da posustaje jer strumfovi ne umiju vozit a ja stari vozac pametno postupih i zacukah se na tigrastog smuka. Ja vidim alfu gnjilu i feder iza nje koji viri iz sjedista w124 ciji se motor na plin vrtio u blokadI.......nekad mi se dignu obrtaji na 20K ka u F1 ali onda se probudim i svatim da sam ostavio alfu gnjilu daleko iza sebe, koju je btw vozila gore-pomenuta baba Senka ...Pri cemu...je ova bizarna prica  zvanicno zvrsila!!!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #267 on: May 27, 2012, 05:48:43 AM »
Pokusati nastaviti ili otpoceti novu?  :D

Offline Adam

• View Profile
MRpricica
« Reply #268 on: May 27, 2012, 12:52:38 PM »
nema smisla nastavljat.. :D

Offline bo8an

• View Profile
MRpricica
« Reply #269 on: May 27, 2012, 04:43:33 PM »
pochinjite novu  ;D
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #270 on: May 27, 2012, 05:38:36 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa
« Last Edit: May 27, 2012, 05:50:32 PM by Nemanja »

Offline Nemanja

• View Profile
MRpricica
« Reply #271 on: May 27, 2012, 05:51:00 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #272 on: May 27, 2012, 05:54:09 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova

Offline Nemanja

• View Profile
MRpricica
« Reply #273 on: May 27, 2012, 05:58:49 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #274 on: May 27, 2012, 06:00:57 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao

Offline LUKA

• View Profile
MRpricica
« Reply #275 on: May 27, 2012, 06:03:50 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da
But if you never try, you\'ll never know..

Offline Nemanja

• View Profile
MRpricica
« Reply #276 on: May 27, 2012, 06:16:39 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje

Offline nezo

• TroubleMaker
    • View Profile
MRpricica
« Reply #277 on: May 27, 2012, 06:45:29 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove

\"40_years_bmw_3_series_images_18.jpg\"

Offline Nemanja

• View Profile
MRpricica
« Reply #278 on: May 27, 2012, 06:53:44 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #279 on: May 27, 2012, 06:57:23 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto