Evo ovako ljudi , sad sam iz bolnice , tj. bio sam u posjetu ovome nesretnome covjeku sto ga udarih , pa sam se malo oraspolozio kad sam vidio da je bolje , tako da sad imam konacno hrabrosti da napisem nesto vise o ovome sto se desilo....cuo sam mnoge verzije o tome kako i sta se desilo , pa cak i neke smijesne da sam "dizao rucnu po pravcu , i da sam dao gas kada je trebalo zakociti...."uglavnom , desilo se to sto se desilo , nazalost , sve bi bilo ok samo da taj nesretni covjek nije povrijedjen , ali sta je tu je sad nema nazad , najvaznije je da se on u potpunosti oporavi , a ja cu odgovarati za svoju glupost , to je sada najmanji problem. Ovo sve sto se desilo je cista moja greska i glupost , evo vec otprilike mjesec i vise dana koliko sam aktivno vozio BMW-a , jednostavno nisam umio popustiti i to je ono sto me je prvenstveno dovelo u ovu jako neprijatnu situaciju. Toliko sam se bio srodio sa tim autom , da sam bukvalno mislio da mogu sve da radim s njime , sto je jel' mana nas mladih , sto uvjek mislimo "ne moze se to meni desiti"....cinjenica je ta , da sam ja prvi put sjeo da vozim zadnju vucu u ovoga BMW-a , koji jel ima 280 ks , bez shpere , bez ikakvih el. pomagala, i umislio da mogu sve...to je najgori vozacev neprijatelj , kad on sam misli da sve moze i sve zna , a ustvari nazalost , nije tako...i moja je cista glupost sto sam po prvoj kisi toga dana krenuo da brzam i da malo brze vozim....iako , opet kazem , bukvalno sam se srodio bio sa tim autom , radio sam maltene sto sam htio i po kisi i po suvome , kazna je morala doci. Samo mi je jakooooooooo zao sto taj jadni covjek mora da ispasta zbog mene i moje gluposti , ali ja i moja porodica smo tu za njega sto god mu zatreba , tako da mislim da ce sve na kraju biti ok , kako je moglo biti....i rekao sam poslije svega ovoga , svaka cast BMW-u , ali nikad vise u njega! ne zbog straha , nego jednostavno ne bih se vise osjecao sigurno da opet vozim tu marku....puno pozdrava i nadam se da se vidimo uskoro sa nekim novim ljubimcem.