Author Topic: Forum  (Read 25295 times)

Offline SFU

• View Profile
Forum
« Reply #300 on: January 27, 2009, 09:49:13 AM »
Ne branim ga ja, 100% je neshto sjebo. Ali nemojte se zajebavat da je banovan shto se napushava s nekim preko pm ili sms! Znam da je ovim momcima zajeban poso bit novi a admin (unaprijed si omrzen)! ovakvi potezi odmazu

PS: Qrtza ti ovo ne valja

durango

• Guest
Forum
« Reply #301 on: January 27, 2009, 12:19:33 PM »
ovo se sve desava zato sto je ekipa sa foruma naviknuta da prica sta oce,dje oce i kako oce pa se u topicu umjesto o jednoj masci za auto prica o tome ko je kome kupio auto i ko vozi na plin i rjesavate ko je kome sta rekao iza ledja a kada se off obrise onda su novi admini krivi!!!onda saspi na njih jer su juce dosli na forum!!!jel to taj duh o kome sfu prica?dopustacemo minimalni off,poneku salu ali sve u granicama normale a ne ovo!forum NECE propasti jer ce ostati clanovi koji vole ovaj forum i tu ce biti da pomugnu forumu!ko zeli da odmaze neka se odma samobanuje!imate problem jer admin i mod tim smatrate babarogama i nekim ko naredjuje umjesto da to posmatrate sa strane da smo mi odje da bi nam svima bilo bolje i sjutra kada se neko uloguje na forum i udje u temu ticovog audija ne gleda ko je acidu kupio i registrovao auto!SRAMOTA!raspravu necemo dopustati a pogotovo pretnje kada smo 100% sigurni da smo posao obavili po pravilu foruma!to bi bilo to,za nas je sve jasno,idemo dalje!!!pozdrav!

Offline X3M

• View Profile
Forum
« Reply #302 on: January 27, 2009, 03:04:28 PM »
Mene samo zanima jedna stvar koja se stalno potencira kad se god pokrene neka rasprava u vezi rada moderatora i administratora - Ko ce to da dodje na forum sjutra? Preksjutra?... Nije bitno kad... Zbog kojih to supersenzitivnih buducih clanova se mora posebno pazit sto se pise? Dje su ti sto danas-sjutra (eo po godine) mogu doci i procitat neki oglas ili, ne daj Boze, naziv neke radnje i zgrozeni onim sto vide odustati od reklamiranja?Da me pogresno ne razumijete, nemam nista ni protiv novih, kao sto nisam imao ni protiv starih moderatora, ali bi se mogli svi malo opustit. Vidim i pojedini uglavnom noviji clanovi ne shvataju salu ni kad se smajli stavi. Postali ste previse ozbiljni. Relax ljudi! eto...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Forum
« Reply #303 on: January 27, 2009, 03:13:51 PM »
dzabe je izgleda stavit -  :tease: - chlanu sa kojim se znas (preko foruma) eo godinu i kusur, razmijenite ta par pm itd..ispadoh ja ljubomoran i zavidan.Al stvarno nidje slike coeka pored auta haahahhahha PEC PEC  ::msn-wink:: ::yes:: :tease:
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tequila_cg

• View Profile
Forum
« Reply #304 on: January 27, 2009, 07:10:13 PM »
Bio je negdje klip kako covjek vozi svoje auto  plane

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Forum
« Reply #305 on: January 27, 2009, 07:44:09 PM »
vidi se kako NEKO vozi auto  :tease: :party: ::big_boss:: rofl rofl
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tequila_cg

• View Profile
Forum
« Reply #306 on: January 27, 2009, 08:21:32 PM »
po glasu bi se reklo da je ono ON  :tease: ::big_boss::

