Author Topic: "Tushki" tuning  (Read 865 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
"Tushki" tuning
« on: June 12, 2006, 07:16:22 AM »
samo sam htio da kazem da postoji radnja (tezga) na kamijonsku pjacu koja se bavi "tuningom"...mozete zamislit koliko je sve to kvalitetno,e sad,pojavila se brend new marka YED,koja je navodno dobro,ali se radi o tome sto su nasi poceli da je zastupaju po prodavnicama a kupuju kod ovoga lika sa pjace,tako da se ne zavarajte da kupite ista marke yed,bar ne kod nas,jer je sve divce i nije ni primac originlu...a kazem vam zato sto sam bio tamo,i pravim se ja neznavem,i gledam neke filtere za vazduh,i ispituje mene ovaj lik da vidi kolko se razumijem,i ja se pravim sasav...i kad je on to ukapirao (po njegovom),veli on meni:\\'ovo strasan filter,on daje najmanje 9ks (AAAAAA!!!),bolji nego K&N,oni su osnovali njih (YED osnovao K&N!?),ja imam katalog trta vrta...ja to precutim,ali kad sam ga cuo ovo:\\'vidji,ja ti garantujem,ja imam covjeka koji dolazi kod mene da budzi,znas kakav mu je auto,bmw crveni,spusten,yed auspuh trkacki,(sada 2 najvece  gluposti),ATMOSFERAC sa TURBINOM iz porsea,AJNSPRIC,DVOGRLI KARBURATOR itd,sto vise da ti pricam\\'...aaaaaaa,bio sam bolesan 15 dana poslije toga,zato vas molim,ako volite svoja kola ne radite im to...                    

Nevid

• Guest
"Tushki" tuning
« Reply #1 on: June 12, 2006, 10:35:09 AM »
A ima ih vishe bio sam i ja kad sam chuo da se otvorilo to. Ali dobro mozda ima ljudi koji cje to da kupe!                    

318is

• Guest
"Tushki" tuning
« Reply #2 on: June 12, 2006, 10:52:42 AM »
Filipe mogo bi da mi nabavish orginal K&N HF filter za 318is \\'96!                    

motorsport

• Guest
"Tushki" tuning
« Reply #3 on: June 12, 2006, 11:10:41 AM »
jaooooooo bio sam kod tog lika na tusku pjacu... kakve price slaze lik, sve je smjesno...  :D                    

Offline Filip_pg

• View Profile
"Tushki" tuning
« Reply #4 on: June 12, 2006, 11:53:41 AM »
Filipe mogo bi da mi nabavish orginal K&N HF filter za 318is \\'96!
Kako cu ti ga ja naci? Mozemo pogledati neki sajt ali kod nas tesko,to u Srbiju.                    

Nevid

• Guest
"Tushki" tuning
« Reply #5 on: June 12, 2006, 05:12:46 PM »
Mogao bih ja mozda da ti ga nabavim u narednih nekoliko nedelja! :wink:                    

318is

• Guest
"Tushki" tuning
« Reply #6 on: June 13, 2006, 12:14:55 PM »
Pa shta ce sva ta pricha o tuning shopu onda!!!!Ako ko shta nadje neka javi:Remus zadnji lonac i izduv, HF filter, itd sitnice                    

Offline Filip_pg

• View Profile
"Tushki" tuning
« Reply #7 on: June 13, 2006, 10:47:53 PM »
Pa shta ce sva ta pricha o tuning shopu onda!!!!
da bi vas upoznali sa time da postoje fake djelovi...
Remus zadnji lonac i izduv
moras mi reci koji remus,nisu svi isti,a ako mislis da samo zadnji lonac i izduv namontiras na neku obicnu cijev,pa ne znam,nebi ti to preporucio...a kad te pitam koji model,pitam zbog cijene,jer recimo na mom remus auspuhu,400 eura okruglo je zadnji lonac sam..pa sad vidji...
HF filter
to ti mogu pogledat kod acimica ili asanovica,ali ne znam koliko ce da te kosta,od 70 pa na dalje...
itd sitnice...
kakve,tuning ili styling?                    

318is

• Guest
"Tushki" tuning
« Reply #8 on: June 14, 2006, 07:03:23 AM »
Ma nebitno!!!Samo probajte da nabavite polovni sportski zadnji lonac sa zvrshetkom za BMWa!To radim radi zvuka ni zbog chega drugog, i k&n i izduv!                    

Nevid

• Guest
"Tushki" tuning
« Reply #9 on: June 14, 2006, 09:54:51 AM »
400e remus lonac i izduv :shock:  :shock:  :shock: , bash te neko zeshcje zaklao! A kod Tiha nemoj ni da pokusahavash ispod mjesec ipo nishta ti necje sticji, a za toliko i sa e-baya mozesh stvar da naruchish, znam naruchivao sam malosi kit za speedfight vespu! A za Asanovicja nisam ni chuo da nabavlja bilo kakve djelove, vezane za ovo!                    

Offline MUGEN

• View Profile
"Tushki" tuning
« Reply #10 on: October 03, 2006, 06:37:27 AM »
ja sam imao k^n original...odavnoooooooo...iz berkovica kad je tata uzeo neko auto osta u nnjega i nadjem ga u podrum..
« Last Edit: January 13, 2008, 11:00:18 PM by motorsport »
Izbrisan clan

Offline vuki

• View Profile
"Tushki" tuning
« Reply #11 on: January 20, 2007, 06:18:02 PM »
manite se pjace

TDI

• Guest
"Tushki" tuning
« Reply #12 on: January 21, 2007, 02:31:11 PM »
Ja sam u BG (ali sam zaboravio gdje sam ga uzeo) REMUS platio 250eura. To mi je bilo za Punto (isti takav je moj drug koristio na Golf 4). Imao je extra zvuk (Popovici su mi ga montirali). Sada cijene padaju, jer previse proizvodjaca ima, pa moraju da se prilagodjavaju....

grga

• Guest
"Tushki" tuning
« Reply #13 on: January 21, 2007, 06:47:52 PM »
Momci,pregledajte sajtove,vidite sta Vam odgovara i nije nikakav problem.Iz Beograda cu Vam to poslati u najkracem roku.Sada sve banke posluju objedinjeno na teriroriji Evrope,tako da vi mozete da platite recimo u Bar ili PG,naglasite moje ime kao onoga ko ce podici robu,ja to preuzmem,stavim na autobus i eto je za 12  sati u vasim rukama.Nije problem sta treba,ako treba,javite.

Nevid

• Guest
"Tushki" tuning
« Reply #14 on: January 22, 2007, 04:36:49 PM »
a prichamo o chemu ebay ili... nabavljash li ti te stvari poshto ja nemam karticu a i ne umijem to da radim pa mi treba neko ko bi to odradio mjesto mene. Pa se ugradi neku pristojnu cifru na cijenu!
« Last Edit: January 13, 2008, 10:58:44 PM by motorsport »

grga

• Guest
"Tushki" tuning
« Reply #15 on: January 22, 2007, 06:47:15 PM »
@NevidMa kakav ebay,kakava ugradnja,ti mozes tu da platis i prenes pare nalogom u bilo kojoj inostranoj banci,a ja ovde da podignem i da ti posaljem.Ne znam sta tu moze biti problem,Raspitaj se,videces da je lako.Pozdrav