ja sam se trudio da pomognem al kad to nece administracija bogame necu ni ja...
E o ovome ja pricam masu vremena, kolko god da se neki clanovi trude da uspije forum ,a eto medju njima i ja pokusavam nesto kolko mogu, nema svrhe, jer bilo koji text procita svega par ljudi i to je to, nema nikakvih komentara i slicnog..... i na kraju zasto da se clanovi da kazem bzv trude kad oni koji bi trebali nece, sad necu da ulazim u rad novog addministratora, svakako treba malo reda uvesti, ali ipak ne po sistemu juce stigao i odma sve nanovo,nego pomalo, ne postoji ni forum 5 dana nego malo duze, pa se ne moze bas sve u 2 dana ni promijenit, al vidjecemo kako ce dalje stvari s novim administratorom funkcionisati i dal ce biti poboljsanja, ako on pokaze neke znakove pocece i drugi da ucestvuju, eto za pocetak konkretno ja.....Iz moje teme o motorima se moze vidjet da dosta znam i mogao bih o masu stvari do sjutra pisati, a tu je i wulfy pa da se ja i on medjusobno dopunjavamo, tu su i ostali clanovi, pa svak na svom podrucju i malo po malo moze od ovoga bit nesto.....Nego Denis mi rece da ce bit 2 nova administratora,sta je sa tim drugim ??