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #307 on: January 27, 2009, 10:54:59 PM »
 Evo cisto da ne ispadne da smo progrubi, pohvala za postovanje dogovora u vezi oglasa, tj za nezakljucavanje tema... hvala..., jos kad bi se sve postojece mogle otkljucati bilo bi jos bolje... nadam se da ce se predlozi,naravno bolji i dalje uvazavati... pozzzz :tease:

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #308 on: January 28, 2009, 12:29:54 PM »
Eto vidis, ima pomaka.Jos samo za pocetak da maknete ono sto sam reko', to jest onu zapranu postovanja posle istog tvog posta koji si ispostov prije npr 1 dan.To je ovo. "........Sorry, but you are not allowed to double post. Please go back and edit your previous post........"
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline bmw_fan

• View Profile
Forum
« Reply #309 on: January 28, 2009, 01:08:47 PM »
a zasto to da se makne, imas li neki razlog?ps. meni je to bas sexy sto ne moze da se postuje dok ne prodje dan, pa fino editujes post i gotovo  :tease:

shadow

• Guest
Forum
« Reply #310 on: January 28, 2009, 01:51:56 PM »
nadam se da ce se predlozi,naravno bolji i dalje uvazavati...
trudicemo se da uvazimo sve dobre predloge koje budemo mogli  ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #311 on: January 28, 2009, 02:05:42 PM »
Ah to sto je Vama talijanima sexy to je kod nas bolesno happy2, no ajd ovo je sad off.Razlog je sto mozda neko ima nesto da doda, ili je nesto pogrijesio ili sto znam vec, a kad editujes desi se da neko ne procita prepravljen post, vec misli da je to onaj stari i ne ulazi uopste da ga Joped procita i moze doc do raznih nesuglasica, da ne reCem problema.

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #312 on: January 28, 2009, 02:19:31 PM »
Upravo tako, pravi razlog je dao tunimaniak, a meni ponekad nece ni posle 10 dana da primi poruku a ne posle jednog dana

durango

• Guest
Forum
« Reply #313 on: January 28, 2009, 06:36:17 PM »
vidjecemo nesto!mogu li samo da vas zamolim da se tudji oglasi ne miniraju i da se ne pravi mnogo off-a.

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #314 on: January 28, 2009, 06:43:39 PM »
To sam ja upravo i spomenuo kad sam pricao o proavilu, znaci kao obaveza za pisanje oglasa nek se stavi kontakt, pa sad dal e-mail, dal broj telefona, dal samo reci na PM. to je nebitno, uglavnom da nema spama po oglasima, nego da budu otkljucani da samo autor moze da dodaje na oglas i slicno, a moderator da ga opomene u temi samo ako nije ispostovao neko pravilo vezano za oglas (tipa nepravilan naslov i slicno, eto mozda ovo gore sto sam uveo da bude obaveza da bi se sto lakse smanjio spam)

shadow

• Guest
Forum
« Reply #315 on: January 28, 2009, 11:40:03 PM »
odlican predlog Marinovicu, to cemo primjenjivati, da svaki oglas mora da ima neki kontakt, svi oglasi bez nekog kontakta ce se brisati.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #316 on: January 28, 2009, 11:54:45 PM »
Vidis ipak je korisno ovo malo od Marinovica

shadow

• Guest
Forum
« Reply #317 on: January 29, 2009, 12:27:38 AM »
hehehe eto izgleda da zna i da bude korisno  ::msn-wink:: rofl roflsala naravno  ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #318 on: January 29, 2009, 12:33:40 AM »
Ha ma nebi se on naljutio pa sve da ga opsujes rofl rofl roflInace za ono sto ja dadoh prijedlog (ako moze), ono ispod svakog nika da stoji kao svejzdice, iliti veteran, ili junior........neznam........cisto da ne bude prazno ::msn-wink::

shadow

• Guest
Forum
« Reply #319 on: January 29, 2009, 01:44:38 AM »
 ::beer3:: tuningamanijaci a sto za pocetak ne postavite avatar cisto da ne bude prazno?  ::thumbsupup::