Author Topic: Forum  (Read 17484 times)

Offline MUGEN

• View Profile
Forum
« Reply #800 on: December 27, 2010, 05:01:56 PM »
nema slike u potpisu davore ? :Dili sam ja corav pa je ne vidim ? :)
Izbrisan clan

Offline Voland

• View Profile
Forum
« Reply #801 on: December 27, 2010, 05:05:39 PM »
@smfilip, kad smo vec kod toga, mozes li ovaj moj nick ''okrecit'' u crveno  ::msn-wink::
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #802 on: December 27, 2010, 05:07:35 PM »
Madjo , mora da ti je Voland uklonio od kad je crven :)

Majka mi je rekla da moze ...

Offline stefan123

• View Profile
Forum
« Reply #803 on: December 27, 2010, 05:07:44 PM »
Ne, boje nickova idu prema titulama :)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline MUGEN

• View Profile
Forum
« Reply #804 on: December 27, 2010, 05:08:44 PM »
kazacu ja volandu samo li ga vidim :PPPPPP ghostface
Izbrisan clan

Offline zbeka

• View Profile
Forum
« Reply #805 on: February 10, 2011, 10:34:16 PM »
Moze li ko da podesi da se velicina avatara sama resize-uje prilikom upload-a slike, da se ne cimam/o prilikom promjene slike za profil  heh

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #806 on: February 16, 2011, 02:36:39 PM »
A ne radi se to toliko cesto da bi se sad oko toga zezali,lakse je da svak sebi promjeni dimenzije :)Ako ima jos neko neke predloge za forum,slobodno recite,necemo vas tuci :)
« Last Edit: February 16, 2011, 02:38:22 PM by smfilip »

Offline tmBROTHER

• View Profile
Forum
« Reply #807 on: February 18, 2011, 03:36:24 PM »
Evo ovako ljudi malo sam se iznervira. Ovo u vezi oglasa, trebalo bi malo da se poostre pravila po tom pitanju. A to znaci, da iskljucivo oglas moze da vazi onaj koji ima fotografiju toga dijela sto se prodaje, jer u protivnom oglas  se brise ISTOG MOMENTA KAD TO MODERATOR UOCI. Mislim da je ovo pravilo veoma vazno, neko stavi oglas i sad moras ga premolit da stavi toku da u stvari vidis kako je to i u kojem je stanju.Ja ocekujem od admina da ovo pravilo bude uvedeno. ::msn-wink::
« Last Edit: February 18, 2011, 04:56:34 PM by tmBROTHER »

Offline Bole

• View Profile
Forum
« Reply #808 on: February 18, 2011, 04:29:08 PM »
potpisujem manijace ::msn-wink::

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #809 on: February 18, 2011, 05:48:23 PM »
postavljeno je to pravilo ima par dana, vazi za sve nove oglase,pogledaj pravila u podforumima :)

Offline tmBROTHER

• View Profile
Forum
« Reply #810 on: February 18, 2011, 07:35:13 PM »
jes no se ne pridrzavaju toga o tome se radi  ::msn-wink::

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #811 on: February 19, 2011, 11:34:32 AM »
ja nisam jos nikoga uhvatio da se nije pridrzavao pravila od kada su postavljena... a moderatori imaju sad sistem za kaznjavanje,pa se to lako rijesi :)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #812 on: February 19, 2011, 03:36:09 PM »
Offujem sto jes-jes da se ne lazemo!Samo me interesuje ako offuje jos neko zasto se samo meni obrise post?

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #813 on: February 19, 2011, 03:44:33 PM »
navedi konkretan primjer,ne vjerujem da se neko nameracio bas na tebe :) morate svi shvatiti da nije lako pregledati svaku temu svaki cas da bi se uklonio off,pa nesto moze i da promakne...zato je najbolje da autor teme koristi opciju: "prijavi uredniku" za svaki post za koji smatra da je off,a mi cemo vidjeti je li prijava opravdana...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #814 on: February 19, 2011, 04:11:10 PM »
Nebih navodio, jer ne vjerujem da se neko na mene nameracio...   suck_krTo sam primijetio u poslednjih par dana, pa sam morao prijaviti!

