Author Topic: Forum  (Read 17242 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #240 on: January 13, 2009, 08:13:51 AM »
Od jutros nema LOGOUT dugmeta ako ste primijetili.

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #241 on: January 13, 2009, 10:20:39 AM »
Kad udjes nema ti izlaska  rofl

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #242 on: January 13, 2009, 10:36:03 AM »
sigurno je pokriveno ovim reklamama...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #243 on: January 13, 2009, 01:29:37 PM »
Kad udjes nema ti izlaska  rofl
rofl rofl roll2 respect
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

motorsport

• Guest
Forum
« Reply #244 on: January 13, 2009, 02:27:57 PM »
hah, vidio sam ja ovo sinoc... nesto sam prckao sa ovim reklamama pa je pokriveno... napravit cemo ::yes::

motorsport

• Guest
Forum
« Reply #245 on: January 16, 2009, 03:10:33 AM »
evo napravio sam LOGOUT dugme... moram vidjet jos ono MARK ALL POST READ....ps. vidite ove banere vi koji idete na net preko IE ????

duka

• Guest
Forum
« Reply #246 on: January 16, 2009, 07:55:28 AM »
Ne vidimo

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #247 on: January 16, 2009, 09:47:16 AM »
Ne vidim ni ja, a ne vidi se ni ovo ispod nick-a sto pise, dal je off ili online, ali mi se to samo za administratore ne vidi,za ostale vidi

duka

• Guest
Forum
« Reply #248 on: January 16, 2009, 03:19:03 PM »
Meni se to za adm. vidi

Offline Filip

• View Profile
Forum
« Reply #249 on: January 18, 2009, 09:05:18 PM »
smijesnoMolim ADMINISTRACIJU da mi suspenduju moj nalog.

durango

• Guest
Forum
« Reply #250 on: January 18, 2009, 09:08:26 PM »
sta je smjesno?

Offline Filip

• View Profile
Forum
« Reply #251 on: January 18, 2009, 09:14:42 PM »
Smijenso je to sto si se pojavio sa pricom... JA!!!!!!!!!! VLAST!!!!!!!!Sankcije!!!!!  Brisanje naloga clanovima koji su dosli na mnogo okupljanja!!!!!!!!!!Nismo mi djeca(ja jesam) ali ima strijih i dosao si sa znacima uzvika i poceo pricu. Mogao si na ljudski nacin da pitas kako ste itd.. A svaki psot do sad je bio sa nekom "prijetnjom"Nemam nista protiv toga da se forum sredi i da lici na nesto. Al i iskreno dosao si juce!!!!!!!! ne znamo ko si!!!!!!!!!!!!! a mislim da do sad nemas + ni kod jednog clana foruma!!!Ako moze da se brise moj nalog ok a ako ne moze.... hbeat

durango

• Guest
Forum
« Reply #252 on: January 18, 2009, 09:23:55 PM »
nijedan clan koji postuje pravila foruma nece biti ostecen.mozda je tebi smijesno ali ko god ne bude radio po pravilima nije mu mjesto odje!

Offline ObeliX

• View Profile
Forum
« Reply #253 on: January 18, 2009, 09:25:14 PM »
hahah,onda treba banovat` sve korisnike....

durango

• Guest
Forum
« Reply #254 on: January 18, 2009, 09:27:49 PM »
samo par ljudi krsi pravila jer su navikla na to pa je postalo "normalno"ovo moze biti extra forum ali tome moramo svi zajedno doprinijeti.

Offline Domo_TS

• View Profile
Forum
« Reply #255 on: January 18, 2009, 09:44:23 PM »
meni je ovaj forum pocheo zestoko da dosadjuje...svaka chast denisu shto je uspio da toliko dugo vremena odrzi red i ovo je sigurno jedan od najurednijih foruma u okruzenju ali... na ovaj forum se NISHTA ne deshava, nema nikakvih aktivnosti. sve se svodi na neke kafanske prepirke... neko spomene neko auto i onda 3845677 komentara kako se nekome svidja/ne svidja to auto... Ovdje ima ljudi koji stvarno znaju po neshto o kolima. oni pishu odlichne tekstove koje je vecini muka chitat... treba se malo ugledat i na ostale forume a ne gledat je li kome sluchajno izletjela iz usta neprikladna rijech i odma ga banovat... bolje i da se psuje pa da se neshto radi nego ovako... Chini mi se da je ovaj forum denisu nije najprecha stvar i da ovdje ima ljudi koji bi ga mnogo bolje aktivirali i unaprijedili al dobro... ovaj forum bi trebalo da je u bliskoj vezi sa domacim auto sportom i to je vrlo lako uraditi... ja sam se trudio da pomognem al kad to nece administracija bogame necu ni ja...

durango

• Guest
Forum
« Reply #256 on: January 18, 2009, 09:47:14 PM »
upravo to. svaka cast. aj sad svi zajedno da se aktiviramo malo.

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #257 on: January 18, 2009, 10:59:52 PM »
ja sam se trudio da pomognem al kad to nece administracija bogame necu ni ja...
E o ovome ja pricam masu vremena, kolko god da se neki clanovi trude da uspije forum ,a eto medju njima i ja pokusavam nesto kolko mogu, nema svrhe, jer bilo koji text procita svega par ljudi i to je to, nema nikakvih komentara i slicnog..... i na kraju zasto da se clanovi da kazem bzv trude kad oni koji bi trebali nece, sad necu da ulazim u rad novog addministratora, svakako treba malo reda uvesti, ali ipak ne po sistemu juce stigao i odma sve nanovo,nego pomalo, ne postoji ni forum 5 dana nego malo duze, pa se ne moze bas sve u 2 dana ni promijenit, al vidjecemo kako ce dalje stvari s novim administratorom funkcionisati i dal ce biti poboljsanja, ako on pokaze neke znakove pocece i drugi da ucestvuju, eto za pocetak konkretno ja.....Iz moje teme o motorima se moze vidjet da dosta znam i mogao bih o masu stvari do sjutra pisati, a tu je i wulfy pa da se ja i on medjusobno dopunjavamo, tu su i ostali clanovi, pa svak na svom podrucju i malo po malo moze od ovoga bit nesto.....Nego Denis mi rece da ce bit 2 nova administratora,sta je sa tim drugim ??

duka

• Guest
Forum
« Reply #258 on: January 20, 2009, 08:28:33 AM »
Mene interesuje zašto novi administratori (koji su regitrovani na forum od 2006) nisu do sad ništa pisali na forumu i time doprinosili radu foruma ?

shadow

• Guest
Forum
« Reply #259 on: January 20, 2009, 02:05:13 PM »
pratio sam s vremena na vrijeme forum al ucestvovao u 'raspravama' samo opusteno momci sto je to sad problem?