Author Topic: BMW Vs. Mercedes  (Read 2456 times)

sparco

• Guest
BMW Vs. Mercedes
« Reply #180 on: November 14, 2008, 01:16:22 AM »
uf uf uf ode srrce , pritisak u kurac..........

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #181 on: November 14, 2008, 09:41:51 AM »
MTM je objavio fotografije i osnovne informacije vezane za njihov poslednji tjuning paket namenjen sportskoj verziji Audijevog kupea S5.Novo ime za modifikovani kupe je S5 K500. Pored atraktivnih modfikacija eksterijera za K500 je najavljeno pove?anje snage motora na 500 Ks.Od malobrojnih informacija navedene su i dimenzije porednjih diskova od 380 mm.
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline NSX

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #182 on: November 14, 2008, 10:23:57 AM »
Sto volim ove kiddo-like rasprave...Ipak,  ::e30:: ruleZ  ::bleh::http://www.nacionalnaklasa.com/content/view/5586/8/
« Last Edit: November 14, 2008, 10:37:10 AM by NSX »

Offline tuningmaniak

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #183 on: November 14, 2008, 01:00:49 PM »
MTM firma je uvjek bila majka za tuning  respect
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #184 on: November 14, 2008, 01:48:04 PM »
devile , kakve veze ima BRABUS sa temom mercedes audi? ako cemo tako onda bih prije uzeo MTM twin-turbo RS4...a zasto bi ga uzeo? Jer ga vishe volim hahaha chu zasto
pa pomenuo si ovo :prije bi uzeo rs4 od bilo kojega ///m il amg..p moze i brabus da udje u konkurenciju jel?znas sto ce cls brabus napravit ovoj s5-ici?POSRACE se na nju.bolji,ljepsi,brzi,udobniji,mercedes...sto ces vise?
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #185 on: November 14, 2008, 03:29:03 PM »
eeeee...... :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #186 on: November 14, 2008, 11:05:35 PM »
devile , kakve veze ima BRABUS sa temom mercedes audi? ako cemo tako onda bih prije uzeo MTM twin-turbo RS4...a zasto bi ga uzeo? Jer ga vishe volim hahaha chu zasto
pa pomenuo si ovo :prije bi uzeo rs4 od bilo kojega ///m il amg..p moze i brabus da udje u konkurenciju jel?znas sto ce cls brabus napravit ovoj s5-ici?POSRACE se na nju.bolji,ljepsi,brzi,udobniji,mercedes...sto ces vise?
vozio si oba pa znas?imas podatke sa nekih uporednih testova i vremena na stazama?i da, brabus je tjuning kompanija koja nema veze sa mercedesom, ne mozes da odes u mercedes dealer i narucis BRABUS neki ali zato mozes amg. U tome je razlika.Chu posrace se hahahahi ti znas da je udobniji haahaahh
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #187 on: November 15, 2008, 10:07:50 AM »
eeeee...... :D
E zbog ovoga mi je audi najmrzniji od svih vozila VW grupacije! Kupe audi(e) i to crni(e) metalic i misle da su B&B (Bog i Batina), ulijecu "normalnim" ljudima u makazice, sijecu ih, oce da ih pregazU, izguraU sa dzade, sisaU kroz crveno, ma rade sto im je k... cef, al strumf kad vidi crna audija odjednom naglo izgubi vid i ne dira ga!P.S. tema je BMW vs Mercedes jel? Sto ce audi vodje? rofl

Offline devil_may_cry

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #188 on: November 15, 2008, 10:16:45 AM »
vozio si oba pa znas?imas podatke sa nekih uporednih testova i vremena na stazama?i da, brabus je tjuning kompanija koja nema veze sa mercedesom, ne mozes da odes u mercedes dealer i narucis BRABUS neki ali zato mozes amg. U tome je razlika.Chu posrace se hahahahi ti znas da je udobniji haahaahh
pa ovaj audi sto ste okacili je MTM,to je isto tjunerska kuca.znaci ne mozes ni audija da kupis tek tako.500 ks,vs 760 ks.sve je jasno.seo sam u brabusa,zamolio coeka,i osjetio sam se...kao na oblacima da sedim.audi je shit sto se toga tice,svaki noviji tip.