Offline Voland

• View Profile
Forum
« Reply #815 on: February 21, 2011, 09:01:43 PM »
E ovako, neke stvari odje stvarno vise nemaju smisla!Kao prvo, mene ljudi prozivaju po forumu jer su vjerovatno mentalno retardirani, pa im kapiranje nije jaca strana, i to nedaj boze da neko izbrise, ne, ne nego se pocinje od mojih postova! Prije svega mislim na clana DUKU koji se usudio meni javno da prijeti!!!! I da govori sto je meni bolje da radim!!!!!! A onda se moj post obrise, e stvarno necemo tako! ALOOOO, sto on misli da je, nego se necu ja ciganisati kao on, recu ono sto su izbrisali da ce i on doc na okupljanje, pa da vidim smije li u facu to da mi kaze, pa da vidimo ko dje stoji!Dalje, oglasi. Stvarno nije u redu da se neko uloguje na forum i prvi post stavi u oglase, pa kakav je to forum dje narod dolazi samo zbog oglasa?! Aj, razumijem da je nesto rijetko, no vecinu tih dijelova mozete naci ispred zgrade! Samo spamuju forum. A ogranicenje je sa 30 spusteno na 15!Predstavljanje clanova, mislim da bi trebalo pod obavezno, sta smo mi onda odje sto se znamo licno? Ima ljudi koji kace klipove dje voze iznad ogranicenja, i cisto zarad njih, a bogami i nas, da znamo ko dolazi na forum. A o ljudima koji imaju 0 postova necu ni da pricam... Ni da se makar ne predstave.Pa da vidim ko ce mi ovo izbrisat, i rec da nisam u pravu...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #816 on: February 21, 2011, 09:06:46 PM »
ja sam upozorio clana duku,nisam brisao nista,da mogu da se sjetim,tako da za dalje ne znam nista...oglasi...brisemo sve sto stignemo,i ja sam spustio granicu na 15, iz razloga sto se broj postova na forumu smanjio dosta,pa moze da se procjeni i posle 15 postova da li je neko dosao na forum samo zbog oglasa...predstavljanje clanova-nisam ni ja za to,ali ima dobru stranu sto vidis da li je nko voljan da doprinese ovom forumu,ko dodje samo nesto da vidi,nece se predstaviti,jer nema zivaca,sto znaci da ce imati 0 poruka,kad dodje do brisanja clanova :D

Offline Voland

• View Profile
Forum
« Reply #817 on: February 21, 2011, 09:12:11 PM »
Ne treba ti da upozoris duku, ja sam onim postom iznad, jer to prelazi iz forumskog u lini obracun. A nisam tebi govorio ono na cat, no drugom, jer je on bio zadnji u temu od moderatora.A sad reci, sto ce ljudi na forumu ako nece da doprinesu istom?

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #818 on: February 21, 2011, 09:19:31 PM »
Voland je po meni u pravu, ili treba sve ljude bez izuzetaka suspendovati kao sto je bilo jedno vrijeme, ne kazem za gluposti kao u pocetku ali za prijetnje i teze uvrede! Po meni nebi bilo u redu da se druga strana (konkretno u ovom slucaju VOLAND) kazni za ovaj odgovor na prijetnju! (samo mozda nebi trebalo ovako javno nego obavijestiti suprotnu stranu da ima PM i poslati poruku)A sto se tice oglasa i ostalog off-a, ukoliko moderatori ne mogu da stignu da odradjuju svoje zadatke (par njih nisam vidjeo bas odavno) ovlastiti nove stare stalne clanove!Pravilo o predstavljanju je na vecini foruma pravilo broj 1 isad predlog: na par foruma sam obavijesten mailom da ukoliko budem neaktivan duze od mjesec dana nalog ce mi biti privremeno suspenodovan (bice mi zabranjen ulaz na neke djelove foruma) i ako se to bude produzlo na duze vrijeme... nalog ce biti trajno obrisan!

Offline Voland

• View Profile
Forum
« Reply #819 on: February 21, 2011, 09:24:09 PM »
Ja sam na jedan britanski forum, i daju ti rok od nekih 5 dana da se predstavis, ako se ne predstavis brisu te. I ima pravilo po kom nemas pravo na avatar ako nemas 10 postova, i ide prica full o kolima.... Zna se ko sta radi!