samo sam htio da kazem da postoji radnja (tezga) na kamijonsku pjacu koja se bavi "tuningom"...mozete zamislit koliko je sve to kvalitetno,e sad,pojavila se brend new marka YED,koja je navodno dobro,ali se radi o tome sto su nasi poceli da je zastupaju po prodavnicama a kupuju kod ovoga lika sa pjace,tako da se ne zavarajte da kupite ista marke yed,bar ne kod nas,jer je sve divce i nije ni primac originlu...a kazem vam zato sto sam bio tamo,i pravim se ja neznavem,i gledam neke filtere za vazduh,i ispituje mene ovaj lik da vidi kolko se razumijem,i ja se pravim sasav...i kad je on to ukapirao (po njegovom),veli on meni:\\'ovo strasan filter,on daje najmanje 9ks (AAAAAA!!!),bolji nego K&N,oni su osnovali njih (YED osnovao K&N!?),ja imam katalog trta vrta...ja to precutim,ali kad sam ga cuo ovo:\\'vidji,ja ti garantujem,ja imam covjeka koji dolazi kod mene da budzi,znas kakav mu je auto,bmw crveni,spusten,yed auspuh trkacki,(sada 2 najvece gluposti),ATMOSFERAC sa TURBINOM iz porsea,AJNSPRIC,DVOGRLI KARBURATOR itd,sto vise da ti pricam\\'...aaaaaaa,bio sam bolesan 15 dana poslije toga,zato vas molim,ako volite svoja kola ne radite im to...