[!--quoteo(post=30998:date=Sep 11 2007, 10:39 AM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Sep 11 2007, 10:39 AM) [snapback]30998[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]dolazila policija iz 2 puta...prosla ona patrolna kola onuda, popricala sa dva gti-ja sto su se trkali..i posli kuci..@ GTI, trka sa golfom..eno ti snimak..kako smo krenuli, tako smo zavrsili, jedan uz drugog, mozda sam malo bio ispred njega.Extra ide trojka, i onaj momak tj CHOVJEK je vozi fino.mada ono nema na svijet da se trka onoliko, il na 402 metra ili makar priblizno, a ne onamo smo 180 skoro 190 ufatili.A ici ce klio bolje, polako polako [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /] usuh sinoc onaj STP octane boost, osjeca se razlika vec na pola rezervoara iako sam usuo malo samo jer me strah da ne sjebem motor haah[/quote]Vala ti Golfasi misle da su svijet izmislili..moracu im ja objasnit par stvari..a jeste li se kladili ili onako `sportski`?