Author Topic: BMW M3 e36  (Read 2445 times)

Offline stefan123

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #100 on: May 17, 2008, 06:23:07 PM »
Predlazem da se ova tema odmah LOCK-uje ! da nebi bilo jos 453546843 strana price sta i kako i da li je treba pazit i da li dobro vozi itd itd...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline devil_may_cry

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #101 on: May 17, 2008, 06:33:35 PM »
nope,neka marko slike ubaci prvo,reka je da ce sutra ;)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

mustang_GT

• Guest
BMW M3 e36
« Reply #102 on: May 18, 2008, 12:47:46 PM »
i ja sam cuo sve. neka si ti ziv i zdrav pa sve ostalo ko shisha. ljudi se na greske uce i nadam se da ces iz ovoga i ti nauchit ponesto. nemojte ga ljudi cerat da kachi slike ako nece. sad sta je tu je i drugi put pamet u glavu.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #103 on: May 18, 2008, 12:52:33 PM »
ja bi ga samo da ga nacjeram da mi da broj telefona koji je u funkciji, jer ona dva iz "adresara" nisu.Interesuju se neki momci da kupU beNvea, zato mi treba.Ajde davaj
slam.poke.drop.tuck.dope

Braveheart

• Guest
BMW M3 e36
« Reply #104 on: May 18, 2008, 01:49:30 PM »
Evo ovako ljudi , sad sam iz bolnice , tj. bio sam u posjetu ovome nesretnome covjeku sto ga udarih , pa sam se malo oraspolozio kad sam vidio da je bolje , tako da sad imam konacno hrabrosti da napisem nesto vise o ovome sto se desilo....cuo sam mnoge verzije o tome kako i sta se desilo , pa cak i neke smijesne da sam "dizao rucnu po pravcu , i da sam dao gas kada je trebalo zakociti...."uglavnom , desilo se to sto se desilo , nazalost , sve bi bilo ok samo da taj nesretni covjek nije povrijedjen , ali sta je tu je sad nema nazad , najvaznije je da se on u potpunosti oporavi , a ja cu odgovarati za svoju glupost , to je sada najmanji problem. Ovo sve sto se desilo je cista moja greska i glupost , evo vec otprilike mjesec i vise dana koliko sam aktivno vozio BMW-a , jednostavno nisam umio popustiti i to je ono sto me je prvenstveno dovelo u ovu jako neprijatnu situaciju. Toliko sam se bio srodio sa tim autom , da sam bukvalno mislio da mogu sve da radim s njime , sto je jel' mana nas mladih , sto uvjek mislimo "ne moze se to meni desiti"....cinjenica je ta , da sam ja prvi put sjeo da vozim zadnju vucu u ovoga BMW-a , koji jel ima 280 ks , bez shpere , bez ikakvih el. pomagala, i umislio da mogu sve...to je najgori vozacev neprijatelj , kad on sam misli da sve moze i sve zna , a ustvari nazalost , nije tako...i moja je cista glupost sto sam po prvoj kisi toga dana krenuo da brzam i da malo brze vozim....iako , opet kazem , bukvalno sam se srodio bio sa tim autom , radio sam maltene sto sam htio  i po kisi i po suvome , kazna je morala doci. Samo mi je jakooooooooo zao sto taj jadni covjek mora da ispasta zbog mene i moje gluposti , ali ja i moja porodica smo tu za njega sto god mu zatreba , tako da mislim da ce sve na kraju biti ok , kako je moglo biti....i rekao sam poslije svega ovoga , svaka cast BMW-u , ali nikad vise u njega! ne zbog straha , nego jednostavno ne bih se vise osjecao sigurno da opet vozim tu marku....puno pozdrava i nadam se da se vidimo uskoro sa nekim novim ljubimcem.

