Author Topic: Home Reunion Vol.16  (Read 2668 times)

tuning doc

• Guest
Home Reunion Vol.16
« Reply #140 on: September 12, 2007, 06:23:20 AM »
[!--quoteo(post=30998:date=Sep 11 2007, 10:39 AM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Sep 11 2007, 10:39 AM) [snapback]30998[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]dolazila policija iz 2 puta...prosla ona patrolna kola onuda, popricala sa dva gti-ja sto su se trkali..i posli kuci..@ GTI, trka sa golfom..eno ti  snimak..kako smo krenuli, tako smo zavrsili, jedan uz drugog, mozda sam malo bio ispred njega.Extra ide trojka, i onaj momak tj CHOVJEK je vozi fino.mada ono nema na svijet da se trka onoliko, il na 402 metra ili makar priblizno, a ne onamo smo 180 skoro 190 ufatili.A ici ce klio bolje, polako polako  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  usuh sinoc onaj STP octane boost, osjeca se razlika vec na pola rezervoara iako sam usuo malo samo jer me strah da ne sjebem motor haah[/quote]Vala ti Golfasi misle da su svijet izmislili..moracu im ja objasnit par stvari..a jeste li se kladili ili onako `sportski`?

Nevid

• Guest
Home Reunion Vol.16
« Reply #141 on: September 12, 2007, 06:50:32 AM »
e da, ono poche da se pretvara u neki VW skup, mada moze vi' se kad vas brojchano ima najvishe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #142 on: September 12, 2007, 08:26:20 AM »
pokvaricu ja malo rejting tih wv -a hahahaha shto je moga da vrati na fabrichki je kompjuter da vrati.nisha vise
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #143 on: September 12, 2007, 09:56:11 AM »
Ja sam ubijedjen da je vracao razvodnik (stavio ga bio u minus sigurno, oprobano bolje ide) ili kompjuter ako ga je cackao uposte.Dokaz za razvodnik - nije gasio auto od kad je doaso do trke jer razvodnik kad je u minus tesko pali, a ako je do kraja u minus cak je potrebna vuca ili guranje (to je moje misljenje)[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--].a jeste li se kladili ili onako `sportski[/quote]Ono su sve sportske trke, dok ne navuces nekog pa da se masovno pocne zaradjivat [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

vtec

• Guest
Home Reunion Vol.16
« Reply #144 on: September 12, 2007, 04:48:37 PM »
[!--quoteo(post=31027:date=Sep 11 2007, 06:58 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Sep 11 2007, 06:58 PM) [snapback]31027[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]nije on izveo nista no ja promasio drugu kao malo dijete (uz onaj karakteristicni zvuk KRSLJJSKKK), posle krenuo da ga stizem i preticem i naidje auto iz suprotnog smjera i ja ukocio i tako polako vozio do "cilja"...mada onamo nema cilja, prvi je onaj koji zadnji kochi  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /] ps, muzika u klia mi se svidja ali mi se ne svidja need for speed naljepnica i ostali "kicheraji"...sve je fino odradjeno ali ja volim manje tog sharenisha[/quote]nije tako bilo kad smo se vracali...ti si promasio drugu ok ali me posle nikako  nisi moga stic da si moga sigurno bi me stigao normalno...sto ne znaci da sam ja brzi

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #145 on: September 12, 2007, 05:10:32 PM »
konacno posten komentar [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]u nedjelju revansh ako oces...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] i moram se probat sa nekom trojkom koja nije radjena. jer je njima fabricki 8s do stotke ...znaci preko sekundu sporija od mene tako da..I sa shajom naravno.Polako gubim sharu na prednje gume haha
slam.poke.drop.tuck.dope

vtec

• Guest
Home Reunion Vol.16
« Reply #146 on: September 12, 2007, 05:29:13 PM »
neema problema probacemo se. valjalo bi da sledece okupljanje stavimo kameru ili digitalni da se trka snima iz kola pa da se sve izbaci i vidi al ne samo zbog toga nego je i taj zapis fino imat

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #147 on: September 12, 2007, 07:52:38 PM »
[quote name='2fast4you' date='Sep 12 2007, 09:56 AM' post='31072']Ja sam ubijedjen da je vracao razvodnik (stavio ga bio u minus sigurno, oprobano bolje ide) ili kompjuter ako ga je cackao uposte.Dokaz za razvodnik - nije gasio auto od kad je doaso do trke jer razvodnik kad je u minus tesko pali, a ako je do kraja u minus cak je potrebna vuca ili guranje (to je moje misljenje)nisam chuo da na trojku moze da se shteluje tek tako razvodnik, jer njega kompjuter razvrce i zavrce kolko se meni chini

