Author Topic: Forum  (Read 25490 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #260 on: January 21, 2009, 08:01:58 AM »
Evo i ja da kazem koju.Mozda je bolje sto su administratori anonimni, tako se mogu sprovoditi pravila bez prijetnji i ostalog (kao sto je bilo do sad).I svemu treba pristupiti postepeno, ne mogu se odjednom poostriti pravila i odma pocet sa kaznjavanjem.Toliko.

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #261 on: January 21, 2009, 09:20:17 AM »
A ja jos da predlozim,pa da vidim sto novi admini misle o tome...Da se teme u oglasima ne zakljucavaju,ali da bude strogo zabranjen spam i pisanje gluposti tipa: skupo je to, mene brat od tetke pa njegovog psa drug to prodao skoro duplo manje,ovo ne valja nista i slicno....Cisto iz razloga da bi autorima oglasa bilo lakse da ubace neku novinu, npr. ako razne stvari prodaju,pa neko se preprodajom bavi, sto znam rastura polomljena auta pa u djelove prodaje,  ili za stavljanje novih slika, promjenu cijene, ili cisto osvjezenje oglasa (npr za to da bude pravilo da se jednom u 10 dana moze osvjeziti oglas,da nebi svaki dan neki ga stavljali na vrh).... i na kraju kad se proda stvar,samo autor u temi napise prodato i mod. obrise temu, a ovako sad za sve moras nekom modu. javljat da ti otkljuca....

Offline Domo_TS

• View Profile
Forum
« Reply #262 on: January 21, 2009, 11:24:45 AM »
Imam jednu molbu, da se ne brishu postovi bez slika iz voznog parka u gradovima crne gore jer lichno meni, a mislim i josh mnogima, je zanimljivije prochitat neke informacije u vezi nekog auta, tipa ko ga vozi, kako ide, jel udarano, prodaje li se... nego samo gledati sliq. Ovo je forum, mjesto gdje treba da razmijenimo svoja znanja i iskustva pa vi kad napravite sajt onda samo slike stavite.

shadow

• Guest
Forum
« Reply #263 on: January 21, 2009, 03:45:12 PM »
Slazem se da ne treba automatski poostriti pravila da bi se clanovi bolje prilagodili, ali morate da shvatite i da prihvatite da do tog poostrenja mora doci da bismo doveli sajt na onaj nivo koji zasluzuje i nema potrebe da se sada svadjamo oko toga.Pozvao bih sve clanove da daju predloge za poboljsanje foruma, da oni koji su dobro upuceni u razne aspekte automobilizma i koji imaju neke zanimljive teme da ih postavljaju sto vise tako da nikome ne bude dosadno.

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #264 on: January 21, 2009, 05:24:41 PM »
Evo ovaj marinovic predlozi nesto, cini mi se tri posta iznda, pa eto mozda da neko protumaci  :tease:

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #265 on: January 21, 2009, 06:10:44 PM »
1. Ja sam nedje dao prijedlog, da pored svake sobe bude nick moderatora koji je sredjuje.2. Da se postovi za prodaju NE zakljucavaju, razlog, mozda prodavac treba dodat nesto ili slicno, sto je bio slucaj marinovica koji je molio 2-3dana da mu otkljucaju da bi ubacio neke novine.3. I da admini budu aktivniji.Eto nesto za sad i ja bi volio da ostali kazu sta im fali.......kad mi jos sto pane na pamet javljam ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #266 on: January 21, 2009, 06:21:01 PM »
1. Ja sam nedje dao prijedlog, da pored svake sobe bude nick moderatora koji je sredjuje.
To sam i ja ranije predlagao, i da za svaku sobu bude poseban mod. zaduzen, a opet svi da budu za sve, tj da svi sve prate, a da svak svoju sobu sredjuje, tj brise spam,opominje i sto je najvaznije aktivira se za tu sobu, da npr otvara nove teme, neke komentare,osvjezava stare teme,unosi neke novine i slicno....I da se za neke stvari vezano za tu sobu obraca samo tom modu. a ne ovako neznas koga da pitas za nesto....Za tako nesto bi mozda trebalo povecat br. moderatora,posto vidim da je par njih otislo....