Offline bo8an

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #105 on: May 18, 2008, 02:01:14 PM »
uh, da ako se brzo opravi taj covek, pa za drugo ce se lako
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline brzi_pas

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #106 on: May 18, 2008, 02:01:55 PM »
Brate, cuo sam da si udario auto, ali nishta dalje....Samo da se taj covjek oporavi i ne bude imao nekih kasnijih posledica, a ti.... "pa na greshkama se uci"- nazalost, izasao si iz ovoga puno "pametniji" tako da je sreca sto nisi i ti povrijedjen....Bice kola, bice svega, samo da ne "odgovarash" previshe!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline stefan123

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #107 on: May 18, 2008, 02:03:02 PM »
Daj mu ti sto oce samo neka te ne tuzi......i sledeci put pamet u glavu....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline vuki

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #108 on: May 18, 2008, 04:47:46 PM »
brate, svi su ti vec rekli... to je skola. dobro je kako je moglo bit. izdrzi sad pritisak....a kola ce vazda bit  ::yes::

Offline devil_may_cry

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #109 on: May 18, 2008, 07:09:34 PM »
malo se smiri i zaboravice se...eo ti primjer,jes da je off al ajde :)da sam beverly S drugu,ja sam iza bio..120 kmh je vozi,kocenje,pa smo udarili u momke,raznijeli ih,obojica u kbc,vozac i kbc,mene nista...nisam smio kuci doc od oca,3 dana sam se na selo zakljuca.mislio sam nikad vise ni u kola ni na motor,na kraj se posle nekolka mjeseca sve zaboravilo,i daje mi vise no ikad hahah :D znaci kola ce bit,svega ce bit,samo po cio dan idi kod toga coeka,jer ako te tuzi,ugasio si..

Offline Domo_TS

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #110 on: May 18, 2008, 08:43:38 PM »
drago mi je da ti nishta nije bilo. iskreno mi je zao ovog covjeka i nadam se da ce se brzo oporaviti, a M-a ko j.be.ovo je shkola za sve nas! svi moramo oprezno vozit jer nikad ne znamo gdje cemo naletit na opasnost.kola ce vazda bit, za to se ne sjekiraj.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
BMW M3 e36
« Reply #111 on: May 18, 2008, 09:46:17 PM »
Ja za nesrecu tek sad procitah nisam znao!Zao mi je pod broj jedan tog covjeka pa tebe a u auto znam da su ulozene pare i ljubav i da si imao dosta planva ali bice kola samo neka si ti zdravo i dobro a i taj covjek neka se opravi da barem tu muku maknes sa vrata.Pokusaj da se dogovoris da te porodica ne goni, a sto se tice drzave tu ces izac vjerovatno sa novcanom kaznom.Jos jednom daj boze da se taj covjek oporavi bice kola, samo lagano sve ce doc na svoje bez nervoze i sjekiracije.

Offline SFU

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #112 on: May 19, 2008, 06:30:16 AM »
Bice to dobro!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

sparco

• Guest
BMW M3 e36
« Reply #113 on: May 19, 2008, 06:42:51 AM »
e moj braveheart, ovo se dalo i ocekivat , super je sto je sve proslo dobro, al zalost je sto ova tvoja prica , za koju kapu skidam, nece nikom u glavu uc , a ti cepaj dalje, bice svega, kad niko nije nepokretan ili ne daj boze mrtav sve je ok . hehehehehe ovo ti kazem iz iskustva 5 takvih sam imao situacija i jos kojekkavih drugih

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #114 on: May 19, 2008, 03:58:14 PM »
jbg brate...nek je ziva glava pa ce se sve polako zaboraviti...

Offline NSX

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #115 on: May 25, 2008, 08:40:45 AM »
Dobro je kako je moglo bit. Najskuplje se uci na svojim greskama, ali i najbolje.

GTi

• Guest
BMW M3 e36
« Reply #116 on: July 30, 2008, 10:51:00 AM »
U jebeno... Vidjeh auto tamo na Zlaticu stoji vec neko vrijeme... Ne izgleda mi nesto puno osteceno kad se gleda sa ulice, kao da nije bio neki veliki udes... Pa sto je konkretno bilo tom covjeku, pretece li?P.S.Da BMW nije na prodaju?

Offline devil_may_cry

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #117 on: July 30, 2008, 10:53:24 AM »

Offline bo8an

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #118 on: July 30, 2008, 12:56:49 PM »
i ja ga vidjo kad sam dolazio u podgoricu, na ulaz sa lijeve strane kad se dolazi od kolasina, bas ne izgledase mnogo slupan
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline Domo_TS

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #119 on: July 30, 2008, 12:58:37 PM »
ja ga vidjeh samo od pozadi...