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #189 on: November 15, 2008, 11:13:46 AM »
Ja sam vozio novog Mercedesa (Actros), lebdi, ljudi moji, KS koliko volis, o obrtnom momentu da ne pricam.Za AMG, M6, trte, mrte, pojma nemam, nisam vozio, al' znam da bi volio probat M1  really!

Offline SFU

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #190 on: November 15, 2008, 01:26:46 PM »
mislim da je audi potpuno van ove priche u bilo kojem pogledu!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

mustang_GT

• Guest
BMW Vs. Mercedes
« Reply #191 on: November 15, 2008, 05:22:52 PM »
ljudi o mercedesu i bmw bi mogli pricat do mile volje. ima ljudi koji vole jednog oni koji vole drugog. kao ono sutjeska/buducnost. ali mora se znati sto je kvalitet . eto npr ja da sam pun para ispred kuce bi mi bili parkirani mercedes GL 420cdi   i bmw  m6 kabrio.  to je nekako pravi spoj ali posto sad nisam u mogucnosti da imam oba uzecu samo ovog prvog.::::::**)))))))  i da za mene su mercedes i bmw dva najbolja auta ali mi je isto meca prvi.E i da napomenem oni navodi iz onog magazina njemackog nisu tacni samo sam malo dolivo ulje na vatru, jer je topic poceo biti dosadan........:::)))

Offline tuningmaniak

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #192 on: November 15, 2008, 08:47:10 PM »
...to jes kad si paras volis svako auto..... rofl rofl i imas ih ispred kuce.....nema veze to bmw vs merc i k'''''''c palac

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #193 on: November 15, 2008, 09:31:54 PM »
U jednoj od popularnih klasa (niza-sredna SUV klasa) imaju svoje predstavnike:BMW X3 izazivac je Mercedes GLK     

Offline SFU

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #194 on: November 17, 2008, 07:25:00 AM »
malo je reci mnogo ljepshi glk pogotove iznutra!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #195 on: November 17, 2008, 08:56:49 PM »
Evo kako je tekao i ,,sukob'' u visoj klasi 1954 BMW ima spremnu limuzini, Mercedes na trsiste salje odgovor 1955  BMW-u ne treba modernizacija, Mercedes vec 1959 izbacuje novu limuzinu  Kada je 1965 Mercedes izbacio jos jednu limuzinu iz BMW su spremili odgovor 1968 godine  Mercedes vec 1972 godine predstavlja novi model  BMW konacno 1977 ima novu limuzinu, Mercedes ubrzo ima odgovor 1979 godine  Deset godina kasnije, to jest' 1987 BMW ima nasljednika  Mercedes je svoju limuzinu zamjenio poslije 12 godina, tacnije 1991, a BMW odgovor se cekao do 1994  Mercedes je 1999 predstavio novu S klasu, a BMW svoj odgovor 2002 godine  Najnovija generacija Mercedesa predstavljena je 2005, dok je BMW to uradio ove godine  Hm...  ::)

Offline devil_may_cry

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #196 on: November 17, 2008, 09:04:56 PM »
samo ludi coek bi zakljucio da je bmw ljepsi...kolko se merc prije razvija...bruka

sparco

• Guest
BMW Vs. Mercedes
« Reply #197 on: November 18, 2008, 08:40:34 AM »
pitanje je u kojem se smislu razvija, ovi izbace tolko napredan model i ljepsi da mercu treba po tri generacije da ga stigne, pfffffffffffff

mustang_GT

• Guest
BMW Vs. Mercedes
« Reply #198 on: November 18, 2008, 09:22:48 AM »
ma ovo je smijesno ova meca iz 79 godine je zakon cak i ova iz 91. to su auta koja se i danas voze i koja su ko nova. koji se to bmw iz 77 vozi???????ma mislim ajde da ste u neke druge klase ova dva auta uporedili. ali u ovoj klasi njih dvoje poredit je vise nego smijesno. meca respect

sparco

• Guest
BMW Vs. Mercedes
« Reply #199 on: November 18, 2008, 01:21:27 PM »
hahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahaa koji se bmw vozi iz sedamdesetih, hm recimo trojke e21 , 2002 , recimo stare petice, i taaaako nijedan uopste pi , bas su losi svi ti stari automoobili