Author Topic: Bmw Vs. Alfa  (Read 1646 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #60 on: September 14, 2007, 03:48:51 PM »
ja neshto mislim da sam ja objektivan [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] ja cu rec ovako.... Ne znam jel Alfa bolja od BMW-a (inace) ali za mene jes !  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Nego bi ovaj Denis trebao malo da se uozbilji!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #61 on: September 14, 2007, 08:59:03 PM »
Pitanje glasi ,,sta vam je milije?'' da je pitanje glasilo sta je bolje, onda ne bi bilo mjesta za raspravu, vec samo cinjenice bez imalo objektivnosti i ... dosli bi do Renault Lagune (na ADAC-ovoj listi prvi auto za preporuku kod kupovine polovnih)Na pitanje ,,sta vam je milije'' najrealnije je izmjeriti kolicinu osmjeha koju izaziva voznja pojedinog automobila. Zato sam glasao za Alfa Romeo.

Offline SFU

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #62 on: September 15, 2007, 01:06:30 PM »
pa onda dolazimo do pitanja shta kome "izaziva kolichinu osmjeha" i shta je kriterijum kojim se postize "maksimalan izliv kolichine osmjeha"!?trenutno od alfi na trzishtu (koje ja sebi mogu priLJushtiti) nijedna ne moze da me ni zasmije jer kolko sam upucen nema ih RWD!a od izgleda i polozaja vozacha samo mi se svidjaju GTV i Spider!PS: ipak kad bih uzima FWD auto veoma rado bih posedovao Alfu!!!!
« Last Edit: September 15, 2007, 01:07:33 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #63 on: September 15, 2007, 03:01:41 PM »
Od automobila koje sebi mozesh prijushtiti...mozda i najbolji RWD svoga vremena 75  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]Josh uzmesh tubraka ili V6... sreci nikad kraja  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]P.S. Volim i ja RWD ali.... trpim  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

vtec

• Guest
Bmw Vs. Alfa
« Reply #64 on: September 15, 2007, 07:33:33 PM »
tesko pitanje...BMW ili ALfa.pored nekih japanskih automobila zaljubljenik sam veliki u bmw i u alfin dizajn.od njamackih kola mi se najvise inace svidja bmw posebno e46 i e36 cupe ciji sam vlasnik zamalo  postao ali sve je smijesno naspram alfinog dizajna!za lijepom alfom se okrenem kao za dobrom ribom...[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] znaci izgled bruka. o njenoj mehanici necu da pricam jer je nikad nisam imao ni odrzavao...al u glavnom je rijetko ko hvali...ali ni jedan njemacki automobil se ne moze poredit po dizajnu s polja a tek da ne pricam o alfinom enterijeru...danas recimo alfa 156 iz 97 godine jos izgleda moderno dok e46 je isto mocan al nije to to a da ne pominjem A4 i opel i ostalo u njenoj klasi.nema dizajna preko italijana!bmw je ipak izdrzljiviji neznam...mada u cg rijec (izdrzljiviji) znaci otporan na svakojaka izivljavanja i neodrzavanja auta  sto je karakteristicno za ovo podneblje.alfe jesu njezne al ne znaci da ne valjaju kao sto misle vecina ljudi.nego smo mi takav narod, prodaju djedov plac i trce u roksped nebi li narucili neki golf 5  ili passat ili neki polovni bmw il audi da bi izigravali nesto a veze  o kolima nemaju.kolko je 147-ica u pg?na prste ih mozes prebrojat BRUKA!jedna brera u bd i to je to...odje nema narod ukusa za kola i to je to.kad podjem u bg imam se cega nagledat od japanaca preko  italijana njemaca francuza...odje samo furaju jedno te isto...i za alfu i za bmw treba puno para izdvajat u svakom pogledu(potrosnja odrzavanje cijena...) dok bmw ipak vise privlaci mlade momke zbog zadnje vuce izgleda itd...mada o tradiciji alfe ne treba ni govorit a da ne pominjem kolko je alfa romeo fan klubova po netu...ja sam uzdrzan za sad ali je BMW auto koje cu ipak da vozim kad budem imao malo vise para:)

grga

• Guest
Bmw Vs. Alfa
« Reply #65 on: September 15, 2007, 08:23:47 PM »
[quote  a da ne pominjem A4 [/quote]Izvinjavam se za off,ali morao sam.A 4 je staromodan,ruzan,los,nije u trendu???? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/ohmy.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":ohmy:\\" border=\\"0\\" alt=\\"ohmy.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/ohmy.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":ohmy:\\" border=\\"0\\" alt=\\"ohmy.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/ohmy.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":ohmy:\\" border=\\"0\\" alt=\\"ohmy.gif\\" /] Izvinjavam se ako nisam dobro razumeo,zanima me da li si to mislio?

vtec

• Guest
Bmw Vs. Alfa
« Reply #66 on: September 16, 2007, 08:26:49 AM »
ne kazem ja da je A4 los i staromodan auto ali je ruzan naspram 156

grga

• Guest
Bmw Vs. Alfa
« Reply #67 on: September 16, 2007, 01:42:33 PM »
[!--quoteo(post=31322:date=Sep 16 2007, 10:26 AM:name=vtec)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(vtec @ Sep 16 2007, 10:26 AM) [snapback]31322[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ne kazem ja da je A4 los i staromodan auto ali je ruzan naspram 156[/quote]Uff,sad mi je lakse,znaci ukus je u pitanju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #68 on: September 16, 2007, 07:29:24 PM »
i nishta ne valja  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]Ti to grga presha u 4kuzica???

