Author Topic: Pohvala I Predlog  (Read 726 times)

525

• Guest
Pohvala I Predlog
« on: September 18, 2007, 01:00:41 PM »
Prije svega želim da kažem da mi se dopadaju idejna rješenja kojima su se vladali organizatori sajta, na?in komunikacije sa forumašima kojima znanje o automobilima nije ja?a strana i spremnost da se pomogne novim ?lanovima. Takav pristup je za svaku pohvalu. Prijatno sam iznena?en stru?noš?u posjetilaca foruma, jer se na ulici koriste potpuno drugi termini, tako da je ?ovjeku koji sabira znanja ljudi iz okruženja najbolje da kupi bicikl ili trotinet, jedino tako može biti siguran da ?e spremno do?ekati sezonu. Ne želim da budem grub ali oni koji misle da najviše znaju u stvari su najgori, a takvih je jako mnogo. Ovaj forum je definitivno svijetla ta?ka automobilizma u CG i jako mi je drago što sam ?lan istog. I na kraju kliše : SAMO TAKO NASTAVITE.Sada mi je potrebno jedno objašnjenje. Dakle, pro?itao sam u pravilniku o postavljanju oglasa da se isti zaklju?ava odmah nakon ispisa forumaša, i to da se ostavi broj telefona ili mejl adresa kako bi se ostvario kontakt. Zašto nije ostavljen prostor forumašima da se dogovore o mogu?oj primopredaji preko zadatih postova a zatim izmjenjaju brojeve telefona ili adrese ? Na ovakav na?in nam je onemogu?eno da se dogovorimo o eventualnoj trgovini, jer vrlo je mogu?e da ih bude više pa da kreator topica sam odabere ?lana kojem želi da pošalje potrebne informacije. Siguran sam da za ovo postoji logi?no objašnjenje. Hvala unaprijed i pozdrav za sve.

Offline SFU

• View Profile
Pohvala I Predlog
« Reply #1 on: September 18, 2007, 02:01:26 PM »
Sada mi je potrebno jedno objašnjenje. Dakle, pro?itao sam u pravilniku o postavljanju oglasa da se isti zaklju?ava odmah nakon ispisa forumaša, i to da se ostavi broj telefona ili mejl adresa kako bi se ostvario kontakt. Zašto nije ostavljen prostor forumašima da se dogovore o mogu?oj primopredaji preko zadatih postova a zatim izmjenjaju brojeve telefona ili adrese ? Na ovakav na?in nam je onemogu?eno da se dogovorimo o eventualnoj trgovini, jer vrlo je mogu?e da ih bude više pa da kreator topica sam odabere ?lana kojem želi da pošalje potrebne informacije. Siguran sam da za ovo postoji logi?no objašnjenje. Hvala unaprijed i pozdrav za sve.
takav princip je preuzet sa nekih slichnih foruma! znachi ako nekom neshto treba lako se stupi u kontakt pm (priv. porukom) ili mobilnim tel.!!!! a tako kako ti predlazesh je bilo ranije pa se oko npr. jednog oglasa postovalo danima! (a ako je potrebna izmjena oglasa samo se obavjesti administrascija - DOLJE VLADA uuuuuuuu)
Prije svega želim da kažem da mi se dopadaju idejna rješenja kojima su se vladali organizatori sajta, na?in komunikacije sa forumašima kojima znanje o automobilima nije ja?a strana i spremnost da se pomogne novim ?lanovima. Takav pristup je za svaku pohvalu. Prijatno sam iznena?en stru?noš?u posjetilaca foruma, jer se na ulici koriste potpuno drugi termini, tako da je ?ovjeku koji sabira znanja ljudi iz okruženja najbolje da kupi bicikl ili trotinet, jedino tako može biti siguran da ?e spremno do?ekati sezonu. Ne želim da budem grub ali oni koji misle da najviše znaju u stvari su najgori, a takvih je jako mnogo. Ovaj forum je definitivno svijetla ta?ka automobilizma u CG i jako mi je drago što sam ?lan istog. I na kraju kliše : SAMO TAKO NASTAVITE.
pa i nismo mi od neke prevelike pomoci (iz vishe razloga), ali ono shto znamo (ili one greshke na kojima smo se mi uchili) cemo prenijeti svakom kome je potrebna pomoc!sreca pa svi mi imamo razlichita interesovanja, znanja i ukuse, pa ce neko moci da ti pomogne oko muzike, neko oko staylinga, neko oko mehanike!niko od nas nije neki mehanichar ili majstor ali svak od nas se sretao sa nekim od problema pa ti moze npr reci "ehh pa tebi su otishle stope, tako je i meni lupalo" il slNajveci problem i nas starih chlanova i novih chlanova kad ne mozemo pomoci je NAJCHESHCI PROBLEM: TO NE MOZESH NACI U CRNOJ GORI, TO NIJEDAN MAJTOR NE MOZE POPRAVITI U CRNOJ GORI....josh neshto, vjerovatno cesh naleceti nedje na neku prozivku, gorenje ili ko zna kakav komentar, ne primaj se - to je nash PREFINJENI smisao za humor!
« Last Edit: December 03, 2007, 01:04:43 AM by motorsport »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Pohvala I Predlog
« Reply #2 on: September 18, 2007, 03:52:57 PM »
Odavno niko nije nishta ljepshe napisao na racun foruma i ljudi koji ucestvuju u njemu  Drago mi je da si prijatno iznenadjen, bice ovo bolje  
« Last Edit: December 03, 2007, 01:05:18 AM by motorsport »
Nobody move, nobody get hurt!

525

• Guest
Pohvala I Predlog
« Reply #3 on: September 18, 2007, 07:31:12 PM »
pa i nismo mi od neke prevelike pomoci (iz vishe razloga), ali ono shto znamo (ili one greshke na kojima smo se mi uchili) cemo prenijeti svakom kome je potrebna pomoc!Upravo zbog toga kao što si i naveo IS. Suština nije u tome da nema nepoznanica jer forum onda nebi ni postojao, nego vaša spremnost da se pomogne svakom ?lanu, e to treba cijeniti i nepotrebna je skromnost koju si unio u repliku.Što se ti?e oglasa, znao sam da postoji logi?no objašnjenje samo je neko trebao da mi ga predstavi. Još jednom zahvalan. Pozdrav.

motorsport

• Guest
Pohvala I Predlog
« Reply #4 on: September 19, 2007, 08:11:53 PM »
heh, pa tu smo da pomognemo jedni drugima, damo savjete, podjelimo razna iskustva... tu smo jedni zbog drugih... prvi smo i jedini forum u CG koji se bavi iskljucivo tematikom automobila, i trudimo se koliko mozemo da budemo napredni....sto se oglasa tice, SFU je vec rekao, dakle postoje PM (private message) poruke preko kojih se mozes dogovorit sa clanom oko kupovine tj. prodaje...  
« Last Edit: December 03, 2007, 01:05:47 AM by motorsport »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Pohvala I Predlog
« Reply #5 on: June 14, 2008, 09:10:31 AM »
Kao sto znamo i vidimo doticnog Mr.525 nema odavno na forumu kao i jos dosta njih ... Evo ja cu zapoceti akciju budjenja pa cu mu poslati msg na pm (valjda ce mu doci obavestanje na e-mail) a i Vi nadjite neke koji nisu aktivni u zadnje vrijeme i upitajte ih imaju li neki predlog ili sugestiju i dajte se u akciju ! Poruka koju cemo slati je sledece sadrzine : "salim se,smislite je sami''  ::bleh:: p.s.posle ovog budjenja ide brisanje .

Majka mi je rekla da moze ...