Offline bo8an

• View Profile
Forum
« Reply #267 on: January 21, 2009, 06:21:11 PM »
Imam jednu molbu, da se ne brishu postovi bez slika iz voznog parka u gradovima crne gore jer lichno meni, a mislim i josh mnogima, je zanimljivije prochitat neke informacije u vezi nekog auta, tipa ko ga vozi, kako ide, jel udarano, prodaje li se... nego samo gledati sliq. Ovo je forum, mjesto gdje treba da razmijenimo svoja znanja i iskustva pa vi kad napravite sajt onda samo slike stavite.
potpis!!!!  clap2
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #268 on: January 21, 2009, 06:24:34 PM »
1. Ja sam nedje dao prijedlog, da pored svake sobe bude nick moderatora koji je sredjuje.
To sam i ja ranije predlagao, i da za svaku sobu bude poseban mod. zaduzen, a opet svi da budu za sve, tj da svi sve prate, a da svak svoju sobu sredjuje, tj brise spam,opominje i sto je najvaznije aktivira se za tu sobu, da npr otvara nove teme, neke komentare,osvjezava stare teme,unosi neke novine i slicno....I da se za neke stvari vezano za tu sobu obraca samo tom modu. a ne ovako neznas koga da pitas za nesto....Za tako nesto bi mozda trebalo povecat br. moderatora,posto vidim da je par njih otislo....
Tacno tako, kao i na mnogim ostalim forumima po svijetu. Ako ipak mi mozemo da budemo na tom nivou.Evo jos jedan, dajte uvedite  neke smajlije ljepse, savremenije, ovi su vise otislu u ...........kao ovaj
« Last Edit: January 21, 2009, 07:42:04 PM by tuningmaniak »

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #269 on: January 22, 2009, 12:53:03 PM »
I admini, sta sad, nikakvih komentara na postavljene predloge, evo vec ih par ima, oce li se usvajat sto, ili... ? Niko nista ne zbori ...  :tease:

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #270 on: January 22, 2009, 01:07:20 PM »
Evo jos prEdloga. Da na primjer, da se makne ona zaprana postovanja posle tvoga posta koji si ispostova  prije 1 dan ili slicno......
I admini, sta sad, nikakvih komentara na postavljene predloge, evo vec ih par ima, oce li se usvajat sto, ili... ? Niko nista ne zbori ...  :tease:
Ma nem tu srece, oni odmaraju

shadow

• Guest
Forum
« Reply #271 on: January 22, 2009, 05:33:41 PM »
Da vam kazem, nisam dosao ovdje da budem pupcanom vrpcom vezan za forum i da odgovorim na Vasa pitanja istog trena kada ih postavite ::bluesbrother::  e ovako, za oglase nema problema, nece se zakljucavat eto to smo usvojili al imajte u vidu da ce se brisati sve ovo sto je marinovic naveo ::yes:: smajlije kad nadjemo zanimljive ubacit cemo. moderatori kontrolisu sve sobe na forumu, tako je mnogo lakse radit nego da su vezani za jednu sobu. slike iz voznog parka se naravno brisu zato sto je to galerija slika, tako je koliko mogu da vidim od samog pocetka foruma, i ako ima kakvih komentara tamo ne brisu se dan dva pa se poslije toga izbrisu. idemo dalje sa prijedlozima?

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #272 on: January 22, 2009, 05:46:25 PM »
A za onaj prijedlog sto sam dao, sto postoji ona zabrana da posle tvog posta ne mozes ponovo otkucat ako ti treba.I da iznad svakog nika da se malo uredi, da se stavi na primjer ono veteran, junior i tako.............
« Last Edit: January 22, 2009, 05:48:21 PM by tuningmaniak »

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #273 on: January 22, 2009, 06:33:49 PM »
A dali se sadasnje teme iz oglasa mogu otljucati...  :tease:

sparco

• Guest
Forum
« Reply #274 on: January 23, 2009, 11:23:19 AM »
takva opcija ne postoji ni na jednom forumu, tako ni na ovom...
na dosta foruma ima, dje nema svi modovi su me ispostovali i izbrisali mi nalog, kako to moze odje da se sprovede u djelo  ?  vidim i filipa kulirate kad trazi suspenduje nalog ?

durango

• Guest
Forum
« Reply #275 on: January 23, 2009, 06:53:57 PM »
samo polako.dajte predloge,mi citamo,ne mora sad istog trenutka kako vi napisete mi da otkljucavamo,zakljucavamo.polako ali sigurno i odluke koje se donesu da budu konacne.svidjaju mi se ideje,moram priznati.samo navalite!

Offline brzi_pas

• View Profile
Forum
« Reply #276 on: January 23, 2009, 09:58:04 PM »
Imas li ti neku ideju?
Nobody move, nobody get hurt!

durango

• Guest
Forum
« Reply #277 on: January 23, 2009, 10:09:07 PM »
ja se jos upoznajem sa forumom,citam polako,gledam.ne sekiraj se brzi nista,ako se cega pametnog sjetim dopisat cu.

Offline brzi_pas

• View Profile
Forum
« Reply #278 on: January 23, 2009, 10:29:32 PM »
Ne sjekiram se ja ne brini  ::msn-wink:: , ali eto pade mi predlog na pamet...Sta mislish da vi koji ste kao bitni na forumu (administratori, moderatori...) i drzite ovaj forum na mjestu da se ne "otrgne kontroli" pocnete da otvarate po koju temu koja je zanimljiva???
« Last Edit: January 23, 2009, 10:38:02 PM by brzi_pas »
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Forum
« Reply #279 on: January 24, 2009, 02:09:45 PM »
evo pismena molba:Molim Vas napravite "mark all posts as read"!

PS: Qrtza ti ovo ne valja