Prije svega želim da kažem da mi se dopadaju idejna rješenja kojima su se vladali organizatori sajta, na?in komunikacije sa forumašima kojima znanje o automobilima nije ja?a strana i spremnost da se pomogne novim ?lanovima. Takav pristup je za svaku pohvalu. Prijatno sam iznena?en stru?noš?u posjetilaca foruma, jer se na ulici koriste potpuno drugi termini, tako da je ?ovjeku koji sabira znanja ljudi iz okruženja najbolje da kupi bicikl ili trotinet, jedino tako može biti siguran da ?e spremno do?ekati sezonu. Ne želim da budem grub ali oni koji misle da najviše znaju u stvari su najgori, a takvih je jako mnogo. Ovaj forum je definitivno svijetla ta?ka automobilizma u CG i jako mi je drago što sam ?lan istog. I na kraju kliše : SAMO TAKO NASTAVITE.Sada mi je potrebno jedno objašnjenje. Dakle, pro?itao sam u pravilniku o postavljanju oglasa da se isti zaklju?ava odmah nakon ispisa forumaša, i to da se ostavi broj telefona ili mejl adresa kako bi se ostvario kontakt. Zašto nije ostavljen prostor forumašima da se dogovore o mogu?oj primopredaji preko zadatih postova a zatim izmjenjaju brojeve telefona ili adrese ? Na ovakav na?in nam je onemogu?eno da se dogovorimo o eventualnoj trgovini, jer vrlo je mogu?e da ih bude više pa da kreator topica sam odabere ?lana kojem želi da pošalje potrebne informacije. Siguran sam da za ovo postoji logi?no objašnjenje. Hvala unaprijed i pozdrav za sve.