E ovako, neke stvari odje stvarno vise nemaju smisla!Kao prvo, mene ljudi prozivaju po forumu jer su vjerovatno mentalno retardirani, pa im kapiranje nije jaca strana, i to nedaj boze da neko izbrise, ne, ne nego se pocinje od mojih postova! Prije svega mislim na clana DUKU koji se usudio meni javno da prijeti!!!! I da govori sto je meni bolje da radim!!!!!! A onda se moj post obrise, e stvarno necemo tako! ALOOOO, sto on misli da je, nego se necu ja ciganisati kao on, recu ono sto su izbrisali da ce i on doc na okupljanje, pa da vidim smije li u facu to da mi kaze, pa da vidimo ko dje stoji!Dalje, oglasi. Stvarno nije u redu da se neko uloguje na forum i prvi post stavi u oglase, pa kakav je to forum dje narod dolazi samo zbog oglasa?! Aj, razumijem da je nesto rijetko, no vecinu tih dijelova mozete naci ispred zgrade! Samo spamuju forum. A ogranicenje je sa 30 spusteno na 15!Predstavljanje clanova, mislim da bi trebalo pod obavezno, sta smo mi onda odje sto se znamo licno? Ima ljudi koji kace klipove dje voze iznad ogranicenja, i cisto zarad njih, a bogami i nas, da znamo ko dolazi na forum. A o ljudima koji imaju 0 postova necu ni da pricam... Ni da se makar ne predstave.Pa da vidim ko ce mi ovo izbrisat, i rec da nisam u pravu...