Author Topic: Forum  (Read 17243 times)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #280 on: January 24, 2009, 04:06:20 PM »
@SFU: ta opcija postoji,prvo ides na Show unread posts since last visit. , pa onda na " Mark ALL messages as read " koje se pojavljuje i sa donje i sa gornje strane neprocitanih topica...@vi sto trazite brisanje naloga: nalog ne moze biti obrisan zbog integriteta baze, ali moze biti suspendovan,ako navedete razloge zbog kojih zelite da to bude uradjeno...

Offline SFU

• View Profile
Forum
« Reply #281 on: January 24, 2009, 04:55:28 PM »
to moze "prvi put" ali ako izadjem i opet udjem oni koje nisam prochitao nisu u "unread" - da poludim!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #282 on: January 26, 2009, 10:51:28 PM »
Koji je kralj lagano zakljucao temu totalni off i mjesto za rasprave.....  ::bash::
« Last Edit: January 26, 2009, 10:58:15 PM by Marinovic »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #283 on: January 26, 2009, 10:57:41 PM »
Mak'i tu zelenu boju ol :tease: :tease: :tease: rofl rofl roflZBILJA JELI.......KO SE SPRDA SA OVIM NARODOM ODJE NA FORUM........MISLIM NEMA LOGIKE..........AKO IMA NEKA JE NAPISE TAj KOJI JE ZAKLJUCA.....ALI NEKA NE SASTAVLJA RECENICU DUGO....NO ODMAH.......... lolOvo je prijedlog.
« Last Edit: January 26, 2009, 10:59:28 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #284 on: January 26, 2009, 11:02:08 PM »
Moze ovako fukso, i vidji pm...I zbilja nzm koje je stvarno problem 10 dana ste bossovi i vec tortura jbt....Taj topik odavno postoji i tu se razne zajebancije pisu i sam mu naslov kaze da se tu svasta pise, sad to sto vama ne odgovara to sto se pise protiv vas to stvarno ne treba da bude nas problem niti da se to kukavicki bez rijeci zakljucava, no fino i vi na tapet pa da vidimo koji je problem i probamo ga rijesit,jer ovako definitivno ne funkcionise...I interesantno je da svo ovo vrijeme ovu temu gledaju shadow i administracija i niko nista....  suck_kr
« Last Edit: January 26, 2009, 11:04:51 PM by Marinovic »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #285 on: January 26, 2009, 11:04:05 PM »
Baksaze vidji ti PM!
Moze ovako fukso, i vidji pm...I zbilja nzm koje je stvarno problem 10 dana ste bossovi i vec tortura jbt....Taj topik odavno postoji i tu se razne zajebancije pisu i sam mu naslov kaze da se tu svasta pise, sad to sto vama ne odgovara to sto se pise protiv vas to stvarno ne treba da bude nas problem niti da se to kukavicki bez rijeci zakljucava, no fino i vi na tapet pa da vidimo koji je problem i probamo ga rijesit,jer ovako definitivno ne funkcionise...
Za ovo stavrno potpis.........Ono nemoj ko da se uvrijedi........ali NEMA SMISLA, ONO NIJE LOGICNO
« Last Edit: January 26, 2009, 11:12:41 PM by tuningmaniak »

durango

• Guest
Forum
« Reply #286 on: January 26, 2009, 11:08:07 PM »
vidjet cemo ko je zakljucao i zasto!

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #287 on: January 26, 2009, 11:08:59 PM »
Ma nemoj ti nista gledat,no reci trutu od brata da se dize  :tease: (kad zapatase total off temu odjen mozemo...  rofl)Al zbilja mislim da sam sve reko kako bi treblao, i ako je ono neka uvreda, molicu odmah ban da mi se dadne.. Aj durango drzimo te za rijec, pa javljaj.... jer zbilja nema smisla...Jer mislim da svi mi evo zadnjih deset dana pisemo istinu,a to sto pojedinim sa vlasti to ne odgovara to nije nasa stvar i nemoraju samo oni slusat ono sto njima odgovara....ipak mislim da je nas mnogo vise u pravu...I mislim da bi se zajednica admina i modova trebala zajedno konsultovati oko nekih stvari,tj treba uvest ijednu sobu koju ce samo oni moci vjdjet a ne ovako neko zakljuca temu,a drugi admin nema pojma o otme...
« Last Edit: January 26, 2009, 11:11:37 PM by Marinovic »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #288 on: January 26, 2009, 11:13:45 PM »
Micko imas PM.

durango

• Guest
Forum
« Reply #289 on: January 26, 2009, 11:17:08 PM »
mi vec imamo te sobe koje vi ne vidite i dogovaramo se.ne zelim da neko bude ostecen na forumu i svako moze da iznese svoje misljenje i stav,tu nema problema ali pravila foruma se moraju postovati!to je jedino sto zahtjevamo,sve ostalo je stvar dogovora!je li uredu da se jedan clan buni sto mu je obrisan off???