Offline oneya

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #69 on: September 16, 2007, 07:59:44 PM »
[!--quoteo(post=31322:date=Sep 16 2007, 12:26 PM:name=vtec)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(vtec @ Sep 16 2007, 12:26 PM) [snapback]31322[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ne kazem ja da je A4 los i staromodan auto ali je ruzan naspram 156[/quote]kako si se udostojio da ih samo poredish!! :DDDDDDDDDD
« Last Edit: September 16, 2007, 08:01:06 PM by oneya »

grga

• Guest
Bmw Vs. Alfa
« Reply #70 on: September 17, 2007, 02:01:53 PM »
[!--quoteo(post=31345:date=Sep 16 2007, 09:29 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Sep 16 2007, 09:29 PM) [snapback]31345[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]i nishta ne valja  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]Ti to grga presha u 4kuzica???[/quote]Ne,ne, [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  veran i dalje prvoj ljubavi,ali kad je nesto dobro nisam bas ravnodusan [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

gaga

• Guest
Bmw Vs. Alfa
« Reply #71 on: September 18, 2007, 06:25:58 AM »
A 4??? to auto me podsjeca na pasate  i jete 1 u davno doba.motor ok(mnogo trosi) linija osrednja..ne interesantan.nego narodu je uvrijezeno misnjenje od prije nekoliko godina da onaj koji ima a 4 je pun para,faca,ovo ono, pa ga respektuje zbog toga( moje misljenje!!! ne trazim da se iko slozi samnom)a kakve se alfe voze napolje ne mozete ni da sanjate.kakve GTV I spyderi,to su starudije.Alfa je brate kao dobra pichka(izvinjavam se) za kojom balis na ulicu.a svabe kao one krknjace sto su dobre za kucu i iznijele bi dosta djece na svijet,kuvale bi i prale...(ja tako mislim)

Offline Domo_TS

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #72 on: September 21, 2007, 01:09:36 AM »
[!--quoteo(post=31417:date=Sep 18 2007, 08:25 AM:name=gaga)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(gaga @ Sep 18 2007, 08:25 AM) [snapback]31417[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Alfa je brate kao dobra pichka(izvinjavam se) za kojom balis na ulicu.a svabe kao one krknjace sto su dobre za kucu i iznijele bi dosta djece na svijet,kuvale bi i prale...(ja tako mislim)[/quote]a ne mozesh na sve svabe tako gledat, i porche je shvaba. ako mislish konkretno na bmw onda nasha mishljenja nisu ista. s mog gledishta i bmw je bicharka a ta krkna bi jedino moga bit vw.

Offline bmw_fan

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #73 on: September 21, 2007, 08:52:46 AM »
cekaj brate ovdje se iznose misljenja, svako svoje i gotovo, nema prepirke....meni moze neko rec bilo sto protiv bmw-a (meni je on na 1. mjestu uvijek) alfa je prica za sebe, potpuno drugi svijet koji se po meni ne moze poredit...ako mene pitate ja bih oboje ((((:  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /] m5 & brera - famozna kombinacija..no da ne duzim...ovo je bilo akonto milosevim (po nekad toliko nebuloznim) komentarima...a isto mi se cini da ovdje ne treba pominjat 4kruzica u opste...ajte u zdravlje  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #74 on: January 30, 2008, 05:12:21 PM »
Uh, pitanje je jos aktuelno  groupwaveu turistickom segmentu:Alfa Romeo 147 ili BMW serije 1  Alfa Romeo 159 ili BMW serije 3  unutrasnjost 159-ke i 3-ke  Alfa Romeo 166 ili BMW serije 5  hmmmmmmmmm...

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #75 on: January 30, 2008, 05:20:05 PM »
Oni koji imju nesto sportskog stiha  ::drive2:: :Alfa Romeo GT ili BMW serije 3 Coupe  Alfa Romeo Brera ili BMW Z4 Coupe  Alfa Romeo Spider ili BMW Z4  ::taz::

motorsport

• Guest
Bmw Vs. Alfa
« Reply #76 on: January 30, 2008, 05:22:34 PM »
eto vidite koliko je BMW ljepsi.... a i bolji naravno (to se podrazumjeva)   clap2 clap2 clap2

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #77 on: January 30, 2008, 05:29:15 PM »
Tu su i modeli sa ,,koferima''Alf Romeo 159 SprtWagon ili BMW serije 3 Touring   

Offline brzi_pas

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #78 on: January 30, 2008, 05:38:01 PM »
Wulfy brate, ti ka' da si bmw-ov ljubitelj, pa nashao si najruznije slike Alfi uopshte.... dodushe opet su 5X ljepshe od BMW-a, ali ispod 10X je ne priznajem...  ::taz::

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #79 on: January 30, 2008, 05:42:21 PM »
Kod ovih model Alfa Romeo nema pandanaBMW serije 1 Coupe, BMW serije 3 Cabriolet, BMW serije 5 Touring,BMW Serije 6,BMW serije 7,BMW X3,BMW X5.