Author Topic: Forum  (Read 17134 times)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #820 on: February 21, 2011, 09:27:53 PM »
Ja sam ga upozorio sa gledista administratora-znaci dobio je 5% warna...ja sto mogu da stignem radim,i radim kako najbolje znam,ako se nekome ne svidja,rado cu mu ustupiti svoje mjesto...takodje,ja ne mogu,tj nisam ovlascen,jer je ovo privatni forum da dodajem ili brisem moderatore...Ono sto svakako mozete i TREBA da koristite je opcija: prijavi uredniku,pomazete nam sa tim dosta,ovako moze da promakne dosta toga...

Offline Filip

• View Profile
Forum
« Reply #821 on: February 21, 2011, 09:33:32 PM »
E ovako, ja sam rekao da ce post biti izbrisan i ja sam ga izbrisao. Ostavio sam Dukin post, jer imas pravo da znas sto ti je covjek reka, dalje cim si vidio i odgovorio prijetnjom na prijetnju to sam izbrisao jer se to ne radi javno nego na private. tako da nije bilo potrebe i ovdje da prijetis. Ako ti je post izbrisan nije bez razloga, i nije u redu da ponavljas isto! Tako da ces i ti kao i Duka bit opomenut! Nadam se da ce te nesuglasice rijesit mirnim putem.Pozdrav ;)

Offline Voland

• View Profile
Forum
« Reply #822 on: February 21, 2011, 09:36:48 PM »
Ja da budem opomenut? Sta neko ce meni da prijeti, a ja  da mu ne kazem nista? Da izbrises to, da ne vidi? Sta da ga cekam da dodje on lajn pa da pisem??????? Necu ko ciganin na pm da idem, ako on jevno i ja javno!Kakav ti je to forum dje se to pusta? Zapitaj se malo ko drzi ovaj forum zivim? Koliko je aktivnih clanova, koji sebe smatraju MR-om? Ako ih nadjes preko 20.......... Pa vidji kako ces se prema njima ophoditi
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline Bole

• View Profile
Forum
« Reply #823 on: February 21, 2011, 09:50:09 PM »
"Ja bi tu reka nesto, al ja se tu ama bas nista ne razumijem"  really!

Offline Filip

• View Profile
Forum
« Reply #824 on: February 21, 2011, 09:51:31 PM »
Ne moras cekat da dodje online pa da mu pises, njemu ce privatna poruka uvijek da stigne. Drugo je sto je tebi stalo da drugi vide kako si ti reagovao na to! Nisi ti dobio opomenu u smislu neke kazne, vec da se ne ponasa vise kao sto si reagovao, sto mislis kako bi izgledao forum da smo ostavljali sve svadje i prijetnje izmedju clanova a bilo ih je prije, vrlo neozbiljno bi izgledalo za nekoga ko bi htio oz\biljnije da pristupi forumu. Tako da se za takve stvari koristi pm. Za sve nas clanove postoji nivo upozorenja i Duki je trenutno odredjen 5% a ti si opomenut da se vise ne ponasas onako. Dalje, sigurno da ja kao clan simpatisem neke clanove vise od drugih i to je normalno jer se vise druzimo, ali kao moderator u nekim situacijama kao sto je ova moram biti objektivan. Ako se nekome ne svidja kako ja obavljam ovu funkciju fino peticiju lupite i ja picim :) Ali cu svaki put stojati iza svakog mog posta i kad izbrisem i kad ostavim, ja cu rec da sam ja to napisao u uradio!