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #290 on: January 26, 2009, 11:18:15 PM »
je li uredu da se jedan clan buni sto mu je obrisan off???
jel se ovo sad na mene odnosilo ?
Micko imas PM.
I ti Milodarka

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #291 on: January 26, 2009, 11:20:34 PM »
je li uredu da se jedan clan buni sto mu je obrisan off???
jel se ovo sad na mene odnosilo ?
Micko imas PM.
I ti Milodarka
Dje se stalno guras to  :tease:........ rofl rofl rofl
mi vec imamo te sobe koje vi ne vidite i dogovaramo se.ne zelim da neko bude ostecen na forumu i svako moze da iznese svoje misljenje i stav,tu nema problema ali pravila foruma se moraju postovati!to je jedino sto zahtjevamo,sve ostalo je stvar dogovora!je li uredu da se jedan clan buni sto mu je obrisan off???
Zavisi ako je bezobrazno obrisano, ima pravo da se buni.........zato sto je to odje redovno, jer ako ne odgovara moderaturu on obrise, a ostalo drugo moze u off da ide.

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #292 on: January 26, 2009, 11:22:02 PM »
Dje se guram nosorogu jedan   fyou1xaxaxaxaxaxa  ::wub::

durango

• Guest
Forum
« Reply #293 on: January 26, 2009, 11:22:26 PM »
zivota mi ne znam kako je to bezobrazno brisanje off-a.postojao je off u jednoj temi i on je obrisan.momak isprovociran time svasta je ispisao admin i mod timu!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #294 on: January 26, 2009, 11:25:25 PM »
Pa to bezobrazno je (nemoj zamjerit samo primjer) npr kad neko tebi nesto napise, nebitno spusti te na zemlju ili slicno, tebi to ne odgovara i ti to izbrises. Samo primjer, nisam ozbiljno nista mislio. Da to je to bezobrazno brisanje off-a.........a sad sto je to bilo izmedju vas necu ulazit...........
Dje se guram nosorogu jedan   fyou1xaxaxaxaxaxa  ::wub::
Sisnjaru jedan cheekkiss

durango

• Guest
Forum
« Reply #295 on: January 26, 2009, 11:27:26 PM »
e ovakomomku je izbrisan off koji se nalazio u temi o audiju 100 a on je pricao kako se drugom momku kupuje auto i stavlja na njegovo ime pa je kao njegovo itd...znaci off koji se po svim pravilima treba brisati.sta je on sve ispisao iritiran time,bolje da ne pisem.stavljena je tacka na ovo!kome je to normalno ponasanje neka se odma samobanuje!
« Last Edit: January 26, 2009, 11:33:24 PM by durango »

Offline SFU

• View Profile
Forum
« Reply #296 on: January 26, 2009, 11:43:59 PM »
Ako se sad samobanujemo shta bi ostalo od foruma? Odlichno radish posao i odrzavash spirit, motivishesh u pravom smjeru... Za mene - mladen je tebe banovao

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Forum
« Reply #297 on: January 27, 2009, 12:36:26 AM »
sfu, durango vjerovatno misli sto je mladen mene provocira - ja rekao ticu da se ne zanosi previshe sredjivanjem auta koje nije njegovo (to mu rekao kao sto bi rekao mladjem bratu, dodushe malo bucmastijem  hbeat ) i udari choek po meni ka po pranju.metaforicki. te ga ja olajava iza ledja, te stavio zabranu na renaultsport znakove...a posle sto je on pisao modovima i adminima na pm - ne znam ::beer3::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline ObeliX

• View Profile
Forum
« Reply #298 on: January 27, 2009, 01:11:29 AM »
ako se ovako nastavi,forum samo moze da propa`ne.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #299 on: January 27, 2009, 07:40:44 AM »
Cekaj mladen je banovan? Nisam u toku prosvijetlite me?A forum gubi i ono malo duha sto je imao to je oicigledno!