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #148 on: September 12, 2007, 09:33:05 PM »
[!--quoteo(post=31061:date=Sep 12 2007, 08:23 AM:name=tuning doc)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(tuning doc @ Sep 12 2007, 08:23 AM) [snapback]31061[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Vala ti Golfasi misle da su svijet izmislili..moracu im ja objasnit par stvari..a jeste li se kladili ili onako `sportski`?[/quote]e vala bash...trebalo bi ja da promijenim ovaj zglob na moju, pa i ja poshteno da stisnem lanciu...neeeddeeeljA  i svI su tuuUU!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #149 on: September 12, 2007, 10:02:16 PM »
eo izgleda (na vrijeme) otkrih da sam malo podjebao srednji lonac...jos prije 20 dana kad sam bio u BA zakacio sam "pod" i nesto je "kresnulo" ...moram poc ujutro do servisa da vidim je li probushen lonac pu pu maleroznog auta
slam.poke.drop.tuck.dope

vtec

• Guest
Home Reunion Vol.16
« Reply #150 on: September 12, 2007, 10:19:51 PM »
bruka da na okupljanje nije jednoga japanca bilo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
« Last Edit: September 12, 2007, 10:20:25 PM by vtec »

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #151 on: September 12, 2007, 10:50:42 PM »
slabo ima japanaca .ima tjuning dok samo i onaj kako se zvashe kapetan

tuning doc

• Guest
Home Reunion Vol.16
« Reply #152 on: September 13, 2007, 02:32:39 PM »
[!--quoteo(post=31104:date=Sep 12 2007, 10:50 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Sep 12 2007, 10:50 PM) [snapback]31104[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]slabo ima japanaca .ima tjuning dok samo i onaj kako se zvashe kapetan[/quote]bice,bice...nego ja ne mogu da se odlucim cime da dodjem..motorom honda,autom honda ili mitsubishijem...ipak cu motorom.. 3,5 od  0-100kmh ce prevagnuti u odluci  

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #153 on: September 13, 2007, 02:41:43 PM »
bijah do servisa, nisam ostetio lonac, samo sam zakacio nekakvu metalnu plochu dolju, nista uglavnom....i rekoshe mi gazda ratko i jos dva coeka da se ne trkam s nikim sa ovolikom kilometrazom, ne zato sto ne valja za motor nego zato sto ne ide auto...ali me to nece sprijeciti ohohho  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #154 on: September 13, 2007, 03:31:34 PM »
nisam chuo da na trojku moze da se shteluje tek tako razvodnik, jer njega kompjuter razvrce i zavrce kolko se meni chiniMoguce da je tako ja znam za dvojku GTI 16V pa zato

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #155 on: September 13, 2007, 04:43:01 PM »
Ima i trojke 16v kojima ne moze na komp nista da se dira, tj kojim "kompjuterski" nije podeshavanje (paljenje, gorivo itd...)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #156 on: September 14, 2007, 08:24:12 AM »
ada nije trojka sad neko auto koje moze za 5 minuta da se shteluje na fabrichki ovo ono razvodnici , govan.nije to turbo motor da ga mosh nachipovat za po 50 konja min.

Offline Filip

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #157 on: September 14, 2007, 08:29:55 AM »
[!--quoteo(post=31137:date=Sep 13 2007, 04:41 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Sep 13 2007, 04:41 PM) [snapback]31137[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]bijah do servisa, nisam ostetio lonac, samo sam zakacio nekakvu metalnu plochu dolju, nista uglavnom....i rekoshe mi gazda ratko i jos dva coeka da se ne trkam s nikim sa ovolikom kilometrazom, ne zato sto ne valja za motor nego zato sto ne ide auto...ali me to nece sprijeciti ohohho  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /][/quote]Koliko si presao do sad sa njime? I shto su ti rekli, kad ces moc da se trkas? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #158 on: September 14, 2007, 01:02:33 PM »
7.020 kma nisu precizirali, ali se pominjala brojka od 15 do 20 iljada km.. nista novo mi nisu rekli
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #159 on: September 14, 2007, 01:50:46 PM »
reci ti njima ovakodragi moji majstori i ovlashceni serviseri reka vi je shajo da ne prdite mLogo