Author Topic: BMW Vs. Mercedes  (Read 1945 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #160 on: November 12, 2008, 10:16:33 PM »
bmw je sranje...nego,elem(sto bi sparco reka),sto je audi?mercedes ima luksuz,stil,udobnost,kvalitet,moc,sport..bmw ima sport,luksuz,moc..audi ni tamo ni ovamo..bullshit.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #161 on: November 12, 2008, 11:10:41 PM »
bmw je sranje...nego,elem(sto bi sparco reka),sto je audi?mercedes ima luksuz,stil,udobnost,kvalitet,moc,sport..bmw ima sport,luksuz,moc..audi ni tamo ni ovamo..bullshit.
:*
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #162 on: November 13, 2008, 12:42:18 PM »
nemas me sto ljubim,ti si clan vw grupacije... rofl

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #163 on: November 13, 2008, 02:39:48 PM »
audi ni tamo ni ovamo? hahahahhaprije bi uzeo rs4... rs6... s5...nego bilo koji ///M ili AMG
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #164 on: November 13, 2008, 02:45:53 PM »
devile audi ima sve to zajedno sto si nabrojao za merc i bmw............i nemos ovo ovako, trte vrte.....jednostavno merc ima udobnost a bmw sport..a to moc i stil i sranja ::thumbdown::
« Last Edit: November 13, 2008, 02:48:46 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #165 on: November 13, 2008, 03:40:44 PM »
audi ni tamo ni ovamo? hahahahhaprije bi uzeo rs4... rs6... s5...nego bilo koji ///M ili AMG
Zasto,navedi 3 razloga zbog cega bi uzeo prije rs4 il rs6 u odnosu na brabusov cls naprimjer.
devile audi ima sve to zajedno sto si nabrojao za merc i bmw............i nemos ovo ovako, trte vrte.....jednostavno merc ima udobnost a bmw sport..a to moc i stil i sranja ::thumbdown::
audi je....nije to to jednostavno.nemas taj filing.vozio sam drugovu s6 staru,biturbo,270 konja cini mi se...to treba da LIJEPI,ali...brza,leti,ubija...al opet,nesto fali.audi je dobra marka,noviji modeli (kao ovi sto je acid cookie nabrija) ubijaju...R8 je perverzija...ali stari...jednostavno neodredjen osjecaj sam ima u njima..ni tamo ni ovamo,ka sto rekoh..vazda nesto fali,vazda nesto mogu zamjerit...m3 e36 ne mogu nac manu,jer me performanse odusevljavaju...mercedes me nacera na ushicenost svaki putdok audi..blah.ne znam.
« Last Edit: November 13, 2008, 03:45:02 PM by devil_may_cry »

sparco

• Guest
BMW Vs. Mercedes
« Reply #166 on: November 13, 2008, 07:53:32 PM »
bogomi bi sparco prije jezik ugrizao nego rekao sto je to audi ? da se zna samo, e tako, a kolko ja znam gm i toyota najvecu prodaju imadu prosle godine kao i svake, ako je merc gm ondak ne znam, a kad smo kod stila i elegancije i moci ujedno rs6 , respect , no further comments , s5 , mmmmmmm , and so on and so on

Offline brzi_pas

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #167 on: November 13, 2008, 08:14:59 PM »
Audi imaaaa............. aham, Ranko, Fico i Lomi... to  mi jedino pada na pamet  really!Devile, eto konacno i da se slozimo...Merc ide vishe ka lux i udobnosti...BMW sport i osjecaj...Audi??? nishta...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #168 on: November 13, 2008, 08:22:54 PM »
audi (moj) daje osjecaj da se vozis u neku barku...ladjicu :Da sto daje u odnosu na w124 to je devil sam reka kad sam ga vozio"brate vuceeeeee...bolje no moj merc masu..."

Offline brzi_pas

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #169 on: November 13, 2008, 08:29:18 PM »
E zaboravih, audi ima i Tico  ::msn-wink::Inace, po mom isljenju je 100tka ka ticova najbolji audi ikad 
Nobody move, nobody get hurt!

Offline devil_may_cry

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #170 on: November 13, 2008, 08:32:55 PM »
Audi imaaaa............. aham, Ranko, Fico i Lomi... to  mi jedino pada na pamet  really!Devile, eto konacno i da se slozimo...Merc ide vishe ka lux i udobnosti...BMW sport i osjecaj...Audi??? nishta...
ima merc konje za trku,i to brze i bolje konje nego bmw :)
audi (moj) daje osjecaj da se vozis u neku barku...ladjicu :Da sto daje u odnosu na w124 to je devil sam reka kad sam ga vozio"brate vuceeeeee...bolje no moj merc masu..."
lazes!samo sam reka da je udoban,i da veci osjecaj "plovidbe" stvara no merc  ;)w124 je najudobnije auto svih vremena!uh,kad se izvalim u onaj sic...pa kunjam a sasa ga ubaci u 5-tu,i krstarimo...oliver dragojevic me uspava,ahhh....

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #171 on: November 13, 2008, 08:49:52 PM »
tako ti zivio...cues ovoga..ahahahahasjecam se odlicno..i to si jos reka bucam ga do blokade prvom pa ne moze ovako da povuce..sjecam se odlicno!

Offline devil_may_cry

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #172 on: November 13, 2008, 08:51:46 PM »
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaodracu te za ovo!moj 2.0 16v 136 ks ex nije moga da povuce?!nije na plin suludjace,al je na benzin duplo brzi od tebe ;)

Offline tuningmaniak

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #173 on: November 13, 2008, 08:59:55 PM »
........tico i devile kakvi ste ka mala djeca ::yes:: rofl.......aoooo sta je reko i kako je reko.....receno je.......da ime merc upucuje na udobnost i slabo ce ko rec da je to race auto (posto narod nezna nista)........dok bmw odmah asocira na drift celave gume i letenje poprecke u svakom trenutku koji pozelis.....po meni obje marke su dobre ali ja vise volim vw GRUPU punk rofl.........
« Last Edit: November 13, 2008, 09:03:15 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #174 on: November 13, 2008, 09:17:38 PM »
neka bude devile...nije bitno.. :D

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #175 on: November 13, 2008, 10:46:56 PM »
Bog Motornih Wozila!!!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #176 on: November 13, 2008, 10:50:43 PM »
Mi u Zagorich gheto kazemo BOZE MLITAVIH WLASNIKA

Majka mi je rekla da moze ...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #177 on: November 13, 2008, 11:13:47 PM »
devile , kakve veze ima BRABUS sa temom mercedes audi? ako cemo tako onda bih prije uzeo MTM twin-turbo RS4...a zasto bi ga uzeo? Jer ga vishe volim hahaha chu zasto
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #178 on: November 14, 2008, 12:41:31 AM »
MTM twin-turbo RS...
alo bez psovki,i pricajte devilovskim jezikom !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #179 on: November 14, 2008, 01:01:42 AM »
cao
slam.poke.drop.tuck.dope