evo konacno i malo novosti od mene....auto je konacno odradjen i doveden u red po "mojim standrardima" (za sad naravno)....uradjeno je dosta i evo liste nekih stvari koje su promijenjene/dodate na autu od kada je isti u mome vlasnistvu:- prednji diskovi , prednje i zadnje kocione plocice , prednji amortizeri , zadnje spirale , spone naprijed , silen blokovi naprijed , jabucice , kocioni senzori , svi silen blokovi pozadi , pobrisane greske iz kontrolne jedinice , zamjenjeni svi filteri , ulje Castrol TWS , muzika stavljena , cd mp3 pioneer , prednji spojler , prednji usisnici vazduha za kocnice , maglenke , centralna brava na daljinski, komplet novi brisaci sa rucicama brisaca , 2 nove gume , svi kajsevi , natezaci , svjecice....to su neke od bitnijih stvari , ostaje jos dosta da se radi ali od sada cu ici polako , ovo sam prvo morao da dovedem u red,ostao mi je jos jedan malo veci problem , a to je lose kvacilo ali za sada se nema dovljno novca za novi set kvacila zato cu jedno vrijeme voziti ovako...i htio bih da se ovom prilikom zahvalim svima koji su mi pomogli , na bilo koji nacin prilikom rada na autu , a ima ih dosta , ne bi ih nabrajao sada... e sad da vas vise ne bih smarao , evo nekih slicica , i jedan mali kratki klip ..... puno pozdrava ::bleh::

http://www.youtube.com/watch?v=_PlwFsnveUM