Offline Voland

• View Profile
Forum
« Reply #825 on: February 21, 2011, 09:57:14 PM »
Ne odgovaram mu ja javno radi ostalih, no radi njega, kad osnovnu kulturu nema, i drugi ce vidjet kakav je, a ne da se zataska to! A vas posa je da brisete to poslije, velim poslije, ne odma.I sad ono za predstavljanje i oglase.... Sjedite nedje koliko vas je, pa fino uzmite ovo sto smo rekli, i vidjite sto cete.
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #826 on: February 21, 2011, 10:02:07 PM »
,ako se nekome ne svidja,rado cu mu ustupiti svoje mjesto....
Niko ne trazi da se obrisu moderatori koji rade i koji su redovni, ali vjerovatno ima neaktivnih koji rijetko ulaze...Tako da samim tim veci dio posla je na vas nekoliko koji ne mozete non stop biti online!
Koliko je aktivnih clanova, koji sebe smatraju MR-om? Ako ih nadjes preko 20.......... Pa vidji kako ces se prema njima ophoditi
Stari/stalni/redovni-svakodnevni clanovi se zna ko su!   ::wub::
Dalje, sigurno da ja kao clan simpatisem neke clanove vise od drugih i to je normalno jer se vise druzimo, ali kao moderator u nekim situacijama kao sto je ova moram biti objektivan. Ako se nekome ne svidja kako ja obavljam ovu funkciju fino peticiju lupite i ja picim :) Ali cu svaki put stojati iza svakog mog posta i kad izbrisem i kad ostavim, ja cu rec da sam ja to napisao u uradio!
Svaka cast! Ako se budes kandidovao za presjednika drzave IMAS GLAS! Salu na stranu, nemam zamjerku na moderatore ponaosob, samo kazem da vas je mozda malo aktivnih i da ne stizete sve da ispratite blagovremeno! I dobro je kad covjek stoji iza svog postupka!  ::thumbsupup::

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #827 on: February 21, 2011, 10:04:23 PM »
meni iskreno je lakse da se brise s vremena na vrijeme iz oglasa nego da se blokira sad svima ispod 30 postova pregledanje i postavljanje oglasa,jer neko mozda oce da kupi nesto na forumu,ne da postavi oglas... tako da bih ja to za sad ostavio tako, a sto se tice predstavljanja,to nek vide ostali izmedju sebe,meni svejedno

Offline Filip

• View Profile
Forum
« Reply #828 on: February 21, 2011, 10:09:13 PM »
mozda bi bilo prakticno da se clanovi koji se prijave na forum npr danas njih 10 i ne predstave se u roku od 7 dana, da im se posalje poruka tipa "u slucaju da se u narednih 3 dana ne predstavite/aktivirate vas nalog, vas profil ce biti izbrisan" ili tako nesto.... rok od 10 dana ukupno je dovoljan za nekoga da se aktivira ili ne.... mada to je dosta posla za administratora....  tako da je mozda bolje da se svakih mjesec dana brisu clanovi koji su bas neaktivni tacnije sa 0 postova... lakse je za administratoru.. Upravo sam pobio svu moju pricu o aktiviranju :))))
« Last Edit: February 21, 2011, 10:10:53 PM by Filip »

Offline Bole

• View Profile
Forum
« Reply #829 on: February 21, 2011, 10:16:51 PM »
OK eo da i ja recem nesto, ja bi i to Filipe i ja bi i obrisa ove sto nisu ulazili npr godinu dana na forum...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #830 on: February 21, 2011, 10:27:01 PM »
brisu se sjutra svi koji nisu pristupili svom nalogu preko 180 dana...

Offline zbeka

• View Profile
Forum
« Reply #831 on: March 01, 2011, 11:15:57 AM »
ubacite jos koji smajlic, npr sa logom auta

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #832 on: March 02, 2011, 09:20:31 PM »
evo nekih smajlija novih :) :jeep: :slep: :cao: :audi: :golf4: :golf2:

Offline RenaultManiak

• View Profile
Forum
« Reply #833 on: March 02, 2011, 09:25:37 PM »
Moze li neki vezan za Reno? :) heh
Pas koji laje, nije dobro skuvan!

Offline stefan123

• View Profile
Forum
« Reply #834 on: March 02, 2011, 09:30:29 PM »
a ne no 1080p smajlije :p
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #835 on: March 02, 2011, 09:33:48 PM »
Moze li neki vezan za Reno? :) heh
nisam uspio da nadjem,ako nadjes,javi mi link,ubacicu :)

Offline Andrijav5

• View Profile
Forum
« Reply #836 on: March 03, 2011, 07:15:59 AM »
Koje je ovo predzadnje auto u smajlice  ::big_boss::  :golf4:  ::wub::

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #837 on: March 03, 2011, 08:43:19 AM »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #838 on: March 03, 2011, 08:43:55 AM »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #839 on: March 03, 2011, 08:44:28 AM »
    (Nije htjelo da mi posalje sve smajlice odjednom pa sam ih zato iz tri puta slao.)Smfilip ubaci jos ovih obicnih male rezolucije...
« Last Edit: March 03, 2011, 08:59:57 AM by 2fast4you »